CRKBO geregistreerde instelling

Gift of Consciousness is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut. Dit betekent dat wij als instelling voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs in Nederland. Daarmee zijn we voor onze opleidingen en Classes vrijgesteld van BTW. Voor alle overige activiteiten zoals de individuele sessies dient wel BTW heffing plaats te vinden. Voor deelnemers vanuit Europa geldt dat de BTW automatisch wordt verlegd. 

Grijze cirkel met een rode letter R erin om de cirkel heen staat in donkergrijze letter CRKBO geregistreerde instelling
Drie getekende paardenbloem zaadjes in de kleuren donkerblauw en licht blauw met daaronder in donkerblauwe letters Access Consciosuness en daaronder in lichtblauw Certified Facilitator

Access Consciousness Certified Facilitator (CF)

Access Consciousness is de modaliteit waar veel van onze trainingen op zijn gebaseerd. De grondlegger van Access Consciousness is Gary Douglas en mede-oprichter is Dr. Dain Heer. 

Als Certified Facilitator hebben veel trainingen gevolgd en zijn we opgeleid door de grondleggers van Access Consciousness. Hierdoor mogen we zowel Live als Online veel Classes faciliteren waaronder de 4-daagse Foundation Class.

Access Bars Facilitator (BF)

Als Access Bars Facilitator zijn we gecertificeerd om de 1-daagse Access Bars Classes te geven. Tijdens de Access Bars Class laten we volwassenen en kinderen  kennismaken met Access Bars; wat is het precies, hoe werkt het en hoe geef je een Access Bars Sessie? Zodat de mensen die zijn opgeleid na de Class zelf Access Bars Sessies kunnen geven. 

We bieden deze training een aantal keren per maand aan en hebben inmiddels al meer dan 600 mensen opgeleid.

Links staat in blauwe letters Access met daarna een lichtblauw paardebloem zaadje rechtop met daar weer naast rechts in felblauw het woord Bars en eronder in donkerblauwe letters facilitator
Links staat in donkergroene letters Access met daarna een lichtgroen paardebloem zaadje rechtop met daar weer naast rechts in donkergroen het woord Body Process en eronder in lichtgroene letters facilitator

Access Body Process Facilitator (BPF)

Voor veel mensen is Access Bars hun eerste kennismaking met Access Consciousness. Er zijn daarnaast nog meer dan 60 body processen die op het lichaam gegeven kunnen worden. Als Access Body Process Facilitator leiden we mensen op om deze processen te mogen gaan geven. We nemen hen mee in hoe het lichaam informatie opslaat, hoe dit kan zorgen voor blokkades en hoe dit ook met gemak weer losgelaten kan worden. Het lichaam is in veel situatie de sleutel tot de oplossing. 

Access Facelift Facilitator (AFF)

Eén van de 60 body processen is de Energetic Facelift. Een diepgaand proces voor het gehele lichaam. Door het activeren van 32 energieën in het lijf kan o.a. trauma, stress, spanning en angsten losgelaten worden wat vaak zichtbaar is in ons gezicht. 

Tijdens de Facelift Class leren we volwassenen en kinderen alles over dit magische body process.

Links staat in gouden letters Access met daarna in het goud een paardebloem zaadje rechtop met daar weer naast rechts ook in het goud het woord Facelift en eronder in donker goude letters het woord facilitator
Rode cirkel met daardoorheen een rode letter J en B het logo van Joy of Business

Joy of Business Certified Facilitator (JCF)

Joy of Business Facilitators zijn de uitnodiging voor een nieuwe manier van Business doen! Wat als je meer Fun en Joy kunt hebben in de wijze waarop je jouw leven en Business creëert? 

Als Joy of Business Facilitator beschikken we over een uitgebreide set aan Business tools om verschillende gebieden, waaronder financiële, geld, medewerkers, creatie, communicatie, productiviteit en verstoorde patronen en meer….., eenvoudig te transformeren en veranderen!

Talk to the Entities Certified Facilitator (TTTE CF)

Talk to the Entities is een Specialty Class van Access Consciousness ontwikkeld door Shannon O’Hara.

Deze Class biedt je tools om jou gewaarzijn en ontvangen te vergroten. We zijn ons vaak gewaar van veel meer dingen dan we met onze zintuigen kunnen waarnemen. Als Talk to the Entities Facilitator nodigen we je uit in een wereld vol magie en oneindige mogelijkheden.

Paarse, blauwe en groene letters Talk to the Entities met daaronder in het zwart de woorden clearing communicating receiving cooperating
Blauwe, lichtblauwe en paarse letters Access X-Men

X-Men Certified Facilitator (XCF)

Access Consciousness heeft een heel ander standpunt over mensen met zogenaamde ‘beperkingen’.  Wat als mensen met een label als autisme, OCD, ADD en ADHD juist een enorme capaciteit hebben? 

Binnen Access Consciousness noemen we mensen met labels liefkozend X-men, omdat ze capaciteiten hebben die soms jarenlang onopgemerkt of zelfs verborgen zijn gebleven. In de X-Men Specialty Class bieden we je tools om op een andere manier jouw capaciteit te gaan erkennen en inzetten. 

NTI NLP Gilde

Bert & Bianca zijn beide internationaal gecertificeerd NLP trainer en hebben hierin ook al vele trainingen mogen geven. 

Het NTI NLP Gilde is een ethische code die de kwaliteit van de beroepsgroep bewaakt en professionalisering stimuleert. Het is een richtlijn voor het ethisch handelen van de professionele trainer en begeleider. Een Gildelid onderschrijft en handelt conform de ethische code.

Een lichtblauw schild met een witte letter G en een felgroene letter P en rechts naast het logo staat NTI NLP Gilde Professionals in het lichtblauw

Kom in contact!