Access Bars Sessie
Access Bars Sessie

Access Bars™ Behandeling

Duur
60 min.

Soort behandeling
1 op 1

Investering in jezelf
€ 150,- incl. BTW

Strippenkaart
€ 600,- incl. BTW voor 5 sessies
€ 900,- incl. BTW voor 8 sessies

* Een strippenkaart is onbeperkt houdbaar

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching

Facilitators
Bert Wagenaar of Bianca Andeweg

Access Bars™ behandeling

Ervaar je stress? Pieker je veel? Loop je over van dingen die je constant moet? Heb je weinig levenslust? Ervaar je angsten/panieken? Heb je fysieke kwaaltjes en lijkt hier maar geen verbetering in te komen? Dan hebben wij wellicht een mogelijkheid voor je…?! Wat zou een Access Bars behandeling voor jou en je lichaam kunnen betekenen? Ontdek het hier!

Wat kun je verwachten van een Access Bars behandeling?

Voordat we beginnen met een Access Bars Sessie gaan we met je in gesprek gaan over wat je uit de sessie hoopt te halen? Daarbij vertellen we je wat je kunt verwachten en hoe een sessie eruit ziet. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie of thee.

Daarna beginnen we met de Access Bars behandeling. Tijdens de behandeling lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel. In wisselende combinaties zullen alle 32 drukpunten op je hoofd heel licht aangeraakt worden tijdens de Access Bars massage. Na ongeveer 60/75 minuten is de behandeling voorbij. Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. We drukken als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Wanneer de behandeling afgelopen is drinken we nog even een kopje koffie/thee/water en kun je nog iets delen over je ervaring, mocht je dat willen. Tevens geven we je nog wat tips en mogelijk wat tools mee die je kunnen helpen in de periode na de Access Bars behandeling.

Heb je interesse in een Access Bars behandeling? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon.

Access Bars™ Sessie

Duur
60 min.

Investering in jezelf
€ 150,- incl. BTW

Strippenkaart
€ 600,- incl. BTW voor 5 sessies
€ 900,- incl. BTW voor 8 sessies

* Een strippenkaart is onbeperkt houdbaar

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Voor wie is een Access Bars behandeling geschikt?

Een Access Bars behandeling is geschikt voor iedereen die te maken hebben met:

 • Stress
 • Angst- en paniekaanvallen
 • Depressie
 • Burn-out
 • Onzekerheid
 • Slapeloosheid
 • Concentratiegebrek
 • Examenstress
 • ADD/ADHD klachten
 • Zwangerschapsklachten
 • Epilepsie
 • Hersenbloeding
 • Etc.

Ook mensen met epilepsie, Parkinson en een pacemaker kunnen baat hebben bij het ontvangen van een Access Bars session. Informeer naar de mogelijkheden.

“Once your mind is out of the way

you the being are free to play”

~ Gary Douglas ~

Access Bars behandeling kosten

De kosten voor een Access Bars behandeling bedragen €150,- per sessie. Deze prijs is inclusief BTW. We bieden ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen. Een strippenkaart is onbeperkt houdbaar. Een strippenkaart voor 5 sessies bedraagt €600,- en een strippenkaart voor 8 sessies bedraagt €900,-.

Access Bars Den Haag

De Access Bars behandeling geven wij op onze locatie in Den Haag. We zijn erg centraal gelegen in Nederland en eenvoudig te bereiken. Ook kun je gratis parkeren voor de deur.

Access Bars ervaringen …..

Er is veel helder geworden!

We hebben gewerkt aan mijn zelfvertrouwen en mijn innerlijke kracht terugvonden. Bert is een fijne man die veel rust uitstraalt. Hij heeft duidelijk veel ervaring in coaching en prikt zo door de buitenste laag heen. Ik kan nu mezelf oprecht in de spiegel aankijken en zeggen “ik ben trots op wie ik ben”.

Tineke, ICT-specialist

Vrolijker en ontspannener

Alle keren dat ik bij Bianca ben geweest voelde het alsof ze alle tijd voor me had. Wat ik tijdens de Sessie ervaar is onbeschrijfelijk. Door de sessie voel ik me vro