Access Body Process Sessie
Access Body Process Sessie

Access Body Process® Sessie

Duur
60/75 minuten

Investering in jezelf
€ 150,- incl. BTW

Strippenkaart
€ 600,- incl. BTW voor 5 sessies
€ 900,- incl. BTW voor 8 sessies

*Een strippenkaart is onbeperkt houdbaar

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Access Body Process® Sessie

Listen To Your Body

Waarom Access Body Process Sessie?

Heb je fysieke kwaaltjes, beperkingen, ongemakken, trauma en/of ziekte in je lichaam en lijkt hier geen verbetering in te komen en wil je hier stappen in maken? Dan kan een Access Body Process Behandeling een mooie mogelijkheid zijn voor de verandering waar je al tijden om gevraagd hebt. Wat als je samen met je lichaam een toekomst kunt creëren die werkt voor jou?

Wat is en hoe werkt Access Body Processing?

Access Body Processing is een vorm van energetisch lichaamswerk, anders dan bijv. reiki, acupunctuur of acupressuur. De Access Body processen zijn ontworpen om je te ontdoen van blokkades, trauma en andere ongemakken én om mogelijkheden te ontsluiten die eerst niet mogelijk leken.
Ervaringen uit het verleden worden opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kunnen klachten in de vorm van een beperking, ongemak of blokkade ontstaan. Door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit de verandering aan te gaan die het wil creëren. Door blokkades, trauma en beperkingen op te lossen, ontstaat er heling in het lichaam en keren cellen weer terug naar hun oorspronkelijke functionaliteit. Deze hands-on processen bieden het lichaam weer ruimte, rust en ontspanning, waardoor de energie weer volledig door het hele lichaam kan gaan stromen.

Access Body Process® Sessie

Duur
60/75 minuten

Investering in jezelf
€ 150,- incl. BTW

Strippenkaart
€ 600,- incl. BTW voor 5 sessies
€ 900,- incl. BTW voor 8 sessies

*Een strippenkaart is onbeperkt houdbaar

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Veel mensen hebben een Access Body Process Behandeling gedaan om zo;

  • Het immuunsysteem te activeren en te versterken (MTVSS)
  • Patronen die je van je ouders (familiesysteem) hebt overgenomen en in je lichaam hebt opgeslagen te doorbreken (BMM)
  • De invloed van toxische stoffen zoals o.a. alcohol, drugs en medicijnen in je lichaam te verwijderen (DMMD)
  • Trauma’s (ontstaan door een val, breuk of operatie) en littekenweefsel op je lichaam terug te draaien (Cellulair Memory)
  • Meer verbonden te raken met de aarde, waardoor je meer in je kracht komt te staan (Restoration of communion with earth)
  • Individuele of zieke organen te behandelen (Divers)

Wat kun je verwachten?

Voordat we beginnen met een sessie zullen we met je in gesprek gaan over wat je uit de sessie hoopt te halen? Daarbij vertellen we je wat je tijdens de sessie kunt verwachten en hoe de sessie eruit ziet. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie of thee.
Daarna gaan beginnen we met de sessie. Tijdens de sessie lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel en zullen verschillende plekken op het lichaam licht aangeraakt worden. Na ongeveer 75 minuten is de sessie voorbij.

Wanneer de sessie afgelopen is drinken we nog even een kopje koffie/thee/water en kun je nog iets delen over je ervaring, mocht je dat willen. We bespreken wat je na de sessie kunt verwachten en geven je indien nodig nog wat tools mee die je kunnen helpen in de periode na de Access Body Process Behandeling.

“The moment you change your perception

is the moment you rewrite the chemistry of your body”

~ Dr. Bruce Lipton ~

Wat is er nog meer mogelijk met Access Consciousness™?

Access Body Process Class

Access B