Access Bars behandeling toepassen

Access Bars behandeling

Wat gebeurt er als je je computer nooit opschoont? Dan raakt deze op een gegeven moment vol. En al snel wordt de computer trager, gaan programma’s vastlopen, openen bestanden heel langzaam, enzovoorts. En zo is het ook met je brein: Als je deze niet regelmatig opschoont, dan krijg je mogelijk klachten zoals stress, burn-out, angsten of depressie.

 

Daarom is het zo belangrijk om gezond te eten, voldoende te bewegen én te ontspannen. Door gezond te eten komen er geen schadelijke stoffen in je brein; door te bewegen kan je brein afvalstoffen afvoeren; en door te ontspannen kan je brein ruimte maken voor zaken die relevant zijn.

 

Gezond eten en bewegen is nog wel vrij eenvoudig te doen. Maar dat voldoende ontspannen is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wanneer doe je dat dan? Velen van ons hebben een druk leven en er zijn zo ontzettend veel dingen waar je aan moet denken gedurende de dag… het is niet voor niets zo dat 1 op de 6 werknemers kampt met een burn-out!

 

Bovendien raden wetenschappers met name meditatie aan als meest effectieve ontspanning, maar lang niet iedereen vindt mediteren makkelijk. En je moet er ook het geduld voor hebben. Gelukkig is er een makkelijke methode ontwikkeld die je brein snel en direct doet ontspannen. Sterker nog: deze methode ruimt je brein effectief op, net zoals een virusscanner dat bij een computer doet. En dat is de Access Bars methode.

 

Meer weten over de Access Bars behandeling en het toepassen ervan? Lees dan snel verder.

 

 

Wat zijn Access Bars?

Op je hoofd zijn 32 drukpunten waar bepaalde persoonlijke informatie ligt opgeslagen. Hiermee bedoelen we jouw gedachten, gewoontes, emoties, oordelen, enzovoorts over verschillende onderwerpen. Dus er is bijvoorbeeld een drukpunt waar jouw gedachten en emoties over geld liggen opgeslagen. En een drukpunt met jouw oordelen en conclusies over seks. En ga zo maar door.

 

Nu is het zo dat heel veel van die persoonlijke informatie je juist blokkeren om je doelen te bereiken. Want stel dat jij geld als de wortel van al het kwaad ziet, dan is de kans veel kleiner dat je een prettig inkomen bereikt. Of als je ervan overtuigd bent dat je nooit meer van je angsten af zult komen, dan blokkeert jou dat om tóch een angstvrij leven te bereiken. Daarom is het belangrijk je brein te ontdoen van die blokkades. Net zoals een virusscanner dat dus doet met een computer. En daar is een specifieke, heel effectieve Access Bars behandeling voor die je kunt toepassen.

 

 

Hoe kun je een Access Bars behandeling toepassen?

De 32 drukpunten waarover je net las, zijn niet zomaar een paar punten op je hoofd. Als je deze drukpunten aanraakt, dan gebeurt er iets met de elektrische ontlading in je brein. Door de aanraking stroomt deze namelijk weer door. En zo kunnen jouw blokkades (bijvoorbeeld negatieve gedachten over geld, lichaam, levensvreugde en/of seks) makkelijk verwijderd worden. Je lichaam en geest kunnen zich dan dus zelf weer herstellen!

 

 

Een Access Bars behandeling zorgt dus o.a. voor:
  • Minder piekeren en angsten
  • Beter slapen
  • Meer rust in je hoofd en hart
  • Betere concentratie
  • Minder stress
  • Een positievere kijk op het leven
  • Beter met problemen kunnen omgaan
  • Loslaten van oude gewoontes en patronen
  • Vermindering van bijvoorbeeld depressieklachten, migraine en/of ADHD
  • Meer zelfverzekerdheid
  • Het zien van nieuwe mogelijkheden en kansen
  • Verminderen van lichamelijke pijnklachten
  • Zaken uit het verleden kunnen loslaten
  • Meer vrolijkheid in je leven
  • Betere communicatie met anderen
  • Meer vrede en rust in je leven

 

 

Wat houdt een Access Bars behandeling in?

Je gaat op een behandeltafel liggen. Dit is gewoon met je kleding aan. Alleen je schoenen en sieraden doe je af (en eventueel bril). En vervolgens hoef jij helemaal niets… je kunt niks goed of fout doen, je hoeft alleen maar de Access Bars behandeling te ondergaan. De positieve effecten van het toepassen ervan komen hoe dan ook.

 

De behandeling bestaat dus uit het zachtjes aanraken van de 32 drukpunten. En zo’n Access Bars behandeling toepassen duurt maximaal 90 minuten.

 

De effecten ervan merken de meeste mensen vrijwel direct na de behandeling. Je kunt je heel ontspannen voelen, wat soms wel weken doorwerkt. Maar soms komt het ook voor dat je je eerst juist wat overprikkeld voelt. Dit is heel normaal. Het is oude elektrische lading die je brein aan het afvoeren is. Dat gaat vanzelf over en dan volgt het ontspannen gevoel alsnog.

 

Het beste is als je een Access Bars behandeling om de zoveel weken laat toepassen. Net zoals je om de zoveel tijd naar bijvoorbeeld de kapper of sportschool gaat. Hoeveel weken er precies tussen de Access Bars behandelingen moeten zitten, voel je zelf aan. Je zult dan zelf de behoefte weer voelen.

 

We kunnen je heel veel vertellen over Access Bars behandelingen en het toepassen ervan, maar je kunt het beter zelf ervaren. Dan pas begrijp je echt de toenemende populariteit van Access Bars! Ontdek het zelf!

 

 

 

Aanmelden gratis Access Bars Video – coming soon

Related articles

Gezicht van een jonge vrouw met lang donkerblond haar die haar gezicht naar de zon richt

Wat is hoogsensitiviteit (HSP)?

Wat is hoogsensitiviteit (HSP)? In een wereld die vaak draait om snelheid en prestatie komt de term ‘hoogsensitiviteit’ en overprikkeling steeds vaker voor. Maar wat betekent hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid nu

Lees verder »
Man heeft arm op de schouder van een vrouw met blond haar in een uitgeholde boomstronk

Bert & Bianca

Consciousness & Co

Bert & Bianca zijn gespecialiseerd in het empoweren om de balans tussen lichaam en geest te herstellen, zodat je de waarde van jezelf weer gaat zien. Ze vliegen hiervoor de wereld over om hun kennis en kunde steeds verder te verfijnen en uit te breiden. 

Favouriete:
Powered by:
Explore:

Ontvang de gratis video series

Meld je aan voor de gratis video series!

Kom in contact!