Wat is foundation class en wat kun je verwachten?

Foundation Class

Een gids om succesvol te worden in jouw leven

Één van de mogelijkheden die je hebt, nadat je een Access Bars Class hebt gedaan is een Foundation Class (ook wel ‘The Foundation’ of ‘Access Foundation’ genoemd). Deze transformerende Class is één van de core classes van Access Consciousness. Het is een deepdive in alle contexten van het leven waaronder: business, relaties, familie, lichaam, werk, sexualiteit, communicatie en geld… Ook thema’s als controle, emoties, heling, veroudering, creativiteit, manipulatie en veel meer… zullen de revue passeren. 

 

Gedurende 3 1/2 dag word je meegenomen in unieke informatie over alle bovenstaande contexten en thema’s. Hierdoor krijg je een ander en ‘one of a kind’ perspectief gepresenteerd hoe je je eigen realiteit kunt creëren. Eentje die voor je werkt. Door de dagen heen krijg je een toolbox vol eenvoudige en pragmatische tools & technieken aangereikt die voorbij gaan aan het logische brein en je mind. Als we het met ons hoofd hadden kunnen oplossen, hadden we dat dan niet allang gedaan, niet waar?

 

De technieken en processen van Access Consciousness zijn allemaal ontwikkeld om meer ruimte te creëren voor datgene waarvan je ooit besloten hebt dat je het niet óf moeilijk zou kunnen veranderen. Tools om met meer gemak, fun en overvloed je leven te beleven. Om weer te kunnen genieten van alle aspecten van het leven. 

 

Naast praktische & hands on tools ontvang je ook 3 lichaams energetische processen om gedachten, gevoelens, emoties en overwegingen die je in lichaam hebt opgeslagen los te kunnen laten. Je creëert weer ruimte in lichaam & geest, waardoor je makkelijker nieuwe en andere keuzes kunt maken. 

 

Loslaten van oude patronen

Tijdens een Foundation Class gaat het om gedrag dat niet meer werkt en het energetisch loslaten van oude patronen. Vaak weten we met ons hoofd wel dat we zaken anders hebben te doen. Sterker nog meestal hebben we al lang bedacht wat er aan de hand is en wat er allemaal mogelijk is om het op te lossen én toch kiezen we het niet….. Het lijkt alsof je niet mag of kan veranderen?! Alsof je wordt tegengehouden?

 

De oplossing zit dan ook niet in je hoofd. Vaak zijn er nog van die onbewuste patronen die ons energetisch nog blokkeren. En is er sprake van een soort van energetische gehechtheid (belangrijkheid & significantie) met het gedrag en/of het patroon dat we laten zien. Dit maakt dat we het met ons hoofd ook niet kunnen oplossen. Sterker nog je hoofd oftewel je mind is vaak hetgeen je tegenhoudt. 

 

Never mind…..

Je mind staat tussen jou en de verandering in. Je mind wil je er juist van weerhouden om dingen te veranderen. Je ziet dit terug in de innerlijke conflicten, het zoeken naar de juiste oplossing, het maar niet kunnen kiezen, het wachten op…… En ondertussen weet je wel dat er iets anders mogelijk is, maar je krijgt het maar niet voor elkaar.

De tools die je tijdens Foundation Class ontvangt zijn tools & technieken die je hoofd omzeilen. Die veel meer energetisch zijn en het mooie is dat je ze niet hoeft te begrijpen om ze wel te laten werken. Ze zorgen dat je op energetisch niveau alle lijntjes doorknipt, waardoor je werkelijk loskomt van je oude gedrag, gedachten, gevoelens, emoties en pijn. Je wordt weer vrij zodat je kunt kiezen wat jij wil!

 

Is het nu tijd?

Voor verandering……? Alles is voortdurend in beweging en verandering, maar hoeveel bewegen jouw overtuigingen mee? Jouw blokkades en vastzittende patronen? Of houd je nog angstvallig vast aan iets, waarvan je weet dat het tijd is voor verandering?

Wat houdt dit nog vast? Wat is de waarde nog om het vast te houden? Of is het nu werkelijk tijd om zaken los te laten en ruimte te creëren voor wat jij weet en wil in jouw leven? Foundation Class biedt je deze mogelijkheid.

 

Velen ervaren na een Foundation Class dat er veel meer mogelijk is, dan ze ooit voor mogelijk hebben gehouden. Dat er weer meer ruimte is om andere keuzes te maken. Dat er weer vertrouwen is om het leven in volle omvang te kunnen ontvangen. 

 

“Wat als er veel meer mogelijk is voor jou, je lichaam, je realities, je business, je geldsituatie en jouw leven, dan je denkt?” 

 

Meer praktische informatie over Foundation Class en wanneer de volgende is die Bert & Bianca geven vind je hier!

Related articles

Gezicht van een jonge vrouw met lang donkerblond haar die haar gezicht naar de zon richt

Wat is hoogsensitiviteit (HSP)?

Wat is hoogsensitiviteit (HSP)? In een wereld die vaak draait om snelheid en prestatie komt de term ‘hoogsensitiviteit’ en overprikkeling steeds vaker voor. Maar wat betekent hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid nu

Lees verder »
Man heeft arm op de schouder van een vrouw met blond haar in een uitgeholde boomstronk

Bert & Bianca

Consciousness & Co

Bert & Bianca zijn gespecialiseerd in het empoweren om de balans tussen lichaam en geest te herstellen, zodat je de waarde van jezelf weer gaat zien. Ze vliegen hiervoor de wereld over om hun kennis en kunde steeds verder te verfijnen en uit te breiden. 

Favouriete:
Powered by:
Explore:

Ontvang de gratis video series

Meld je aan voor de gratis video series!

Kom in contact!