Wat is Access Consciousness®?

A different point of view of Life

‘Bewustzijn is het vermogen om elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf of over anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat jij in je leven verlangt – grootser dan wat je op dit moment hebt, en meer dan je je kunt voorstellen’ ~ Gary Douglas

Gary Douglas de grondlegger van Access Consciousness was jarenlang op zoek naar het doel achter de waanzin van het leven. Hij zocht geluk en vond het niet. Tot hij in 1990 besloot vragen te gaan stellen aan het Universum en de energie te volgen.

Albert Einstein zei het al; Alles is energie en dat is wat het is. Pas de frequentie van de realiteit aan die je wilt en je kunt niet anders  dan die realiteit krijgen. Het kan niet anders. Dit is geen filosofie. Dit is natuurkunde’.

 

Wat is Access Consciousness®?

Gary Douglas en medeoprichter Dr. Dain Heer hebben tools en technieken ontwikkeld die je in staat stellen om op een praktische en gemakkelijke manier het leven te creëren dat je wenst.

Access Consciousness biedt je een andere kijk op het leven. Het is gebaseerd op het idee dat jij het niet verkeerd hebt, jij Weet wat jij Weet, én dat bewustzijn alles kan veranderen.

Het doel is om het gewaarzijn van mensen te versterken (Empowering people to know that they know) en om het bewustzijn op aarde te vergroten.

 

Hoe werkt Access Consciousness®?

Access Consciousness® bestaat uit meer dan 8000 tools en technieken, waaruit je vrij kunt kiezen. Mocht je er toch een beetje een lijn in willen aanbrengen dan zou je het kunnen onderverdelen in;

 

  1. Body Processing

De Access Body Processen gecreëerd door Gary Douglas & Dr. Dain Heer nodigen je uit om de wijze waarop jij je verhoudt tot je lichaam te veranderen……. en daarmee alles in je leven te veranderen.

Alle projecties, gedachten, gevoelens en emoties slaan we op in ons lichaam. Dit kan zorgen voor belemmeringen en blokkades. Je lichaam is in dit proces ook de sleutel tot de oplossing. Het lichaam is tot zoveel meer in staat, mits wij bereid zijn naar de signalen van ons lichaam te luisteren.

Er zijn meer dan honderd lichaamsprocessen, waaronder de Access Bars en de Access Energetic Facelift. Ieder proces brengt een eigen energie naar boven én stelt het lichaam in staat zichzelf te helen.

 

  1. Verbal Processing

Veel van wat we willen veranderen in ons leven is niet cognitief te verklaren of logisch; het is gecreëerd en wordt vastgezet door de energie onder de woorden.

Waar andere methodes en modaliteiten op zoek