Wat is foundation class en hoe werkt het?

Wat is Foundation Class?

Eén van de kern classes binnen Access Consciousness is de Foundation Class, ook wel Access Foundation of The Foundation genoemd. Deze unieke class is ontwikkeld door Gary Douglas, grondlegger van Access Consciousness, en Dr. Dain Heer, co-creator, én wordt gegeven in 178 landen over de hele wereld. De Foundation Class is ontworpen om jou te empoweren alles in je leven te veranderen wat je zou willen veranderen. Wat als je datgene zou kunnen veranderen wat niet werkt voor jou? Los kunt laten wat niet meer voor je werkt? Niets je meer zou laten tegenhouden……. en je volgt wat werkt voor jou?

 

 

Foundation betekent fundering

Vanaf je geboorte maak je allerlei gebeurtenissen mee. Al die ervaringen, gedachten, gevoelens, overtuigingen vormen de basis waarop jij je leven hebt gefundeerd. Van waaruit jij je leven leidt en je beslissingen neemt. Het stuurt je dagelijks handelen. Waarom je dingen wel of niet kiest. Heb je je wel eens afgevraagd hoe die fundering is ontstaan? Grotendeels door wat je hebt gezien, gehoord en overgenomen hebt van anderen. Rolmodellen, zoals je ouders, vrienden, familie, leerkrachten of collega’s. Dit alles heeft jou gevormd. Door alles wat je hebt meegemaakt weet je inmiddels aardig goed wat je wilt en wat je niet meer wilt in je leven. En wat je graag zou willen veranderen. Omdat veel overtuigingen echter zo vast zitten blijven ze je vaak tegenhouden om werkelijk te kiezen voor verandering. Er lijkt maar geen beweging in te komen. En dit is precies waar de Foundation Class over gaat.

 

 

Tijd voor een nieuwe fundering

Wat als je niet meer hoeft te fungeren vanuit een fundering van beperking en belemmering, maar dat je kunt gaan acteren vanuit een fundering van oneindige mogelijkheden. In 4 dagen ga je jouw oude niet meer werkende fundering verbrijzelen, om vervolgens een nieuw platform op te bouwen van waaruit jij jouw leven kunt gaan creëren en lanceren.

Een fundering die er vanuit gaat dat….:

  • …je keuze hebt
  • …alles mogelijk is
  • …jij weet wat je weet
  • …jij de bron voor verandering bent
  • …bewustzijn de katalysator is voor verandering
  • …als je gaat doen wat licht is voor jou, je leven licht zal zijn

Wat als je vanuit zo’n fundering je leven, je werk, je business, je relaties en jezelf een boost kunt geven.

Wat als je door niets en niemand meer kan worden tegengehouden? Wat zou je dan kiezen als jouw leven?

 

Hoe werkt Foundation Class?

In de Foundation Class werken we met de energie van waar jij jezelf nog stopt, vastzet, blokkeert en/of tegenhoudt. Daar waar je denkt geen keuze te hebben. Met de tools van Access Consciousness gaan we direct naar de kern van die overtuiging, beslissing en blokkade. Door het bij de kern aan te pakken los je de beperking of blokkade op die het nog in standhoudt. Hierdoor ontstaat er ruimte die jij kunt innemen om meer JIJ te zijn.

En vanuit deze ruimte is het makkelijker keuzes te maken die passen bij wie jij bent en ga je merken dat het steeds eenvoudiger wordt om te kiezen wat licht is voor jou. Keuzes die daarvoor niet mogelijk leken.

 

 

Toolbox voor de rest van je leven

In 4 dagen krijg je een compleet nieuwe toolbox aangereikt vol simpele, krachtige en uiterst doeltreffende tools. De tools en processen in de Foundation Class zijn ontworpen om als het ware de fundering van beperking waarop je je leven tot nu toe hebt proberen op te bouwen, af te breken. Om vervolgens nieuwe keuzes te maken en een nieuwe fundering te creëren voor een toekomst die jij graag wilt creëren.

 

 

Hoe hebben zij de Class ervaren?

Dit zijn enkele ervaringen van mensen die een Foundation Class hebben gevolgd.

“Deze class…….vier dagen lang ben ik uitgenodigd om meer van mezelf te zijn. Te kijken waar ik mijzelf nog stopen tegenhoud. Op welk gebied dan ook. Deze class heeft mij laten zien waar ik nog hard aan het werken ben, mijzelf aan het doen ben in plaats van zijn. Met ruimte voor veel lol, een lach en een traan. Het waren 4 heerlijke dagen die mijn leven compleet op zijn kop hebben gezet, maar waarna ik nieuwe keuzes heb kunnen maken voor een mooier leven!” ~ Ilse 

 

“Een week na de Foundation, zoveel meer space, zoveel meer van mij, thuiskomen. Er is zoveel veranderd, ik heb er geen woorden voor. Ik heb mij ontdaan van alle bullshit die mij nog vasthield. Er is nu zoveel meer mogelijk.” ~ Wendy

 

“Ik heb een enorme reis door mijzelf heen gemaakt. En wat mij zo is bijgebleven is deze zin; ‘What if your wrongness is your strongness?’. Wat als jouw verkeerdheid juist jouw kracht is. Waar jij anders bent. Hoe fantastisch is het als je jezelf kunt respecteren en accepteren in wie je bent?”  ~ Claudia

 

“Foundation Class heeft mij zoveel inzichten gegeven. Samen met mijn zoon heb ik de Foundation Class gevolgd, samen maar ook weer alleen. Ieder zijn eigen stukken en inzichten. Ook na de Class blijven er dingen shiften enfaciliteren Bert en Bianca je nog steeds als dat nodig is. Heel dankbaar voor alles wat er is ontstaan . ~ Fadoua

 

“Na de Foundation Class voel ik mij lichter en zit ik lekkerder in mijn vel.” ~ Adam

 

Wat als alles mogelijk is, wat zou je dan kiezen? Foundation Class is er speciaal voor jou! Om een leven te creëren dat werkt voor jou, omdat jij weet dat er meer mogelijk is.

 

De eerst volgende datum waarop een Foundation Class gegeven wordt vind je hier!

Related articles

Gezicht van een jonge vrouw met lang donkerblond haar die haar gezicht naar de zon richt

Wat is hoogsensitiviteit (HSP)?

Wat is hoogsensitiviteit (HSP)? In een wereld die vaak draait om snelheid en prestatie komt de term ‘hoogsensitiviteit’ en overprikkeling steeds vaker voor. Maar wat betekent hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid nu

Lees verder »
Man heeft arm op de schouder van een vrouw met blond haar in een uitgeholde boomstronk

Bert & Bianca

Consciousness & Co

Bert & Bianca zijn gespecialiseerd in het empoweren om de balans tussen lichaam en geest te herstellen, zodat je de waarde van jezelf weer gaat zien. Ze vliegen hiervoor de wereld over om hun kennis en kunde steeds verder te verfijnen en uit te breiden. 

Favouriete:
Powered by:
Explore:

Ontvang de gratis video series

Meld je aan voor de gratis video series!

Kom in contact!