Wat is Foundation Class?

Eén van de kern classes binnen Access Consciousness™  is de Foundation Class, ook wel Access Foundation of The Foundation genoemd. Deze unieke class is ontwikkeld door Gary Douglas, grondlegger van Access Consciousness, en Dr. Dain Heer, co-creator, én wordt gegeven in 178 landen over de hele wereld.

De Foundation Class is ontworpen om jou te empoweren alles in je leven te veranderen wat je zou willen veranderen!

Wat als je datgene zou kunnen veranderen wat niet werkt voor jou? Los kunt laten wat niet meer voor je werkt? Niets je meer zou tegenhouden……. En je volgt wat werkt voor jou?

Foundation betekent funderingFoundation Class
Vanaf je geboorte maak je allerlei gebeurtenissen mee. Al die ervaringen, gedachten, gevoelens, overtuigingen vormen de basis waarop jij je leven hebt gefundeerd. Van waaruit jij je leven leidt en je beslissingen neemt. Het stuurt je dagelijks handelen. Waarom je dingen wel of niet kiest.

Heb je je wel eens afgevraagd hoe die fundering is ontstaan? Grotendeels door wat je hebt gezien, gehoord en overgenomen hebt van anderen. Rolmodellen, zoals je ouders, vrienden, familie, leerkrachten of collega’s. Dit alles heeft jou gevormd.

Door a