“Veranderen is niet een ander worden, het is nog meer jezelf worden”.

 

Voor wie?

Innerlijke Kracht is er voor jou, voor teams en voor organisatie die op zoek zijn naar zichzelf. Die juist die momenten aangrijpen dat het even tegenzit of niet lekker loopt om je verder te willen ontwikkelen. Te ontdekken wie je bent, wat jou of jullie kracht is én om weer te verbinden met datgene wat er werkelijk toe doet! Zodat er weer flow, energie, plezier en verbinding ontstaat.
 

Voor jou

 
Op bepaalde momenten in het leven kan je het gevoel hebben dat je niet meer in je kracht staat. Het leven heeft je de nodige uitdagingen geboden (in je werk of privé). Je hebt het gevoel hard te moeten werken om overeind te blijven en er is altijd wel een to-do lijstje.

Kortom je bent uit balans, wat zich uit in;
• een laag zelfbeeld en/of weinig zelfvertrouwen,
• vermoeidheid, lusteloosheid of weinig energie,
• fysieke klachten,
• stressklachten,
• een burn-out of een depressie.

Voel je dat het tijd is om met jezelf aan de slag te gaan, omdat je het waard bent om weer plezier, energie, balans en rust te ervaren, dan zijn wij er voor jou!
 

Voor teams

 
Alles verandert ook de mensen binnen je team. Er gaan mensen weg en er komen mensen bij. Dit kan zorgen voor een verandering in de groepsdynamiek. Door je medewerkers te faciliteren en goed te sturen op de teamprocessen werk je aan een open, daadkrachtig team dat gebruik maakt van elkaars kwaliteiten.

Binnen Innerlijke Kracht herkennen we drie soorten teams;
• een goed functionerend team, dat zich door wil ontwikkelen,
• een team dat is ‘ingedut’ en toe is aan verandering en vernieuwing,
• een team dat (onderling) minder goed functioneert en het teamproces wil verstevigen.

Benieuwd naar onze referenties? Lees hier wat anderen van onze teamtrajecten vonden.
 

Voor organisaties

 
Wat is het geheim van een goed functionerende organisatie? Zij investeren in de ontwikkeling van individuele medewerkers én hun teams. Zij beseffen dat het kapitaal van de organisatie de individuele medewerker is. Wanneer een medewerker het naar zijn zin heeft in de organisatie, dan zie je dat terug in de resultaten. Er wordt met plezier gewerkt en men is bereid te investeren in het bedrijf. Het is een mooie lemniscaat; investeer in je medewerkers en zij investeren in jouw organisatie!

Er zijn verschillende mogelijkheden om te investeren in de medewerkers;
• individueel
• het gehele team
• de gehele organisatie

Veel grote organisatie kiezen voor een in-company training, zodat iedereen dezelfde ‘taal’ gaat spreken. Dit vergroot het begrip en respect voor elkaar wat de onderlinge samenwerking en de betrokkenheid ten goede komt. Ontdek wat er nog meer mogelijk is!
 

Heb je vragen? Interesse in een vrijblijvend gesprek? Of wil je ontdekken wat Innerlijke Kracht voor jou/jullie kan betekenen? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek!
 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om de kracht van jou, je team of organisatie te ontdekken en te versterken? Bekijk dan ook ons aanbod!