Access Bars®

“What if you would let no one stop you?” (Gary Douglass)

 

Wat is Access Bars® en hoe werkt het?

Eén van die tools en technieken binnen Access Consiousness is Access Bars. Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creër je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven. Een leven met meer gemak, vreugde en overvloed.

Hoe gaat een bars sessie in z’n werk?

Van te voren is het mogelijk om een gesprek te voeren over het probleem dat er is, maar het bijzondere is dat dit niet persé nodig is. Het lichaam ontlaadt zichzelf tijdens het proces, daar zijn geen woorden voor nodig.

Tijdens het Access Bars proces neem je plaats op een behandeltafel of stoel. De coach zal de drukpunten in een vaste volgorde langs gaan. Je kunt kiezen voor twee sessies; één waarbij alleen de drukpunten worden aangeraakt of één waarbij ook clearing statements worden gebruikt om het proces van opladen en ontcreëren te ondersteunen.

Voor wie is Access Bars geschikt?

Voor iedereen! Of je nou ‘alleen maar’ wilt ontspannen en de prikkels van alledag los wilt laten? Of dat je eens een keer rust wilt ervaren in je hoofd? Of je wilt jouw leven volledig anders gaan leven – de Bars zijn een bijdrage aan iedereen.

Een kleine greep uit de mogelijkheden:
Access Bars is een ongelofelijk effectieve techniek voor stress vermindering, angst(en), depressie, burn-out, overspannenheid, slaap bevordering, voor ADHD en ADD, kinderen en studenten voor examens etc.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die depressief zijn, een burn-out hebben of die overspannen sneller vooruitgang boeken tijdens hun herstelperiode. Mensen met AD(H)D ervaren meer rust en functioneren makkelijker (privé en zakelijk). Sommigen hoeven hierdoor minder of geen medicatie meer te gebruiken.

Wat levert het je op?

Een Access Bars sessie kan o.a. zorgen voor meer:
• meer energie,
• meer ontspanning,
• meer rust,
• vermindering van stressklachten,
• meer zelfvertrouwen,
• verbeterd concentratievermogen,
• balans tussen lichaam en geest,
• loslaten van oude gedachten en overtuigingen.

Wat kost een Access Bars sessie?

Een Access Bars sessie duurt gemiddeld genomen zo’n 90 minuten.
Een volledige Bars sessie (90 minuten) kost € 90,-

Bars proefsessie, voor een nadere kennismaking met Bars € 50,-
Voor iedereen
Voor elke nieuwe klant die via jou voor een Access Bars sessie komt, krijg jij 50% korting bij jouw eerstvolgende Bars sessie.
Wil je ervaren welke toegevoegde waarde Access Bars voor jou kan zijn? Boek nu hieronder een sessie door ons te mailen of te bellen!