mBIT

“Kies met je hart! Je verstand is om keuzes te begrijpen, niet om ze te maken”.

 

Wist je dat we niet één maar drie breinen hebben? Dit blijkt uit jarenlang onderzoek van Marvin Oka & Grant Soosalu naar de drie belangrijkste neurale netwerken in ons lichaam – ons hoofd-, hart- en buikbrein. De uitkomst hiervan hebben ze vergeleken met eeuwenoude kennis en kunde vanuit de oude wijsheidtradities en hieruit is mBraining ontstaan. Een uiterst simpele en zeer doeltreffende methodiek om in contact te komen met je intuïtie en innerlijke wijsheid.

Wat is mBIT en hoe werkt het?

mBIT staat voor – multiple Brain Intergration Techniques. Het is een eenvoudige en krachtige manier om te komen tot wie je in essentie bent. Daarbij is het een tool die je inzetten wanneer je tot echte resultaten wilt komen.

Eeuwenlang hebben we gedacht dat we alles met ons enige brein (het hoofd) moesten oplossen, maar nu blijkt dat we nog twee andere breinen hebben, met elk hun unieke kwaliteiten. Het komt dan ook nog veel voor dat we beslissingen nemen vanuit het verkeerde brein of we sluiten één brein onbewust uit, waardoor je in een loep terecht komt en essentiële informatie mist. Nieuwsgierig hoe jouw breinen samenwerken?

Tijdens een mBit sessie leer je communiceren met alle drie je breinen en verbinden je ze met elkaar, zodat ze congruent samenwerken, waardoor je in contact met je innerlijke wijsheid en is het mogelijk om door middel van je intuïtie in contact te komen met wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt.

Voor wie is mBIT geschikt?

Eigenlijk kun je iedere vraag met behulp van mBIT onderzoeken. Wanneer we mBIT zeker aanraden is als je het gevoel hebt dat je gedachten, gevoelens en daden in conflict zijn met elkaar. Of wanneer het je maar niet lukt om je plannen, doelen en dromen te realiseren. Of wanneer je moeite hebt met het nemen van beslissingen of het veranderen van een slechte gewoonte en je snapt maar niet waarom het niet lukt. Of je hebt al een tijdje het gevoel dat er meer is en dat je niet trouw bent aan wie je in essentie bent.

Wanneer je dit ervaart, is de kans groot dat je drie breinen niet congruent en evenwichtig met elkaar samenwerken én je dus niet optimaal gebruik maakt van je innerlijke wijsheid en kwaliteiten.

Wat levert het je op?

mBraining – in de vorm van mBIT – is geschikt voor iedereen, die;
• zichzelf beter wil leren kennen en begrijpen,
• in contact wil komen met zijn/haar innerlijke wijsheid en intuïtie,
• wil leven vanuit zijn/haar (com)passie,
• wil breken met oude patronen en slechte gewoontes,
• creatiever wil worden,
• zijn/haar plannen, doelen en dromen wil realiseren,
• meer structuur in zijn/haar werk en/of leven wil creëren.

Wat kost een mBIT sessie?

Het contact maken en verbinden van de breinen verloopt voor iedereen anders. Afhankelijk van de vraag zijn er één of meerdere mBIT sessie nodig.

Een mBIT sessie kost per keer (60/75 minuten) € 90,-
Wil jij in contact worden gebracht met je innerlijke wijsheid en intuïtie om te komen tot een leven vanuit (com)passie, creativiteit en daadkracht? Neem dan hieronder per mail of telefonisch contact met ons op!