Access Consciousness | Voor een leven vanuit gemak, vreugde en glorie | Innerlijke Kracht

Access Consciousness™


“Hoe zou mijn leven eruit zien als ik zou creëren wat ik echt zou willen?”

Access Consciousness is een verzameling eenvoudige en krachtige tools die je in staat stellen om volledig in je kracht te gaan staan en te leven vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen. Ze zeggen wel eens: “Je bent wat je denkt.” Access Consciousness laat je ervaren hoe krachtig je gedachten zijn in het creëren van een leven vol gemak, vreugde en overvloed. Veelal zijn we allemaal wel in staat om te geven, daar waar Accesss Consciousness meer gaat over toelaten en ontvangen. Wat is er nog meer mogelijk dan dit?
 

Access Bars®? Wat is het?

Eén van die tools en technieken binnen Access Consiousness is Access Bars. Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creër je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.
 

Hoe gaat een Bars® sessie in z’n werk?

Van te voren is het mogelijk om een gesprek te voeren over het probleem dat er is, maar het bijzondere is dat dit niet persé nodig is. Het lichaam ontlaadt zichzelf tijdens het proces, daar zijn geen woorden voor nodig.

Tijdens het Access Bars proces neem je plaats op een behandeltafel of stoel. De coach zal de drukpunten in een vaste volgorde langs gaan. Je kunt kiezen voor twee sessies; één waarbij alleen de drukpunten worden aangeraakt of één waarbij ook clearing statements worden gebruikt om het proces van opladen en ontcreëren te ondersteunen.
 

Leren hoe het werkt?

Het dynamische proces van Access Bars is door iedereen te leren. In onze 1-daagse Access Bars Class leer je en ervaar je hoeveel meer rust, ruimte, energie en ontspanning er kan ontstaan door een Access Bars sessie.
 

Voor wie is Access Bars geschikt?

Voor iedereen! Of je nou ‘alleen maar’ wilt ontspannen en de prikkels van alledag los wilt laten? Of dat je eens een keer rust wilt ervaren in je hoofd? Of je aan het herstellen van een burn-out of depressie? Of je AD(H)D of OCD hebt? Of je een tool wilt toevoegen aan je toolbox?
Of als je ‘alles’ al geprobeerd hebt en het nu echt tijd is voor verandering – de Bars zijn een bijdrage aan en voor iedereen.
 

Een kleine greep uit de mogelijkheden:
Access Bars is een ongelofelijk effectieve techniek voor stress vermindering, angst(en), depressie, burn-out, overspannenheid, slaap bevordering, vergroten van je zelfvertrouwen, OCD, ADHD en ADD, kinderen en studenten voor examens etc.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die depressief zijn, een burn-out hebben of die overspannen sneller vooruitgang boeken tijdens hun herstelperiode. Mensen met AD(H)D ervaren meer rust en functioneren makkelijker (privé en zakelijk). Mensen die dwangmatig Sommigen hoeven hierdoor minder of geen medicatie meer te gebruiken.
 

Wat levert het je op?

Een Access Bars sessie kan o.a. zorgen voor meer:
• Meer energie
• Meer ontspanning
• Meer rust
• Vermindering van stressklachten
• Meer zelfvertrouwen
• Verbeterd concentratievermogen
• Balans tussen lichaam en geest
• Loslaten van oude gedachten en overtuigingen
 

Een Access Bars sessie of een Access Bars Class?

Om in contact te komen met Access Consciousness en er een gevoel bij te krijgen hebben we binnen Innerlijke Kracht 2 smaakjes.

Je kunt kiezen om een Access Bars sessie te ondergaan. Hierbij zul je liggend op een tafel een behandeling van ongeveer 90 minuten krijgen. Waarbij we zachtjes de 32 drukpunten op je hoofd aanraken om je ‘harde schijf’ te ontdoen van de rotzooi die je niet meer nodig hebt.
 

Je kunt ook een Access Bars Class volgen. Hier leer je in een dag een Access Bars sessie te geven en ontvangen. Om aan het einde van de dag Access Bars Practitoner te zijn. Je bent dan direct gemachtigd om Bars sessies te geven en mee te doen aan ‘Swaps’.
 

Wil je ervaren welke toegevoegde waarde Access Consciousness voor jou en je leven kan zijn? Meld je aan voor een Acces Bars sessie of Acces Bars Class!

Bekijk activiteiten:

Innerlijke Kracht vóór...?

  • Opbouwen van vertrouwen
  • Ontspannen daadkracht
  • Snel tot de kern
  • Leven vanuit vrijheid
  • Professionele ontwikkeling
Stel uw vraag