Informatieavond Innerlijke Kracht |

Informatieavonden


“I feel the start of something new”

Tijdens onze maandelijkse informatieavond krijg je een introductie van de 3 methodieken waar we binnen Innerlijke Kracht mee werken. Mocht je iemand mee willen nemen? Iedereen is van harte welkom.
 

Sfeer proeven
Deze avond is bedoeld zodat je in een informele sfeer de sfeer van onze trainingslocatie kunt proeven. De eerste reacties op onze locatie zijn veelbelovend; ‘mooie locatie’, ‘fijne ruimtes’, ‘lekkere energie hangt hier’, ‘het voelt hier licht’. En we nodigen je graag uit om het zelf te komen ervaren.

Ontmoeten
Daarnaast kunnen we elkaar ook even face-to-face ontmoeten én laten we je laagdrempelig kennismaken met de eenvoudige en krachtige methodieken (NLP, mBraining en Access Consciousness) die we binnen Innerlijke Kracht inzetten. Zo heb je aan het eind van de avond een compleet beeld van wat we doen en wat het je kan opleveren wanneer je een training bij ons komt volgen.

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
Is een tool om inzicht te krijgen in je communicatie, gedrag, gedachten, waarden en overtuigingen. Wat werkt voor jou en wat is er nog meer mogelijk? Een aantal voorbeelden waarbij NLP kan helpen; om nog effectiever te communiceren, eenvoudiger je doelen te behalen, lekkerder in je vel te zitten, meer rust en balans te ervaren én om beter om te kunnen gaan met emoties en veranderingen.

Access Consciousness
Access gaat over het creëren en aantrekken van nieuwe mogelijkheden. Heb je je ooit afgevraagd wat er nog meer mogelijk is in je leven? Omdat het leven je nu veel energie kost, je stress ervaart, je burn-out/depressief bent of gewoon omdat je weet dat er meer is dan dit? Ontdek dan de kracht van Access. Hoe je het lawaai in je hoofd het zwijgen kunt opleggen én hoe je jouw wereld kunt veranderen? Kom los van je beperkingen en vastgeroeste patronen en creëer een leven vanuit meer gemak, vreugde en overvloed.

mBraining
Heb je je wel eens afgevraagd hoe het komt dat je gedachten, gevoelens en daden in conflict zijn met elkaar. Je hoofd zegt het één maar je voelt dat dit niet het juiste is. Zo’n loep waar je maar niet uit lijkt te komen. Dit kan alles te maken hebben met je drie breinen; hoofd-hart-buik. Weet jij welk brein het meest geschikt is om een beslissing mee te nemen? Of welk brein je acties stuurt? En hoe zou het zijn als je drie breinen nog meer gaan samenwerken?

Iedereen is welkom
Een avond vol informatie en ervaringsoefeningen voor iedereen die persoonlijk wil groeien en zich verder wil ontwikkelen. Én voor iedereen die vanuit zijn of haar professie andere mensen leiding geeft, coacht en/of begeleidt. Ontdek wat er allemaal nog meer mogelijk is?

Inloop: om 19:15 uur staat de koffie/thee voor je klaar
Programma: van 19:30 tot 22:00 uur

Innerlijke Kracht vóór...?

  • Opbouwen van vertrouwen
  • Ontspannen daadkracht
  • Snel tot de kern
  • Leven vanuit vrijheid
  • Professionele ontwikkeling
Stel uw vraag