Access Consciousness
Access Consciousness

Access Consciousness

Choice creates

Wat is Access Consciousness™

De tools en technieken van Access Consciousness zijn ontwikkeld om je in staat te stellen het leven te creëren dat je altijd al wilde, met als doel om:

  • Bewustzijn en eenheid te creëren op aarde en oordeel te verlagen
  • Je in staat te stellen dat je weet en je zo volledig in je kracht te zetten

 

Bewustzijn

Bewustzijn is het vermogen om in elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan dat je je kunt voorstellen. (Gary Douglas).

Kortom, bewustzijn sluit niets uit en omvat alles zonder oordeel.

Access Consciousness biedt je de tools, vragen en processen die je in staat stellen om met gemak het leven te creëren waar je altijd al naar verlangde. Daarbij geeft het je een andere kijk op het leven en biedt het je alle mogelijkheden om datgene in je leven te veranderen waarvan je dacht dat het niet mogelijk zou zijn. Het gaat ervan uit dat jouw visie jouw leven creëert. Ben je niet blij met je leven, verander je visie.

De tools en technieken van Access Consciousness stellen je in staat om alles met eenvoud, fun en overvloed te creëren om te bereiken wat je wilt.

Filter

juni

10jun09:3018:00Access Bars™ ClassEnergy, Space & Consciousness