Access Consciousness™
Voor het leven dat je altijd al wilde

Wat als je door een paar simpele en krachtige tools en technieken het leven kunt leven dat je altijd al wilde, voorbij aan wat je tot nu toe voor mogelijk hebt gehouden? Zou je daar dan voor kiezen?

 • Creëer je eigen leven

 • Leven zonder oordeel

 • Volledig in je kracht staan

Bezoek Access Bars workshop

Is het tijd voor verandering?

Wil je meer weten over Access, onze cursussen en opleidingen? Stel hier je vraag, we denken graag met je mee!

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat is Access Consciousness™?

De tools en technieken van Access Consciousness zijn ontwikkeld om je in staat te stellen het leven te creëren dat je altijd al wilde, met als doel om:

 • Bewustzijn en eenheid te creëren op aarde en oordeel te verlagen
 • Je in staat te stellen dat je weet en je zo volledig in je kracht te zetten

Bewustzijn
Bewustzijn is het vermogen om in elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan dat je je kunt voorstellen. (Gary Douglas).

Kortom, bewustzijn sluit niets uit en omvat alles zonder oordeel.

Access Consciousness biedt je de tools, vragen en processen die je in staat stellen om met gemak het leven te creëren waar je altijd al naar verlangde. Daarbij geeft het je een andere kijk op het leven en biedt het je alle mogelijkheden om datgene in je leven te veranderen waarvan je dacht dat het niet mogelijk zou zijn. Het gaat ervan uit dat jouw visie jouw leven creëert. Ben je niet blij met je leven, verander je visie.

De tools en technieken van Access Consciousness stellen je in staat om alles met eenvoud, fun en overvloed te creëren om te bereiken wat je wilt.

Hoe werkt Access Consciousness™?
Wat als alle oordelen, meningen en conclusies die je hebt over anderen en jezelf je weerhouden om werkelijk in je kracht te staan?

Alle ervaringen die je in je leven meemaakt, leuke en niet leuke, sla je op in je lichaam en geest. De minder leuke ervaringen die elkaar opvolgen kunnen op den duur beperkingen en blokkades creëren. Door deze beperkingen en blokkades kun je psychische, emotionele en/of fysieke klachten ontwikkelen.

Hoe zou het zijn dat je op eenvoudige wijze je beperkingen en blokkades kunt oplossen?

Access Consciousness bestaat onder andere uit zo’n 60 verschillende Access Body Processen & Verbal Processing. Door deze 2 te combineren stop je je leven in een stoompan en kun je – mocht je hier voor kiezen – je leven dynamisch veranderen.

Wat is er nog meer mogelijk?

Voor wie is Access Consciousness™ geschikt?
Voel je je anders en heb je je altijd anders gevoeld? Kijk je eerst naar wat jij anders had kunnen doen, voordat je kijkt naar wat een ander anders had kunnen doen? Ben je veelal gewaar wat anderen willen, voelen en nodig hebben? Is er wel eens tegen je gezegd dat er meer in je zit dan dat er uitkomt? Weet je dat er meer mogelijk is en nog niet hoe je dit kunt ontsluiten? Dan is Access Consciousness een andere realiteit waar je om gevraagd hebt. Door hier voor te kiezen kun je jouw leven op dynamische wijze veranderen, meer dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je hoeft het nu alleen maar te kiezen en je kunt gebruik maken van de oneindige mogelijkheden die het tot haar beschikking heeft.

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Access Bars® Workshop
Ben je geïnteresseerd in Access Consciousness en ben je toe aan verandering voor jou en jouw leven? Kom dan langs op onze Access Bars® Workshop. Tijdens deze avond of ochtend ga je zelf ervaren wat Access Bars® inhoudt, hoe het werkt en welke bijdrage de Bars voor jou kunnen zijn. De koffie/thee staat klaar en mocht je iemand mee willen nemen? Iedereen is welkom… én aanmelden is wel handig, zodat we weten met hoeveel mensen we rekening kunnen houden.

Gratis kennismakingsgesprek
Ben je geïnteresseerd in Access Consciousness? Nieuwsgierig naar wat Access Consciousness je specifiek kan brengen? Wil je graag nader kennismaken met één van de trainers en vind je een 1-op-1 gesprek fijner? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ons aanbod

Trainingen
Gratis Informatieavond: di 12 febr 2019
Access Bars Training: woe 20 febr 2019
Access Bars Swapavond: do 7 mrt 2019
NLP in 1 dag: za 9 mrt 2019
Gratis Informatieavond: di 12 mrt 2019
Access Bars Training: zo 17 mrt 2019
Access Bars Swapavond: do 4 apr 2019
NLP in 1 dag: za 13 apr 2019
Gratis Informatieavond: di 16 apr 2019
Access Bars Training: za 20 apr 2019
NLP Practitioner Opleiding: start do 9 mei 2019

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Trainers
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Meld je nu aan voor een Access Bars Workshop

Kennismaken? Bezoek de gratis informatieavond

Neem een kijkje op onze trainingslocatie in Den Haag, maak kennis met onze trainers en laat je informeren over de methodieken waar Innerlijke Kracht Training & Coaching mee werkt!

 • Persoonlijk
 • Ongedwongen

 • Vrijblijvend
Bekijk data

Ons Access Consciousness™ aanbod

Een set eenvoudige, pragmatische en krachtige tools & technieken die voor jou werken…

Access Bars Sessie

Voor het creëren van een leven vanuit rust, ruimte en ontspanning.

Bekijk trainingsdata

Access Body Process Behandeling

Wat heeft je lichaam je te vertellen wat je nog niet bereidt bent te ontvangen?

Bekijk trainingsdata

Access Bars Training

Welke bijdrage kunnen de Bars zijn voor jouw en je omgeving? Leer het in 1 dag.

Bekijk trainingsdata

Access Coaching

Hoe ziet jouw toekomst eruit wanneer je keuzes maakt die passen bij jou?

Bekijk trainingsdata

Meer weten over Access? Lees erover op ons blog!

Wat is Access Bars?

Lees meer

Wanneer en voor wie?

Lees meer

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.