Access Consciousness

Choice creates

Wat is Access Consciousness™

De tools en technieken van Access Consciousness zijn ontwikkeld om je in staat te stellen het leven te creëren dat je altijd al wilde, met als doel om:

  • Bewustzijn en eenheid te creëren op aarde en oordeel te verlagen
  • Je in staat te stellen dat je weet en je zo volledig in je kracht te zetten

 

Bewustzijn

Bewustzijn is het vermogen om in elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan dat je je kunt voorstellen. (Gary Douglas).

Kortom, bewustzijn sluit niets uit en omvat alles zonder oordeel.

Access Consciousness biedt je de tools, vragen en processen die je in staat stellen om met gemak het leven te creëren waar je altijd al naar verlangde. Daarbij geeft het je een andere kijk op het leven en biedt het je alle mogelijkheden om datgene in je leven te veranderen waarvan je dacht dat het niet mogelijk zou zijn. Het gaat ervan uit dat jouw visie jouw leven creëert. Ben je niet blij met je leven, verander je visie.

De tools en technieken van Access Consciousness stellen je in staat om alles met eenvoud, fun en overvloed te creëren om te bereiken wat je wilt.

Filter

juni

04jun19:0022:15Access Bars™ & Body Swap Avond (VOL)Gifting & Receiving

06jun09:3017:45Access Bars™ Class (VOL)Energy, Space & Consciousness

21jun19:3021:00Gratis Access® Intro Class OnlineStart Choosing

juli

09jul(jul 9)09:3012(jul 12)17:30Foundation® ClassTools for Change

Hoe werkt Access Consciousness™?

Wat als alle oordelen, meningen en conclusies die je hebt over anderen en jezelf je weerhouden om werkelijk in je kracht te staan?
Alle ervaringen die je in je leven meemaakt, leuke en niet leuke, sla je op in je lichaam en geest. De minder leuke ervaringen die elkaar opvolgen kunnen op den duur beperkingen en blokkades creëren. Door deze beperkingen en blokkades kun je psychische, emotionele en/of fysieke klachten ontwikkelen.

Hoe zou het zijn dat je op eenvoudige wijze je beperkingen en blokkades kunt oplossen?

Access Consciousness bestaat onder andere uit zo’n 60 verschillende Access Body Processen & Verbal Processing. Door deze 2 te combineren stop je je leven in een stoompan en kun je – mocht je hier voor kiezen – je leven dynamisch veranderen.

Wat is er nog meer mogelijk?

Voor wie is Access Consciousness™ geschikt?

Voel je je anders en heb je je altijd anders gevoeld? Kijk je eerst naar wat jij anders had kunnen doen, voordat je kijkt naar wat een ander anders had kunnen doen? Ben je veelal gewaar wat anderen willen, voelen en nodig hebben? Is er wel eens tegen je gezegd dat er meer in je zit dan dat er uitkomt? Weet je dat er meer mogelijk is en nog niet hoe je dit kunt ontsluiten? Dan is Access Consciousness een andere realiteit waar je om gevraagd hebt. Door hier voor te kiezen kun je jouw leven op dynamische wijze veranderen, meer dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je hoeft het nu alleen maar te kiezen en je kunt gebruik maken van de oneindige mogelijkheden die het tot haar beschikking heeft.

Hoe wordt het nog beter dan dit?

“All of life comes to me with Ease, Joy & Glory”

Access Consciousness™

Question ~ Choice ~ Possibilities ~ Contribution

Access Bars™ Class

Energy, Space & Consciousness

Access Foundation Class

Tools For Change!

Energetic Facelift Class

Unlock Your Inner Beauty!

Wat onze klanten hebben ervaren…..

Echt het gevoel dat we het samen doen!

De teamtraining heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het team is nader tot elkaar gekomen. De trainers geven je een gevoel van thuiskomen.

 

Robin van Eekert
Directeur Ackerweide

Blij dat ik de training hier heb gevolgd!

In mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik dichter bij mijzelf gekomen. Ik kan mijzelf zoveel beter uitdrukken. Ik voel mij steeds vaker intens gelukkig.

 

Nienke Mur
Eigenaar Proef

Ruimte voor nieuwe mogelijkheden!

Bert stelt je op je gemak en neemt de tijd om te verkennen wat je wilt inbrengen. De Bars Sessie voelde veilig en vertrouwd en nu dagen na de sessie voel ik zoveel meer innerlijke rust.

 

Yvonne Beurmanjer
Intern begeleider & Coach

Bert & Bianca zijn gecertificeerd en geregistreerd als