Access® Body Process Behandeling
Voor een gezond en vitaal lijf

Veelal vragen we ons lichaam niet wat het wil en nodig heeft. We bepalen met ons hoofd wat ‘goed’ is voor ons lichaam. Wat als je meer de samenwerking met je lichaam zou aangaan? Wat zou dat creëren?

Maak een afspraak voor een Access Body Process Behandeling.

Wil je wat meer informatie of een afspraak maken? Vul onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.

Waarom Access® Body Process Behandeling?

Heb je fysieke kwaaltjes, beperkingen, ongemakken, trauma en/of ziekte in je lichaam en lijkt hier geen verbetering in te komen en wil je hier stappen in maken? Dan kan een Access Body Process Behandeling een mooie mogelijkheid zijn voor de verandering waar je al tijden om gevraagd hebt. Wat als je samen met je lichaam een toekomst kunt creëren die werkt voor jou?

Wat is en hoe werkt Access® Body Processing?
Access Body Processing is een vorm van energetisch lichaamswerk, anders dan bijv. reiki, acupunctuur of acupressuur. De Access Body processen zijn ontworpen om je te ontdoen van blokkades, trauma en andere ongemakken én om mogelijkheden te ontsluiten die eerst niet mogelijk leken.

Ervaringen uit het verleden worden opgeslagen in je lichaam. Hierdoor kunnen klachten in de vorm van een beperking, ongemak of blokkade ontstaan. Door je handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen én een specifieke energie te activeren, nodig je het lichaam uit de verandering aan te gaan die het wil creëren. Door blokkades, trauma en beperkingen op te lossen, ontstaat er heling in het lichaam en keren cellen weer terug naar hun oorspronkelijke functionaliteit. Deze hands-on processen bieden het lichaam weer ruimte, rust en ontspanning, waardoor de energie weer volledig door het hele lichaam kan gaan stromen.

Veel mensen hebben een Access® Body Process Behandeling gedaan om zo;

 • Het immuunsysteem te activeren en te versterken (MTVSS)
 • Patronen die je van je ouders (familiesysteem) hebt overgenomen en in je lichaam hebt opgeslagen te doorbreken (BMM)
 • De invloed van toxische stoffen zoals o.a. alcohol, drugs en medicijnen in je lichaam te verwijderen (DMMD)
 • Trauma’s (ontstaan door een val, breuk of operatie) en littekenweefsel op je lichaam terug te draaien (Cellulair Memory)
 • Meer verbonden te raken met de aarde, waardoor je meer in je kracht komt te staan (Restoration of communion with earth)
 • Individuele of zieke organen te behandelen (Divers)

Wat kun je verwachten?
Voordat we beginnen met een sessie zullen we met je in gesprek gaan over wat je uit de sessie hoopt te halen? Daarbij vertellen we je wat je tijdens de sessie kunt verwachten en hoe de sessie eruit ziet. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie of thee.

Daarna gaan beginnen we met de sessie. Tijdens de sessie lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel en zullen verschillende plekken op het lichaam licht aangeraakt worden. Na ongeveer 90 minuten is de sessie voorbij.

Wanneer de sessie afgelopen is drinken we nog even een kopje koffie/thee/water en kun je nog iets delen over je ervaring, mocht je dat willen. We bespreken wat je na de sessie kunt verwachten en geven je indien nodig nog wat tools mee die je kunnen helpen in de periode na de Access Body Process Behandeling.

Access Bars® Training
Ben je geïnteresseerd in Access Consciousness en ben je toe aan verandering voor jou en je leven? Dan is een Access Bars® Training wellicht iets voor jou en jouw lichaam. Tijdens 1-daagse training leer je waar alle 32 drukpunten van dit energieke en dynamische proces zitten, wat ze betekenen en méér…  Aan het einde van de dag ben je Access Bars Practitioner en kun je betaald of onbetaald mensen een Access Bars® Sessie geven.

Access Body Process Behandeling

Duur
60 of 90 minuten

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Investering in jezelf
€ 110,- incl. BTW voor 60 min.
€ 130,- incl. BTW voor 90 min.

Strippenkaart (60 min)
€ 300,- voor 3 sessies incl. BTW
€ 440,- voor 5 sessie incl. BTW

Strippenkaart (90 min)
€ 345,- voor 3 sessies incl. BTW
€ 520,- voor 5 sessies incl. BTW

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Meld je nu aan voor een Access Bars Workshop

Een Access Body Process Behandeling is geschikt voor iedereen met fysieke kwaaltjes, beperkingen, ongemakken, trauma en/of ziekte in zijn of haar lichaam, waar maar geen verbetering in lijkt te komen én die stappen wil maken om samen met het lichaam te kijken wat er nog meer mogelijk is.

Ieder lichaam reageert anders op een Access Body Process Behandeling. Sommige mensen vallen in slaap, anderen komen in een meditatieve staat terecht. Sommige mensen zien kleuren, vormen of horen geluiden. Weer anderen ervaren sensaties in hun lichaam; warm, koud, trillingen of schokken, een traan of een lach. Allemaal vormen van ontlading van het lichaam.

Je hoeft vooraf niet specifiek iets te doen of te laten. Tijdens de sessie lig je met kleren aan ontspannen onder een deken op een massagetafel.

Een Access Body Process Behandeling duurt ongeveer 90 minuten.

Ja, de trainers zijn gecertificeerd en geregistreerd Access Bars Facilitators én Access Body Process Practitioners bij Access Consciousness.

Na afloop van de Access Body Process Behandeling ontvang je van ons een factuur. Mocht je meer informatie willen over onze betaling- en leveringsvoorwaarden bekijk deze dan hier.

Op onze eigen locatie;

Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

In enkele gevallen geven we ook een sessie aan huis. Houd er dan wel rekening mee dat er bijkomende kosten zullen zijn, reistijd en kilometervergoeding. Mocht je interesse hebben in een sessie aan huis? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Wat is er nog meer mogelijk met Access Consciousness™?

Access Bars Sessie

Voor het creëren van een leven vanuit rust, ruimte en ontspanning.

Meer informatie

Access Bars Training

Welke bijdrage kunnen de Bars zijn voor jouw en je omgeving? Leer het in 1 dag.

Meer informatie

Access Coaching

Hoe ziet jouw toekomst eruit wanneer je keuzes maakt die passen bij jou?

Meer informatie

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
Haal alles uit je leven!

 • Blijvende verandering

 • Effectieve communicatie

 • Professionele ontwikkeling

 • In je kracht staan

Meer informatie

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.