Access® Coaching
Voor het ontsluiten van je kracht

Welke patronen, gedachten, gevoelens en emoties weerhouden je er nog van om in je kracht te gaan staan en te zijn wie je werkelijk bent? Ontdek het tijdens deze unieke vorm van coaching om werkelijk de kern van je probleem op te lossen en te leven vanuit vrijheid!

Maak een afspraak voor een transformerende Access Coaching.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zsm contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.

Verbal Processing

Als je het met je denken had kunnen oplossen dan had je dat allang gedaan. Tijdens een Access Coaching Sessie maken we gebruik van Verbal Processing. Verbal processing is een eenvoudige en effectieve methode die werkt met de energie van de beperking en blokkade. Tijdens dit proces halen we de energie die het probleem in stand houdt omhoog om deze vervolgens te ‘clearen’ (oplossen). Hierdoor ontstaat er ruimte voor andere mogelijkheden en nieuwe keuzes.

Voorbij het brein
Het mooie aan dit proces is dat het voorbij aan je brein gaat. Je hoeft het probleem of beperking dus niet te begrijpen – het gaat puur over de bereidheid om dingen los te laten. Mede hierdoor is het een heel simpele en uiterst effectieve manier om de diepgewortelde oordelen en blokkades op te ruimen. Na het doen van de clearings komt vaak vanzelf naar boven welke andere keuzes je kunt maken en welke andere mogelijkheden er zijn. Een Access Coaching Sessie is ook heel goed te combineren met een Access Bars® Sessie en/of een Access® Body Processing.

Gratis kennismakingsgesprek
Ben je geïnteresseerd in coaching, maar heb je je hulpvraag nog niet helder? Ben je nieuwsgierig naar wat Access Consciousness en een Access Body Process Behandeling voor je kan betekenen? Of wil je ons graag eerst even ontmoeten om te kijken of er een klik is? Dat kan, maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. We ontmoeten je graag.

Access Coaching

Duur
30 of 60 minuten

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Investering in jezelf
€ 65,- incl. BTW voor 30 min. 
€ 110,- incl. BTW voor 60 min. 

Strippenkaart (60 min)
€ 300,- voor 3 sessies incl. BTW
€ 440,-  voor 5 sessies incl. BTW

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Meld je nu aan voor een Access Bars Workshop

Voor iedereen die blokkades, vastgeroeste patronen en beperkende gedachtepatronen wil doorbreken.

Tijdens de coaching werken we met de energie van de beperking of blokkade. We halen deze energie omhoog en door het uitspreken van een verbaal clearing  lossen we de beperking of blokkade op. Dit proces kan gepaard gaan we diverse lichamelijke sensaties, zoals een traan, lach, trilling, schokken of diepe ontspanning. Allemaal vormen van ontlading van het lichaam.

Je hoeft vooraf niet specifiek iets te doen of te laten. Tijdens de coaching maak je contact met de energie van de beperking of blokkade en geef je ruimte om dit los te laten.

Een sessie duurt 30 of 60 minuten en kan gecombineerd worden met een Access Bars Sessie of een Access Body Process Behandeling.

Ja, de coaches zijn officieel gecertificeerd en geregistreerd Access Bars Facilitators én Access Body Process Practitioners bij Access Consciousness.

Na afloop van de Access Body Process Behandeling ontvang je van ons een factuur. Mocht je meer informatie willen over onze betaling- en leveringsvoorwaarden bekijk deze dan hier.

Op onze eigen locatie;

Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

Wat is er nog meer mogelijk met Access Consciousness™?

Access Bars Sessie

Voor het creëren van een leven vanuit rust, ruimte en ontspanning.

Meer informatie

Access Body Process Behandeling

Wat heeft je lichaam je te vertellen wat je nog niet bereidt bent te ontvangen?

Meer informatie

Access Bars Training

Welke bijdrage kunnen de Bars zijn voor jouw en je omgeving? Leer het in 1 dag.

Meer informatie

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
Haal alles uit je leven!

 • Blijvende verandering

 • Effectieve communicatie

 • Professionele ontwikkeling

 • In je kracht staan

Meer informatie

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.