Gratis Access® Intro Class
Ontdek de Bars en Access tools!

Zoek jij al je hele leven naar antwoorden?  Heb je altijd al geweten dat er meer mogelijk is voor jou en jouw leven? Is het tijd voor verandering?

Als je hier bent is de kans groot dat je op zoek bent naar iets anders, een verandering. Wat als JIJ die verandering bent!

Kennismaken met Access Consciousness™?

Wat zijn nou precies die Bars? Hoe werkt het? Wat levert het je nou eigenlijk op en welke invloed hebben de tools en technieken van Access Consciousness op je leven, relaties, business en welke andere context van je leven dan ook? Krijg antwoord op deze vragen en stel al je andere vragen tijdens een Gratis Access Intro Class.

Access Consciousnes™

Access Consciousness laat je een ander gezichtspunt zien over het leven. Het is gebaseerd op het idee dat je niet verkeerd bent , dat je Weet én dat bewustzijn alles kan veranderen.

De tools en technieken stellen je in staat om elk gebied van je leven dat niet werkt voor jou te veranderen. Of het nu gaat over geld, relaties, gezondheid, angsten alles is mogelijk.

Empowering people to know that they know!

“De echte verandering die mogelijk is, ligt in het versterken van mensen die in staat zijn om de wereld te veranderen én de mensen om hen heen te inspireren met de energie die ze kunnen zijn”.– Gary Douglas

Gratis Access Intro Class

Ben je nieuwsgierig wat Access Consciousnes™ is of misschien wel in het bijzonder wat nu precies de Access Bars® zijn?

Tijdens de gratis Intro Class vertellen we je meer over o.a.;

  • Access Consciousness, wat is het nu precies?
  • Access Bars, hoe werkt het?
  • De kracht van vragen stellen
  • De tool ‘Van wie is dit?’
  • De tool ‘Licht en Zwaar’

Daarnaast is er volop ruimte om al je vragen te stellen en zullen we mogelijke onduidelijkheden ophelderen.

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Meer weten over Access Consciousness™? Lees hier meer.
Meer weten over Access Bars®? Lees hier meer.

Access Bars® Training

Ben je overtuigd wat Access Consciousness en  Access Bars voor jou kunnen doen en betekenen? En ben je klaar voor de verandering in je leven waarvan je altijd al wist hebt dat mogelijk was? Dan is een Access Bars® Training iets voor jou en jouw lichaam. Tijdens deze 1-daagse training ga je zelf leren waar alle 32 drukpunten van dit energieke en dynamische proces zitten, wat ze betekenen en méér…  Aan het einde van de dag ben je Access Bars Practitioner en kun je betaald of onbetaald mensen een Access Bars® Sessie geven.

Vragen?
Mocht je specifieke vragen hebben, dan kun je ons uiteraard ook altijd bellen of mailen.

Innerlijke Kracht is een CRKBO geregistreerde instelling en officieel Bars Facilitator

Gratis Access Intro Class