Access X-Men

Tijd&
09:30 – 17:30 uur

Investering in jezelf
* € 550,- 
* € 275,-    (bij herhaling & 16/17 jarigen)
* Gratis    (kinderen t/m 15 jaar)

* Deze Class is vrijgesteld van BTW

Voorwaarde
Access Bars Class

Facilitator
Bert Wagenaar

Access X-Men: The Undiscovered Possibility

Iedereen is even mooi anders

Een andere kijk op labels

Access Consciousness heeft een hele andere kijk op wat we in deze realiteit ‘labels’ noemen. Wat als Autisme, ADD, ADHD, OCD mogelijkheden zijn die we nog niet erkend hebben? Wat als we zouden stoppen met het plakken van labels en gaan kijken naar welke mogelijkheden het ons laat zien? Wat als ze hier zijn om een andere wereld te creëren?

Binnen Access Consciousness noemen we kinderen en volwassenen die een label hebben liefkozend ‘ X-Men’, omdat ze net als in de Marvel stripboeken en fims, uitzonderlijke superpowers hebben?! Wat er gebeurt is dat we deze superpowers vaak nog niet herkennen? Ze zijn zó anders en bijzonder dat we ze vaak afdoen als iets dat verkeerd, raar en gek is. Vervolgens gaan we op zoek naar wat er mis is en geven we ze een label zodat we snappen hoe we met ze om moeten gaan of we geven ze medicatie zodat ze zich weer gaan gedragen, zoals deze realiteit van ze verwacht.

Ontdek jouw krachten & capaciteiten

Access X-Men nodigt je uit om jouw kracht te ontdekken en die in te zetten voor een leven dat wel voor je werkt. Door de simpele tools, processen en vragen in de 1 daagse class, kun je beginnen om op een andere manier als en met X-Men te communiceren. Wat als er niets met je aan de hand is? Wat als je ‘gewoon anders’ functioneert dan deze realiteit tot nu toe heeft gezien? Wat als er in jouw anders functioneren capaciteiten verscholen zitten die de wereld kunnen veranderen? Deze class biedt je o.a. inzicht in welke capaciteiten dit zijn voor jou…

Is het nu de tijd om jouw anders zijn te gaan erkennen en ontvangen?

Access X-Men

Tijd&
09:30 – 17:30 uur

Investering in jezelf
* € 550,- 
* € 275,-    (16/17 jarigen)
* Gratis    (kinderen t/m 15 jaar)

* Deze Class is vrijgesteld van BTW

Voorwaarde
Access Bars Class

Facilitator
Bert Wagenaar