Informatieavond | Maak kennis met de trainers en methodieken.
15/05/2018 - 15/05/2018 19:30 - 22:00

Informatieavond

 
Welkom bij Innerlijke Kracht! Maak kennis met ons gevarieerde trainingsaanbod, onze methodieken, de trainers én bekijk onze locatie.

Ontdek wat NLP voor jou kan betekenen én hoe je het kun toepassen in je dagelijkse leven. Voor effectieve communicatie, meer zelfvertrouwen, een betere balans, om lekkerder in je vel te zitten of eenvoudiger je doelen te behalen. Wat je reden ook is, laat je verrassen door deze krachtige methodiek.

Aan het einde van de avond zullen we je ook meer vertellen over mBraining, wat de kwaliteiten van de drie breinen zijn en hoe die goed met elkaar kunnen samenwerken én over Access Consciousness, een manier om spanning, stress en oude blokkades los te laten door middel van 32 drukpunten op je hoofd.

Kortom; een afwisselende avond met veel informatie, gelegenheid tot het stellen van vragen en een leuk welkomstcadeau van ons voor jou.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Startdatum:
15/05/2018

Duur:

Inloop vanaf 19:15 uur
Afsluiting rond 22:00 uur


Trainingsdata:

Dinsdagavond 15 mei 2018


Deelnamekosten:

Gratis


Locatie:

Trainingslocatie Innerlijke Kracht
Wolga 5
2491 BK Den Haag

Gratis parkeren op ons parkeerterrein!


Trainer(s):

Bert Wagenaar & Bianca Andeweg


Aanmelden:

Bel of mail ons om je vooraf aan te melden, zodat we weten dat je erbij bent. Mocht je last minute besluiten om aanwezig te willen zijn? De koffie en thee staat voor je klaar!


Innerlijke Kracht vóór...?

  • Opbouwen van vertrouwen
  • Ontspannen daadkracht
  • Snel tot de kern
  • Leven vanuit vrijheid
  • Professionele ontwikkeling
Stel uw vraag