Vrijblijvend kennismaken
Maak ruimte voor een nieuw begin!

Wil je eerst even proeven, kijken en horen hoe wij de dingen doen binnen Innerlijke Kracht Training & Coaching? Dit snappen we volkomen, daarom bieden we je verschillende mogelijkheden om op een laagdrempelige manier met ons kennis te maken.

 • Persoonlijk & Betrokken

 • Ongedwongen & Vrijblijvend

 • Groei & Ontwikkeling

 • Ontdekken & Ervaren

 • Kennis & Vakmanschap

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is?

Over NLP, Access Consciousness, particulier en zakelijk, het kan allemaal. Stel je vraag en we komen zsm bij je terug om een afspraak met je te maken.

Indien van toepassing, kies een datum
dit veld niet invullen s.v.p.

Laagdrempelig kennismaken

Kom een langs en maak vrijblijvend kennis met ons instituut, de methodieken waar we mee werken en met de trainers/coaches Bert & Bianca. Een mooie manier om zelf te ervaren wat de methodieken inhouden, wat je er zelf mee kunt én wellicht een uitgelezen kans om je vragen aan ons te stellen.

Veel is mogelijk
Mensen volgen om diverse redenen training & coaching. De één wil graag lekkerder in zijn vel zitten, eenvoudiger communiceren of handiger om leren gaan met de dagelijkse stress. Een ander wil graag leren hoe je meer uit het leven kunt halen en hoe je doelen werkelijk met gemak kunt bereiken?

Waar wil jij aan werken?
Wellicht ben je onbekend met NLP en Access Consciousness en benieuwd naar hoe deze methodieken je gaan helpen in waar jij mogelijkerwijs mee aan de slag wilt? Hoe dan precies? Dat is voor ieder persoon anders? Wat in ieder geval voor iedereen geldt is dit: Met NLP en/of Access Consciousness  in je leven is er veel meer mogelijk dan je denkt. Dit ga je snel genoeg merken wanneer je vrijblijvend bij ons komt kennismaken.

Meer weten over NLP? Lees hier maar eens verder
Maar weten over Access Consciousness? Dat kun je hier lezen
Benieuwd naar de zakelijk mogelijkheden? Kijk hiervoor op onze zakelijke pagina

Vragen?
Mocht je nog specifieke vragen hebben, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

We vinden het prettig om vooraf een inschatting te maken hoeveel mensen er zullen deelnemen aan de avond. Dus aanmelden wordt gewaardeerd en mocht je op het laatste moment besluiten om langs te willen komen, ben je natuurlijk van harte welkom.

Iedereen is welkom op onze informatieavond. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

Tijdens de avond is er voldoende gelegenheid om al je vragen te stellen. Mocht je behoefte hebben aan een persoonlijke afspraak, dan is dit ook mogelijk.

Ja dat is mogelijk. We kunnen een optie voor je vasthouden zolang er nog ruimte is in de groep.

Ook dit is mogelijk. Neem hiervoor telefonisch of per mail even contact met ons op dan zoeken we naar een geschikt moment.

Op onze eigen locatie; Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

Reviews Innerlijke Kracht Training & Coaching

Wat is er nog meer mogelijk?

Wil je direct met je doelgericht met jezelf aan de slag? Dan is coaching/1-op-1 iets voor jou!

Bekijk mogelijkheden

Wil je je persoonlijk en/of professioneel doorontwikkelen op het gebied van communicatie, coaching en leiderschap?

Bekijk mogelijkheden

Op zoek naar meer vrijheid en levensgeluk?
We verzorgen ook trainingen in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

 • Effectief communiceren

 • Succesvol veranderen

 • Regie over je eigen leven

 • Jezelf en anderen in beweging brengen

Bekijk mogelijkheden

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Kennismaken? Bezoek een gratis informatieavond

Neem een kijkje op onze trainingslocatie in Den Haag, maak kennis met onze trainers en laat je informeren over de methodieken waar Innerlijke Kracht Training & Coaching mee werkt!

 • Persoonlijk
 • Ongedwongen

 • Vrijblijvend
Bekijk data

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.