Vergroot je Bewustzijn 2018-12-06T10:18:00+00:00

Vergroot je Bewustzijn
Leven zonder oordeel

Kosten: € 25,-   Duur:  1,5 uur    Tijd: 09:30 – 11:00

 • Meer rust en ruimte in je hoofd

 • Meer ontspanning in je lichaam

 • Meer energie

 • Vermindering van stressklachten

 • Meer zelfvertrouwen

Vergroot je Bewustzijn in 6 lessen!

Wil jij op zondagochtend van 09:30 – 11:00 uur deelnemen aan deze les bij De Bewustzijn School in Amsterdam? Meld je dan nu aan!

Indien van toepassing, kies een datum
dit veld niet invullen s.v.p.

Meer informatie

“Is nu het moment om je hoofd vrij te maken en te ontdoen van alle patronen, gedachten en emoties die je beperken?

Kom dan naar onze speciale lessen ‘Vergroot je Bewustzijn’ aan De Bewustzijn School, Keizersgracht 467 te Amsterdam. 

Wat is Access Bars?

Leer in 6 weken alle 32 energetische banen en punten op het hoofd kennen, ook wel de Access Bars genoemd. Hierin liggen alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties opgeslagen, die kunnen zorgen voor vermoeidheid, stress en allerlei beperkingen in jouw leven.

Door zachte aanraking van de bars gaan deze energetische banen stromen en worden blokkades in jouw lichaam opgelost. Hierdoor zul je meer ruimte in je hoofd en lichaam ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken om het leven te creëren dat je altijd al wilde.

Vergroot je bewustzijn

Access Bars draagt bij aan het vergroten van je bewustzijn. Bewustzijn omvat alles en sluit niets uit. Het is volledig aanwezig zijn met alles wat er is zonder oordeel.

Being you changing the world!

 

Trainingsdata

 • Zondag 4 november
 • Zondag 18 november 2018
 • Zondag  2 december 2018
 • Zondag 16 december 2018
 • Zondag 30 december 2018
 • Zondag 13 december 2019

Er is ruimte voor 10 deelnemers

Tijdens de training krijg je uitleg over de werking van de Access Bars en Access Consciousness. Iedere week zullen we nieuwe drukpunten behandelen die centraal staan voor verschillende contexten in je leven, waaronder lichaam, vreugde, verdriet, geld, controle, creativiteit, dankbaarheid, rust en kalmte etc. Na zes weken heb je alle drukpunten leren kennen en kun je tegen een gereduceerd tarief je Access Bars Practitioner Certificaat behalen. Je kunt de lessen afzonderlijk volgen of je meldt je direct aan voor zes weken en ontvang een leuke korting.

Wanneer je alle zes de lessen volgt krijg je één les gratis. Je betaalt dan niet € 150,- maar slechts €125,-. Tevens kun je na deze zes lessen je aanmelden voor het behalen van je Bars Practitioner Certificaat tegen een gereduceerd tarief.

Wanneer je alles zes de lessen hebt gevolgd, dan kun je tegen een gereduceerd tarief je Access Bars Practitioner Certificaat behalen. Je volgt dan een dagtraining bij Innerlijke Kracht Training & Coaching. Na deze dag behaal je het certificaat en kun je zelf betaald en onbetaald mensen gaan behandelen. Vraag de trainers naar meer informatie als je hierin interesse hebt.

Ja, de trainers zijn gecertificeerd Access Consciousness Bars Facilitator.

Voor iedereen, die hiervoor wil kiezen. Van jong tot oud. Lees meer over de werking van Access Bars in ons blog.

Als de Bars eenmaal zijn aangezet, dan blijven ze doorlopen. Iedere keer dat je je Bars laat doen, zul je merken dat het effect intenser wordt.

Ja, er zijn meerdere wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de invloed van Access Bars op onder andere de hersengolven en cellulair niveau. Lees ons blog ‘Wat is Access Bars en hoe werkt het?’ én bekijk het filmpje.

Access Consciousness helpt jou bij;

Overige Access Consciousness mogelijkheden

Liever 1-op-1 een Access Bars Sessie ontvangen?

Bekijk mogelijkheden

Reduceren van ziekteverzuim? Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk mogelijkheden

Op zoek naar meer vrijheid en levensgeluk?
We verzorgen ook trainingen in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

 • Effectief communiceren

 • Succesvol veranderen

 • Regie over je eigen leven

 • Jezelf en anderen in beweging brengen

Meer informatie

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Open en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst kennismaken en/of samen bekijken welke training het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek of kom langs op onze informatieavond. We denken graag met je mee!

2. Training & Coaching

We begeleiden je graag in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling of je nu kiest voor een training voor jou, je team of organisatie  óf voor een 1-op-1 coachingstraject.

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis en vakmanschap

Persoonlijk en betrokken

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.