Over Bert & Bianca
Over Bert & Bianca

Bert ~ Staan voor mezelf

‘Gaan staan voor mezelf. Dat is mijn thema. Als klein ventje kon ik me zelf goed klein maken. Mijn gehandicapte vader kan moeilijk staan. Ergens ben ik dat figuurlijk gaan spiegelen. Zelf had ik veel moeite om voor mezelf te gaan staan. Na een roerig en wild leven waarin ik voor mezelf vluchtte en een depressie ging de knop om. Ik moest en zou me zelf kosten wat het kost neerzetten en op mijn manier een bijdrage leveren aan de wereld.

Als trainer-coach ben ik in het licht gestapt. Ik ben gaan staan. Staan voor mijn keuzes. Staan voorbij aan de angst wat anderen van mij en mijn keuzes vinden. Staan voor het idee dat iedereen in zijn eigen kracht kan gaan staan. Dat wil ik ook doorgeven in ons bedrijf Innerlijke Kracht Training & Coaching.

Access Consciousness is de methodiek waarop we ons bedrijf gefundeerd hebben en biedt jou super simpele en pragmatische tools om je eigen kracht te ontdekken en het leven te creëren waarvan je weet dat mogelijk is voor jou. Empowering you to know that you can change anything & everything in your life. Anderen in hun kracht zetten. Dat is onze drijfveer. We zijn met zijn allen vaak heel erg gericht op andere mensen die ons bevestigen wat wij denken. Maar je weet het zelf allemaal al lang. Want je hebt alles al in je.

Meer over Bert en Bianca lees je in dit interview

Bianca ~ Overgeven aan het leven

‘Als klein meisje was ik een wervelwind. Ik kreeg vaak te horen dat ik te druk of te wild was, kon niet altijd helemaal mezelf zijn. Fysiek is een belangrijk thema voor mij. Tijdens mijn zwangerschappen ben ik extreem ziek geweest. Op mijn dieptepunt woog ik nog maar 45 kilo. Mijn oudste zoontje Mitchell is dood geboren. De Bianca voor en de Bianca na die eerste zwangerschap zijn twee totaal verschillende vrouwen. Een burn-out, ontslag en scheiding volgden. Ik noem het ‘mijn kwartetje’. Het heeft mij gevormd tot wie ik nu ben.

Om je kracht te ontdekken, heb je je over te geven aan het leven. De metafoor: ik heb zelf ontzettend veel overgegeven. Maar in de dingen waar je het hardst tegen aanloopt, schuilt vaak ook je kracht. Mijn gevoeligheid ervaar ik heel fysiek. Het is mijn signaal en kompas. Dit talent gebruik ik ook binnen o.a. Access Bars Sessies .

Met ons bedrijf willen we blokkades doorbreken en bewustzijn stimuleren. Hoe kijk je naar deze realiteit? Hoe kun je daar invloed op uitoefenen? En hoe kun je door de juiste vragen te stellen het universum voor je openen?’

Meer over Bert en Bianca lees je in dit interview

Ons Leven