Coaching
Voor optimaal functioneren!

Het wordt steeds normaler en je ziet het steeds vaker gebeuren. Mensen die een coach in de arm nemen om tot een oplossing te komen passend hij hen en hun hulpvraag.

“Coaching is het vrijmaken van iemands volledige potentieel om optimale prestaties te kunnen leveren.” (John Whitmore)      

Interesse in coaching?

Ben je op zoek naar verandering? Is het tijd voor de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling? Informeer naar de mogelijkheden van coaching.

dit veld niet invullen s.v.p.

Loskomen van oude patronen

Je bent je bewust van je eigen handelen en je weet precies waar je tegenaan loopt. Je hebt geprobeerd hier verandering in aan te brengen en toch lukt het maar niet of slechts tijdelijk. We zien dit vaak. Oude vastgeroeste patronen of onbewuste processen die ervoor zorgen dat je opnieuw je oude strategie toepast. Ook al weet je dat die niet langer effectief is. Maar hoe dan wel?

Coaching is erop gericht om jou in beweging te zetten. Dit doen we door je inzicht te geven in de effectiviteit van jouw strategie en hetgeen je stuurt (je onbewuste processen), waardoor nieuwe keuzes gemaakt kunnen worden en blijvende verandering kan ontstaan.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de coaching stellen we oplossingsgerichte vragen, spiegelen we je gedrag en maken we je bewust van onbewuste processen. Hierdoor krijg je inzicht in de vaste patronen en kun je die stap zetten die het best past bij jou en je hulpvraag.

Methodieken
Binnen onze coaching maken we gebruik van meerdere methodieken. Over het algemeen zal het een combinatie zijn van NLP, Systemisch Werk (SW), Oplossingsgericht Werk (OGW), Transactionele Analyse (TA) en Access Consciousness.

We merken dat met name de combinatie van de verschillende methodieken ervoor zorgt dat mensen sneller tot inzicht komen en weer verder kunnen met de nieuwe stappen die ze gezet hebben.

Voor wie is coaching geschikt?

Coaching is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer persoonlijke effectiviteit en op zoek is naar verandering. Wil jij…..,

 • Staan voor wie je bent?
 • Grenzen stellen?
 • Zelfvertrouwen opbouwen?
 • Rust en balans herstellen?
 • Relaties verbeteren?
 • Grip op je emoties krijgen?
 • Effectief omgaan met stress?
 • Invloed hebben op je stemming?
 • Controle loslaten?

Access Bars
Steeds vaker gebruiken we Access Bars als coachtool om tot resultaat te komen. Het is een vorm van coaching die voorbij gaat aan het brein.

“Als je het met je brein had kunnen oplossen dan had je het allang opgelost, niet waar?”

Lees hier welke bijdrage Access Bars voor jouw lichaam en geest kunnen zijn

Gratis kennismakingsgesprek
Ben je geïnteresseerd in coaching, maar heb je je hulpvraag nog niet helder? Ben je nieuwsgierig naar welke methodiek het beste bij jou en je hulpvraag past? Wil je graag nader kennismaken met je mogelijke coach? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Coaching

Duur
60 min

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Investering in jezelf
€ 110,- per uur, incl BTW

Strippenkaart (60 min)
€ 300,- voor 3 sessies incl. BTW
€ 440,-  voor 5 sessies incl. BTW

Coaches
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Bezoek de gratis NLP informatieavond

Coaching is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer persoonlijke effectiviteit en blijvende verandering. Of het nu een hulpvraag betreft op het gebied van je werk, relatie, communicatie, opbouwen van zelfvertrouwen, grenzen kunnen stellen etc. Kiezen voor coaching is kiezen voor nieuw en anders.

Eigenlijk is er maar één ding belangrijk, de bereidheid naar jezelf te kijken en in beweging te willen komen.

Dat is afhankelijk van de coachingssessie die je kiest. Een coachingssessie duurt over het algemeen 60 minuten. Kies je voor een andere vorm van coaching, waaronder een Access Bars Sessie dan ben je ongeveer twee uur bij ons.

In het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek zullen we aan de hand van jouw hulpvraag een inschatting maken van het aantal benodigde gesprekken. Mocht je jouw doelen eerder behalen dan komen de overige geplande gesprekken gewoon te vervallen.

Ja, beide coaches zijn gecertificeerd in de methodieken die zij toepassen tijdens de coaching én hebben al enkele jaren ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Na iedere coachingssessie ontvang je van ons een factuur. Wil je meer weten over onze betalingsvoorwaarden? Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de vertrouwelijkheid van onze gesprekken. Alles wat we met elkaar bespreken is vertrouwelijk en zal niet  met anderen worden gedeeld.Tijdens het gesprek worden er soms aantekeningen gemaakt om iets te verduidelijken. Je kunt hiervan een kopie krijgen na afloop van het gesprek. Jouw dossier wordt een jaar na de afronding van het traject vernietigd. Indien het coachingstraject door de werkgever wordt betaald zal er een tussen- en eindevaluatie plaatsvinden waarbij jij, je werkgever en de coach aanwezig zijn. Ook in dit geval zal er geen verslag worden gemaakt voor de werkgever. Hoe we omgaan met jouw gegevens en informatie kun je verder nalezen in ons privacy reglement.

Ja, we begeleiden al enkele jaren mensen met werkgerelateerde coachingsvragen. Je kunt hierbij denken aan loopbaanbegeleiding, leiderschapsontwikkeling, stress, burn-out preventie of begeleiding etc.

Op onze eigen locatie;

Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

Wat is er nog meer mogelijk met NLP?

NLP in 1 dag

Ervaar in 1 dag waar NLP voor staat en welke bijdrage dit voor jouw kan zijn?

Bekijk cursusdata

NLP 3-daagse

Leren hoe je meer vanuit je kwaliteiten en verlangens kunt gaan leven?

Meer informatie

NLP Practitioner

Om steviger in je schoenen te staan en het bereiken van je doelen

Meer informatie

Access Consciousness™
Voor het leven dat je altijd al wilde!

 • Meer rust en ruimte in je hoofd

 • Meer zelfvertrouwen

 • Minder stress

 • Meer flow en plezier

Meer informatie
Access Consciousness

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.