Access Bars Sessie
Voor meer rust en ruimte!

Kosten: € 110,-   Duur:  90 min.

Een Access Bars Sessie is er voor iedereen die meer rust en ruimte wil ervaren, oude patronen wil doorbreken én lichamelijke ongemakken wil loslaten.

 • Ontspanning in lichaam en geest

 • Meer balans in je leven

 • Betere gezondheid en vitaliteit

 • Loslaten van oude patronen

 • Steviger in je schoenen staan

Maak een afspraak voor een individuele Access Bars sessie!

Ontdek zelf hoeveel meer rust en ruimte je kunt ervaren na een Access Bars behandeling. Wil je wat meer informatie of een afspraken maken? Stuur ons een berichtje.

dit veld niet invullen s.v.p.

Meer informatie

Een Access Bars Sessie duurt ongeveer 90 minuten. Tijdens de sessie lig je ontspannen (met je kleren aan) op een massagetafel en worden 32 drukpunten op je hoofd zachtjes aangeraakt. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, emoties, overtuigingen en beslissingen die je ooit gekozen hebt. Door het aanraken van de punten gaat de energie weer stromen én zal alles, wat je bewust en onbewust bereid bent om los te laten, verdwijnen. Hierdoor ontstaat er o.a. meer rust en ruimte. Nieuwsgierig wat een Access Bars Sessie voor jou kan betekenen? Lees onze blogs.

De sessie zelf duurt ongeveer 90 minuten. Na afloop drinken we nog even een kopje thee of koffie, zodat je weer even rustig bij kunt komen.

Je hoeft je eigenlijk niet echt voor te bereiden. We adviseren je om makkelijk zittende kleding aan te trekken, je haar los te dragen en je horloge af te doen.

Onze ervaring is dat kinderen heel goed reageren op een Access Bars Sessie. Bij hen duurt een sessie over het algemeen korter en kan gegeven worden terwijl ze relaxt een filmpje kijken.

Een Access Bras sessie kan ook ontvangen worden door vrouwen die in verwachting zijn. Het kan de zwangerschap ondersteunen en bijdragen aan een voorspoedige bevalling. Wel adviseren we je om bij twijfel altijd even je eigen huisarts te raadplegen. Ook voor vrouwen die in verwachting willen raken kan een Access Bars Sessie een enorme bijdrage zijn.

Het lichaam weet wat goed is voor jou en zal die processen niet verstoren. Bij twijfel adviseren wij je om altijd je (huis-)arts te raadplegen.

Het slikken van medicijnen heeft geen invloed op het ontvangen van de Bars Sessie. Wel horen we dat mensen hun medicatie na een sessie soms ‘vergeten’ in te nemen, omdat het lichaam het niet langer nodig heeft. We willen expliciet benadrukken dat een Access Bars Sessie geen vervanger is voor de medicatie die je slikt. Raadpleeg je (huis-)arts bij twijfel of wanneer je overweegt te willen stoppen met het slikken van je medicatie.

Je kunt direct na de sessie contant of per pin betalen. Wij sturen je vervolgens een factuur toe.

Op onze eigen locatie; Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

Wil je zelf leren hoe je een Access Bars Sessie kunt geven?  Volg dan onze Access Bars Training.

Wil je je persoonlijk en/of professioneel doorontwikkelen op het gebied van communicatie, coaching en leiderschap.

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Teamontwikkeling
  Trainingstraject met een groep of team waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen en het vergroten van van eigenaarschap, motivatie en leiderschap.

 • Communicatie & Samenwerking
  Trainingstraject gericht op het verbeteren van de teamprestaties door te werken aan effectieve communicatie en succesvolle samenwerking.

 • Veerkrachtig Leiderschap
  Leiderschapsprogramma voor leidinggevenden voor het verder ontwikkelen van je  leiderschapskwaliteiten  en het effectiever behalen van je teamdoelstellingen.

 • Professionele Cultuur
  Trainingstraject voor het creëren van een open cultuur waar alle bespreekbaar is en medewerkers elkaar opbouwende feedback geven.

 • Professionele Coaching
  Persoonlijk en/of professionele ontwikkeling door middel van coachingstrajecten voor medewerkers, leidinggevenden, teams en/of organisaties.

 • Critical Friend
  Sparrinspartners voor directies, managementteams en leidinggevenden waarbij er met een scherpe blik gekeken wordt naar welke blinde vlekken  er zijn en wat er verbetert kan worden.

Kennismaken? Bezoek een gratis informatieavond

Neem een kijkje op onze trainingslocatie in Den Haag, maak kennis met onze trainers en laat je informeren over de methodieken waar Innerlijke Kracht Training & Coaching mee werkt!

 • Persoonlijk
 • Ongedwongen

 • Vrijblijvend

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.