Coaching
Voor optimaal functioneren!

Het wordt steeds normaler en je ziet het steeds vaker gebeuren. Mensen die een coach in de arm nemen om tot een oplossing te komen passend hij hen en hun hulpvraag.

“Coaching is het vrijmaken van iemands volledige potentieel om optimale prestaties te kunnen leveren.” (John Whitmore)      

 • Anders omgaan met stress

 • Grip krijgen op emoties

 • Aangeven van je grenzen

Interesse in coaching?

Ben je op zoek naar verandering? Is het tijd voor de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling? Informeer naar de mogelijkheden van coaching.

dit veld niet invullen s.v.p.

Loskomen van oude patronen

Je bent je bewust van je eigen handelen en je weet precies waar je tegenaan loopt. Je hebt geprobeerd hier verandering in aan te brengen en toch lukt het maar niet of slechts tijdelijk. We zien dit vaak. Oude vastgeroeste patronen of onbewuste processen die ervoor zorgen dat je opnieuw je oude strategie toepast. Ook al weet je dat die niet langer effectief is. Maar hoe dan wel?

Coaching is erop gericht om jou in beweging te zetten. Dit doen we door je inzicht te geven in de effectiviteit van jouw strategie en hetgeen je stuurt (je onbewuste processen), waardoor nieuwe keuzes gemaakt kunnen worden en blijvende verandering kan ontstaan.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de coaching stellen we oplossingsgerichte vragen, spiegelen we je gedrag en maken we je bewust van onbewuste processen. Hierdoor krijg je inzicht in de vaste patronen en kun je die stap zetten die het best past bij jou en je hulpvraag.

Methodieken
Binnen onze coaching maken we gebruik van meerdere methodieken. Over het algemeen zal het een combinatie zijn van NLP, Systemisch Werk (SW), Oplossingsgericht Werk (OGW), Transactionele Analyse (TA) en Access Consciousness.

We merken dat met name de combinatie van de verschillende methodieken ervoor zorgt dat mensen sneller tot inzicht komen en weer verder kunnen met de nieuwe stappen die ze gezet hebben.

Voor wie is coaching geschikt?

Coaching is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer persoonlijke effectiviteit en op zoek is naar verandering. Wil jij…..,

 • Staan voor wie je bent?
 • Grenzen stellen?
 • Zelfvertrouwen opbouwen?
 • Rust en balans herstellen?
 • Relaties verbeteren?
 • Grip op je emoties krijgen?
 • Effectief omgaan met stress?
 • Invloed hebben op je stemming?
 • Controle loslaten?

Verschillende vormen van coaching
Binnen Innerlijke Kracht Training & Coaching zijn er meerdere vormen van coaching mogelijk:

Gratis kennismakingsgesprek
Ben je geïnteresseerd in coaching, maar heb je je hulpvraag nog niet helder? Ben je nieuwsgierig naar welke methodiek het beste bij jou en je hulpvraag past? Wil je graag nader kennismaken met je mogelijke coach? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Coaching

Duur
60 min

Investering in jezelf
€ 125,- per uur, incl BTW

Strippenkaart (60 min)
€ 250,- voor 3 sessies incl. BTW
€ 375,-  voor 5 sessies incl. BTW

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Coaches
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Gratis NLP informatieavondGratis kennismakingsgesprek

Coaching is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer persoonlijke effectiviteit en blijvende verandering. Of het nu een hulpvraag betreft op het gebied van je werk, relatie, communicatie, opbouwen van zelfvertrouwen, grenzen kunnen stellen etc. Kiezen voor coaching is kiezen voor nieuw en anders.

Eigenlijk is er maar één ding belangrijk, de bereidheid naar jezelf te kijken en in beweging te willen komen.

Dat is afhankelijk van de coachingssessie die je kiest. Een coachingssessie duurt over het algemeen 60 minuten. Kies je voor een andere vorm van coaching, waaronder een Access Bars Sessie dan ben je ongeveer twee uur bij ons.

In het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek zullen we aan de hand van jouw hulpvraag een inschatting maken van het aantal benodigde gesprekken. Mocht je jouw doelen eerder behalen dan komen de overige geplande gesprekken gewoon te vervallen.

Ja, beide coaches zijn gecertificeerd in de methodieken die zij toepassen tijdens de coaching én hebben al enkele jaren ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Na iedere coachingssessie ontvang je van ons een factuur. Wil je meer weten over onze betalingsvoorwaarden? Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de vertrouwelijkheid van onze gesprekken. Alles wat we met elkaar bespreken is vertrouwelijk en zal niet  met anderen worden gedeeld.Tijdens het gesprek worden er soms aantekeningen gemaakt om iets te verduidelijken. Je kunt hiervan een kopie krijgen na afloop van het gesprek. Jouw dossier wordt een jaar na de afronding van het traject vernietigd. Indien het coachingstraject door de werkgever wordt betaald zal er een tussen- en eindevaluatie plaatsvinden waarbij jij, je werkgever en de coach aanwezig zijn. Ook in dit geval zal er geen verslag worden gemaakt voor de werkgever. Hoe we omgaan met jouw gegevens en informatie kun je verder nalezen in ons privacy reglement.

Ja, we begeleiden al enkele jaren mensen met werkgerelateerde coachingsvragen. Je kunt hierbij denken aan loopbaanbegeleiding, leiderschapsontwikkeling, stress, burn-out preventie of begeleiding etc.

Op onze eigen locatie;

Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

Persoonlijk & Professioneel ontwikkelen

Met de high-end tools, technieken en methodieken van Innerlijke Kracht Training & Coaching om te komen tot…

Effectieve communicatie

Communicatie speelt een grote rol in ons dagelijks leven. Of het nu in privé is of zakelijk is, met jezelf of anderen. Miscommunicatie en aannames liggen dagelijks op de loer. Daarmee wordt het belang van het duidelijk overbrengen van je boodschap steeds meer gezien en gevoeld. Hoe effectief breng jij je boodschap over?

Bewustzijn

De basis van bewustzijn is dat er geen goed of fout is, alleen keuze. Bewustzijn omvat verder het vermogen om, in elk moment van je leven present  te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om werkelijk alles in je leven te ontvangen én niets af te wijzen, vanuit het vertrouwen dat het universum altijd achter je staat.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Het houdt in dat je de regie neemt over je werk, carrière professionele ontwikkeling en leven. Je kent je eigen kwaliteiten en valkuilen en je weet hoe je hier het beste mee om kunt gaan om tot de beste resultaten te komen. Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen?

Welke coachingsmogelijkheden zijn er?

Access Coaching

Ervaar in 1 dag waar NLP voor staat en welke bijdrage dit voor jouw kan zijn?

Zakelijke Coaching

Leren hoe je meer vanuit je kwaliteiten en verlangens kunt gaan leven?

Access Bars Sessie

Om steviger in je schoenen te staan en het bereiken van je doelen

Vrijblijvend kennismaken?

Maak op jouw manier vrijblijvend kennis met de trainers, coaches, trainingslocatie en de methodieken…

Gratis kennismakingsgesprek
Gratis NLP informatieavond

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Teamontwikkeling
  Trainingstraject met een groep of team waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen en het vergroten van van eigenaarschap, motivatie en leiderschap.

 • Communicatie & Samenwerking
  Trainingstraject gericht op het verbeteren van de teamprestaties door te werken aan effectieve communicatie en succesvolle samenwerking.

 • Veerkrachtig Leiderschap
  Leiderschapsprogramma voor leidinggevenden voor het verder ontwikkelen van je  leiderschapskwaliteiten  en het effectiever behalen van je teamdoelstellingen.

 • Professionele Cultuur
  Trainingstraject voor het creëren van een open cultuur waar alle bespreekbaar is en medewerkers elkaar opbouwende feedback geven.

 • Professionele Coaching
  Persoonlijk en/of professionele ontwikkeling door middel van coachingstrajecten voor medewerkers, leidinggevenden, teams en/of organisaties.

 • Critical Friend
  Sparrinspartners voor directies, managementteams en leidinggevenden waarbij er met een scherpe blik gekeken wordt naar welke blinde vlekken  er zijn en wat er verbetert kan worden.

Innerlijke Kracht Training & Coaching biedt hulp bij

Professionele ondersteuning en begeleiding bij…

Zelfvertrouwen

Voor het steviger in je schoenen staan en een leven vanuit vertrouwen

Burn-out

Voor het aangeven van je grenzen en een leven vol hernieuwde energie

Depressie

Om weer te kunnen genieten van de kleine dingen in het leven

Hoogsensitiviteit

Leer en ontdek hoe je hoogsensitiviteit (HSP) als talent kun inzetten

Stress

Leer anders met stress omgaan en creëer het leven dat je altijd al wilde

Motto: “Het beste van onszelf geven om het beste in jou naar boven te halen”

Trainers & Coaches

 • Man
 • Bedrijfsleven
 • To-the-point
 • Extravert
 • Laissez fair
 • Humor
 • Vrouw
 • Onderwijs
 • Genuanceerd
 • Introvert
 • Planmatig
 • …nog meer humor