1-op-1 Gesprek 2018-11-07T15:55:04+00:00

1-op-1 Gesprek
Tijd voor jou!

Kosten: € 110,-   Duur:  60 min.

Inzicht krijgen in je eigen gedrag, antwoorden vinden op persoonlijke en/of professionele vraagstukken óf onderzoeken wat werkt voor jou? Tijdens een 1-op-1 coachingsgesprek kan dit allemaal. Kies het traject dat bij jou past!

 • Vergroot je zelfvertrouwen

 • Verminder stressklachten

 • Burn-out preventie & begeleiding

 • Oude patronen doorbreken

 • Regie over je eigen leven

Tijd voor een 1-op-1 gesprek?

Samen op zoek naar oplossingen en mogelijkheden die wel werken voor jou! Stuur even een berichte als je meer informatie wilt of een afspraak wilt inplannen. We begeleiden je graag tijdens een 1-op-1 coachingsessie!

dit veld niet invullen s.v.p.

Meer informatie

Een individueel 1-op-1 coachingsgesprek duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten. We maken gebruik van diverse coachingstechnieken waaronder NLP, Transactionele Analyse, Oplossingsgericht Werken en Systemisch Werk. Vragen waarmee je bijvoorbeeld aan de slag zou kunnen gaan zijn;

 • Vergroten van het zelfvertrouwen
 • Minder stress ervaren
 • Preventie & begeleiding bij een burn-out
 • Persoonlijke effectiviteit vergroten
 • Management- en leiderschapsontwikkeling

In het eerste gesprek zullen we aan de hand van de hulpvraag een inschatting maken van het aantal benodigde gesprekken. Ons uitgangspunt is dat je alle antwoorden en hulpbronnen in je hebt om zelfstandig verder te kunnen. Hier brengen we je tijdens het 1-op-1 gesprek meer mee in contact, zodat je in een korte tijd stappen kunt maken.

In het begin zullen de gesprekken wat korter na elkaar plaatsvinden, ongeveer iedere twee weken. Aan het einde van het traject zullen de tussenpozen langer worden. We stemmen samen af wat nodig is voor jou.

Eigenlijk is er maar één ding belangrijk, de bereidheid om naar jezelf te kijken en in beweging te willen komen. Hoe eerder we voorbij kunnen gaan aan de maskers hoe sneller je stappen kunt maken.

Ja, alles wat we met elkaar bespreken is vertrouwelijk en zal niet met anderen worden gedeeld. Tijdens het gesprek worden er soms aantekeningen gemaakt om iets te verduidelijken. Je kunt hiervan een kopie krijgen na afloop van het gesprek. Jouw dossier wordt een jaar na de afronding van het traject vernietigd. Indien het coachingstraject door de werkgever wordt betaald zal er een tussen- en eindevaluatie plaatsvinden waarbij jij, je werkgever en de coach aanwezig zijn. Ook in dit geval zal er geen verslag worden gemaakt voor de werkgever.

Je kunt op ieder moment weer een afspraak met ons maken voor een 1-op-1 gesprek. Onze ervaring is dat dit niet vaak voorkomt, wel dat men contact met ons opneemt in verband met een nieuwe hulpvraag.

Na afloop van het gesprek kun je contant betalen of per pin. Wij zullen je een factuur toesturen. Wanneer het coachingstraject door de werkgever wordt betaald dan zullen we hen een factuur toesturen.

Op onze eigen locatie; Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag

Wil je meer rust en ruimte ervaren?  Ontdek dan de kracht van een Access Bars Sessie!

Bekijk mogelijkheden

Wil je je persoonlijk en/of professioneel doorontwikkelen op het gebied van communicatie, coaching en leiderschap.

Bekijk mogelijkheden

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Open en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst kennismaken en/of samen bekijken welke training het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek of kom langs op onze informatieavond. We denken graag met je mee!

2. Training & Coaching

We begeleiden je graag in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling of je nu kiest voor een training voor jou, je team of organisatie  óf voor een 1-op-1 coachingstraject.

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis en vakmanschap

Persoonlijk en betrokken

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Kennismaken? Bezoek de informatieavond

Neem een kijkje op onze trainingslocatie in Den Haag, maak kennis met onze trainers en laat je informeren over de methodieken waar Innerlijke Kracht Training & Coaching mee werkt!

 • Persoonlijk
 • Ongedwongen

 • Vrijblijvend
Bekijk data

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.