Access Bars Sessie 2018-12-06T10:15:20+00:00

Access Bars Sessie
Voor meer rust en ruimte!

Kosten: € 110,-   Duur:  90 min.

Een Access Bars Sessie is er voor iedereen die meer rust en ruimte wil ervaren, oude patronen wil doorbreken én lichamelijke ongemakken wil loslaten.

 • Ontspanning in lichaam en geest

 • Meer balans in je leven

 • Betere gezondheid en vitaliteit

 • Loslaten van oude patronen

 • Steviger in je schoenen staan

Maak een afspraak voor een individuele Access Bars sessie!

Ontdek zelf hoeveel meer rust en ruimte je kunt ervaren na een Access Bars behandeling. Wil je wat meer informatie of een afspraken maken? Stuur ons een berichtje.

dit veld niet invullen s.v.p.

Meer informatie

Een Access Bars Sessie duurt ongeveer 90 minuten. Tijdens de sessie lig je ontspannen (met je kleren aan) op een massagetafel en worden 32 drukpunten op je hoofd zachtjes aangeraakt. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, emoties, overtuigingen en beslissingen die je ooit gekozen hebt. Door het aanraken van de punten gaat de energie weer stromen én zal alles, wat je bewust en onbewust bereid bent om los te laten, verdwijnen. Hierdoor ontstaat er o.a. meer rust en ruimte. Nieuwsgierig wat een Access Bars Sessie voor jou kan betekenen? Lees onze blogs.

De sessie zelf duurt ongeveer 90 minuten. Na afloop drinken we nog even een kopje thee of koffie, zodat je weer even rustig bij kunt komen.

Je hoeft je eigenlijk niet echt voor te bereiden. We adviseren je om makkelijk zittende kleding aan te trekken, je haar los te dragen en je horloge af te doen.

Onze ervaring is dat kinderen heel goed reageren op een Access Bars Sessie. Bij hen duurt een sessie over het algemeen korter en kan gegeven worden terwijl ze relaxt een filmpje kijken.

Een Access Bras sessie kan ook ontvangen worden door vrouwen die in verwachting zijn. Het kan de zwangerschap ondersteunen en bijdragen aan een voorspoedige bevalling. Wel adviseren we je om bij twijfel altijd even je eigen huisarts te raadplegen. Ook voor vrouwen die in verwachting willen raken kan een Access Bars Sessie een enorme bijdrage zijn.

Het lichaam weet wat goed is voor jou en zal die processen niet verstoren. Bij twijfel adviseren wij je om altijd je (huis-)arts te raadplegen.

Het slikken van medicijnen heeft geen invloed op het ontvangen van de Bars Sessie. Wel horen we dat mensen hun medicatie na een sessie soms ‘vergeten’ in te nemen, omdat het lichaam het niet langer nodig heeft. We willen expliciet benadrukken dat een Access Bars Sessie geen vervanger is voor de medicatie die je slikt. Raadpleeg je (huis-)arts bij twijfel of wanneer je overweegt te willen stoppen met het slikken van je medicatie.

Je kunt direct na de sessie contant of per pin betalen. Wij sturen je vervolgens een factuur toe.

Op onze eigen locatie; Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

Wil je zelf leren hoe je een Access Bars Sessie kunt geven?  Volg dan onze Access Bars Training.

Bekijk data

Wil je je persoonlijk en/of professioneel doorontwikkelen op het gebied van communicatie, coaching en leiderschap.

Bekijk mogelijkheden

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Open en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst kennismaken en/of samen bekijken welke training het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek of kom langs op onze informatieavond. We denken graag met je mee!

2. Training & Coaching

We begeleiden je graag in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling of je nu kiest voor een training voor jou, je team of organisatie  óf voor een 1-op-1 coachingstraject.

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis en vakmanschap

Persoonlijk en betrokken

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Kennismaken? Bezoek de informatieavond

Neem een kijkje op onze trainingslocatie in Den Haag, maak kennis met onze trainers en laat je informeren over de methodieken waar Innerlijke Kracht Training & Coaching mee werkt!

 • Persoonlijk
 • Ongedwongen

 • Vrijblijvend
Bekijk data

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.