Hoogsensitiviteit
Hoogsensitiviteit

De Kracht van Hoogsensitiviteit

Duur & tijd
’s avonds 19:30-22:00

Deelname
Live (Den Haag) & Online

Investering in jezelf
€ 95,-

* Deze training is vrijgesteld van BTW

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Hoogsensitief behandeling

Hoog sensitiviteit is enerzijds een kracht. Mensen die hooggevoelig zijn, genieten intenser van muziek, mooie kleuren en de natuur. Maar ze voelen pijn en verdriet ook echter diep. Wil je echt voluit leven als hoog sensitief persoon, dan is een hoogsensitief behandeling van Innerlijke Kracht absoluut een aanrader.

Voordelen van hsp therapie

De laatste jaren is steeds meer bekend geworden over hooggevoeligheid. Er zijn ook allerlei vragenlijsten die je kunt invullen om te checken of je wellicht hoogsensitief bent. Blijkt dat bij jou te kloppen, dan vallen er vaak allerlei puzzelstukjes in elkaar. Daarom was je soms zo graag alleen. En daarom had je zo’n last van drukke feestjes. En wat te denken van kleding die vervelend kriebelt. En zo zijn er nog heel wat zaken waarmee je moet dealen als hoogsensitief persoon. Tijdens een hoogsensitief behandeling leer je hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Welke hoogsensitief therapie kies je?

Overal is natuurlijk wel een coach voor te vinden. Maar wil je echt een passende behandeling voor je hoogsensitiviteit, kun je terecht bij Innerlijke Kracht. Wij zijn gespecialiseerd in diverse hoogsensitief behandelingen. Veel mensen boeken goede resultaten als ze kiezen voor de Access Bars Class of een 1 op 1 sessie. Wellicht zegt dat je in eerste instantie niet zo veel. Acces Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd. Ze betekenen allemaal weer iets anders. Denk onder meer aan lichaam, relaties, geld of controle. Op deze betreffende drukpunten liggen al jouw gedachten, ideetjes, gevoelens, emoties en beslissingen over het betreffende thema. Lijkt dit jou wel wat? Vraag dan gerust eerst eens vrijblijvend om wat informatie.

Innerlijke Kracht staat voor je klaar

Bij deze coaching voor hooggevoeligheid ben je van harte welkom bij ons op locatie in Den Haag. We hebben al veel hoogsensitieve personen geholpen om beter met hun hooggevoeligheid om te te gaan. Er is inmiddels namelijk al veel ervaring met andere mensen die ook last hadden van de klachten die jij ervaart. Hopelijk geniet jij ook al snel van de positieve gevolgen die deze sessies je kunnen geven. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

De Kracht van Hoogsensitiviteit

Duur & tijd
’s avonds 19:30-22:00

Deelname
Live (Den Haag) & Online

Investering in jezelf
€ 95,-

* Deze training is vrijgesteld van BTW

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Geen evenementen