Hoogsensitiviteit
Hoogsensitiviteit

De Kracht van Hoogsensitiviteit

Duur & tijd
’s avonds 19:30-22:00

Deelname
Live (Den Haag) & Online

Investering in jezelf
€ 95,-

* Deze training is vrijgesteld van BTW

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

HSP-coach

Ben je een hoogsensitief persoon (HSP) en krijg je hierdoor te veel prikkels binnen, waardoor je sneller moe bent of gestrest raakt? Wij kunnen als HSP-coach je leren hoe je jouw hooggevoeligheid herkent en hoe je hier het beste mee om kunt gaan, zodat je minder snel oververmoeid, overprikkeld of gestrest raakt.

Wat is HSP

HSP is een afkorting voor Hoogsensitief persoon. 1 op de 5 personen is hoogsensitief en heeft dan ook een hoogsensitief brein. Hierbij wordt er minder informatie gefilterd dan gemiddeld, waardoor zintuiglijke prikkels een stuk sterker binnen komen. Je beleeft licht, geluid, geur en/of bewegingen daardoor veel intenser. En soms kan dat je teveel worden. Een HSP-coach kan je leren hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Waar helpt een HSP-coach je bij?

Een HSP-coach helpt je bij:

  • Het aanreiken van tools en handvatten om om te gaan met jouw hoogsensitiveit;
  • Het leren van de eipand oefening, waardoor je jezelf niet langer hoeft af te schermen voor alle prikkels van buitenaf;
  • Het geven van praktische informatie over de link tussen hoogsensitiviteit én gewaarzijn;
  • Oefeningen over barrières en toelating.

Coaching bij HSP in een groep of tijdens een privé sessie

Tijdens onze Access Bars Class leer je in een klein groepje hoe je om kunt gaan met jouw hoogsensitiviteit. Vind je het fijner om een een-op-een-sessie te hebben met een van onze gecertificeerde facilitators? Dan is dit uiteraard ook mogelijk tijdens onze een-op-een Access Bars Behandeling.

Coach hoogsensitief kind

Een hoogsensitief persoon wordt geboren met een hoogsensitief brein. Ook bij kinderen komt hoogsensitiviteit dus veel voor. Soms kom je hier als ouder of kind pas later achter. Voor iedere leeftijd kunnen wij tijdens een hoogsensitief behandeling tips en handvatten geven, zodat ook jouw kind zichzelf kan zijn met zijn of haar hooggevoeligheid.

Wat kost een HSP-coach?

De kosten van een HSP-coach hangen af van het effect van onze coaching sessies. De kosten voor een deelname aan de Access Bars Class bedraagt €300,-. Voor kinderen t/m 15 jaar is dit gratis. Voor een een-op-een Access Bars behandeling zijn de kosten €150,-. Veel mensen hebben hier baat bij (gehad).

Hoe lang duurt een traject met een hoogsensitief coach?

De Access Bars Class vindt meerdere keren per maand plaats en duurt over het algemeen van 09:30 tot 18:00 uur. Dit is uiteraard inclusief koffie, thee, versnaperingen en een heerlijke lunch. Een een-op-een Access Bars behandeling duurt ongeveer 60/75 minuten. Het kan zijn dat je na deze cursus graag nog meer tips en handvatten nodig hebt om om te gaan met jouw hoogsensitiviteit.

De Kracht van Hoogsensitiviteit

Duur & tijd
’s avonds 19:30-22:00

Deelname
Live (Den Haag) & Online

Investering in jezelf
€ 95,-

* Deze training is vrijgesteld van BTW

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Geen evenementen