FAQ desktop

Create

Je kunt gemiste dagen altijd inhalen tijdens een andere training. Om je Certificaat in ontvangst te kunnen nemen mag je maximaal 1 dag missen. De dag die je gemist hebt kun je inhalen in een andere trainingsgroep.

Ja dat kan zeker. Je hoeft geen spcifieke opleiding, training of coaching te hebben gevolgd om helemaal mee te kunnen doen met de Create Training.

Ja, al onze trainners zijn gecertificeerde trainers en coaches in diverse methodieken;

 • Internationaal gecertificeerd NLP trainer
 • Certified Facilitator Access Consciousness
 • Trainer/coach Transactionele Analyse
 • Oplossingsgericht werk
 • Systeemopsteller
 • Lichaamswerk

Jazeker, aan het einde van de training ontvang je een Create your Life certificaat.

De studiebelasting bestaat uit;

 • 12 trainingsdagen van 8 uur (totaal 96 uur)
 • 1 terugkom moment van 4 uur
 • 2 avondprogramma’s van ieder 3 uur (totaal 6 uur)
 • 3 intervisiebijeenkomsten van ieder 3 uur (9 uur)
 • Theorie 15 uur

Totale studiebelasting bedraagt minimaal 130 uur.

Access Consciousness

Ja, dat kan zeker. Je hoeft geen spcifieke opleiding, training of coaching te hebben gevolgd om helemaal mee te kunnen doen met een Acces Bars Training. Het mooie aan Access Bars is dat het voor iedereen is en je het met alle gemak kunt leren. 

Ja, al onze trainers zijn internationaal gecertificeerd Access Bars Facilitators en opgeleid volgens de standaarden van Access Consciousness in Amerika. 

Jazeker, aan het einde van de training ontvang je volgens de maatstaven van Access Consciousness in Amerika een internationaal erkend Access Bars Practioner certificaat met jouw naam erop. 

Bij Innerlijke Kracht Training & Coaching kun je Access Bars Trainingen volgen waardoor je aan het eind van de training internationaal erkend Access Bars Practioner bent en je zelf mensen mag behandelen. Betaald of onbetaald die keus is aan jou. Daarnaast zijn onze trainers zich nog verder aan het bekwamen in  Access Consciousness, haar tools & techniek. En volgen ze vele bijscholingstrainingen in Nederland en Amerika om hun cursisten van de nieuwste technieken en informatie te voorzien. 

Coaching

Een coachingstraject duurt gemiddeld tussen de 6 à 8 sessies van 60 tot 90 min. In het begin van het coachingstraject zitten er tussen de sessies zo’n 1 a 2 weken. Naarmate het coachingstraject vordert neemt de tijd tussen de sessies toe. 

Een coachingstraject kan alleen slagen wanneer jij er volledig op kunt vertrouwen dat onze coach de inhoud van de gesprekken niet naar buiten brengt. Een uitzondering hierop vomen de zakelijke coachingstrajecten. Tijdens deze trajecten vinden er vooraf, tussentijds en na afloop gesprekken plaats met werkgever en de werknemer, waarbij de coach van Innerlijke Kracht Training & Coaching ook aanwezig is. Zie ook onze privacy reglement voor meer en uitgebreidere informatie.

Ja, dat kan én het heeft onze voorkeur om een coachingssessie face-to-face te doen. Tijdens onze coachingstrajecten maken we ook veelvuldig gebruik van het doen van oefeningen en dit werkt over het algemeen beter wanneer we ons samen in dezelfde ruimte bevinden. Heb je voorkeur voor skype- of zoomsessies? Bespreek de mogelijkeden met één van onze coaches.

Bij coaching werken we met datgene wat zich aandient in het hier-en-nu. De methodiek die we gebruiken richt zich met name op de gewenste uitkomst. Wat wil je ervoor in de plaats hebben. Hiervoor is het niet altijd nodig om op zoek te gaan naar de oorzaak van het probleem. De focus ligt veel meer op wat je wel wilt.

Zakelijk

De trainers van Innerlijke Kracht Training & Coaching hebben ervaring in verschillende vakgebieden, waaronder o.a. sales, onderwijs en facilitaire dienstverlening. Beide hebben verschillende functies bekleed waaronder ook de laag van het management en bestuur. Kortom, veel ervaring waardoor we makkelijk  meedenken op verschillende lagen van de organisatie om vervolgens een  goed en aanslutiend trainingsprogramma op maat te maken voor je team of organisatie. 

Tijdens een intakegesprek inventariseren we wat de kern van de vraag is? Vervolgens maken we een offerte waarin beschreven staat wat de specieke vragen en de te bereiken doelen zijn. Vervolgens wordt er een ‘go’ or ‘no go’ op de offerte gegeven en plannen we de trainingsdag(en) in. Aan het einde van het traject evalueren we het geheel en kijken we terug.

Hiervoor zijn meerdere opties mogelijk. Als opdrachtgever kun je zelf op zoek gaan naar een trainingslocatie of je kunt gebruik maken van onze trainingslocatie. Informeer naar de mogelijkheden om de training op onze trainingslocatie te doen. 

Financieel

Wanneer je je hebt aangemeld voor een training krijg je van ons een bevestigingsmail toegestuurd en een factuur. De factuur dient twee weken voor aanvang van de training te worden betaald. Cursisten die hebben afgesproken om in een aantal termijnen te betalen, dienen voorafgaand aan elk trainingsblok/dag het betreffende termijnbedrag betaald te hebben. In geval van coaching vindt er betaling achteraf plaats door middel van een toegezonden factuur.

Ja, dat kan. Er zijn dan een aantal termijn mogelijkheden om gebruik van te maken. Neem hiervoor contact op met één van onze trainers & coaches. Zij zullen je vragen hierover kunnen beantwoorden. 

Trainingen en coachingstrajecten zijn fiscaal aftrekbaar van de belasting. Dit kan zakelijk en particulier aantrekkelijk zijn. Lees meer over de mogelijkheden op website van de belastingdienst. 

Dit kan door te kiezen voor een combinatie van training en coaching.Hiervoor geven wij korting op een deel van het traject. Daarnaast kiezen bedrijven er ook steeds vaker voor om de trainings- of coachingskosten op zich te nemen. Infomeer naar de mogelijkheden bij je leidinggevende en/of de HR Manager. Zij kunnen je aangeven of binnen het bedrijf waar je werkt dit vaker wordt gedaan en zo ja hoe dit dan verder in zijn werk gaat.

Ja, dat heeft Innerlijke kracht Training & Coaching. De betalings- en annuleringsvoorwaarden zijn te vinden op verschillende plekken op onze website. 

De trainers van Innerlijke Kracht Training & Coaching zijn CRKBO geregistreerd. Dit betekent dat we gedeeltelijk vrijgesteld zijn van BTW. Komend jaar hopen we tevens de registratie voor opleidingsinstituut te krijgen waardoor alle trainingen en vormen van scholing zijn vrijgesteld van BTW.

Algemeen

Ben je op zoek naar meer  informatie of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met één van onze trainers. Ook kun je ervoor kiezen om langs te komen tijdens één van onze informatieavonden om zo een gevoel te krijgen bij Access Consciousness, onze locatie en onze trainers.

Elke maand hebben we een gratis informatieavond. Tijdens deze avond kun je vrijblijvend vanaf 19:15 uur lansgkomen om de sfeer van onze  trainingslocatie te proeven, kennis te maken met de trainer(s) en je vragen te stellen. Vind je een 1-op-1 gesprek fijner? Neem dan contact op met één van onze trainers & coaches om een intakegesprek in te plannen. 

Als je graag wilt deelnemen aan een training, maar je kunt je op dit moment nog niet definitief aanmelden, dan kun je een optie nemen voor die training. De optie is tot 2 weken voordat de training begint geldig. Is de training al eerder vol, dan nemen we contact met je op en vragen we je om een beslissing te nemen.

Nee, dat hoeft niet. Aan het begin van een training krijg je een uitgebreide en complete map met inhoud met alle onderwerpen die gedurende de dag(en) zullen behandelen. Voor verdieping raden we je soms aan om boeken te lezen, dit is niet verplicht of nodig om de training te kunnen volgen.

Innerlijke Kracht Training & Coaching is ontstaan vanuit de NLP methodiek. NLP gaat over de vraag welke factoren ervoor zorgen dat je succevol in je communicatie en fucntioneren bent? Succesvolle mensen zitten vaker lekkerder in hun vel en hebben een manier gevonden om de utidagingen in hun leven op een prettige manier aan te kunnen. De succesfactoren die hierin een rol spelen bij je persoonlijke ontwikkeling komen tijdens de NLP trainingen aan bod. Innerlijke Kracht Training & Coaching is zich naast NLP ook aan het specialiseren in Access Consciousness. Access Consciousness is een methodiek die hele praktische en pragmatische tools en technieken heeft om met meer gemak en plezier betere keuzes voor een lichter leven te kunnen maken. We merken dat de combinatie met NLP zeer effectieve en diepgaande transformatie teweegbrengt. Oplossingsgericht Werken is naast NLP en Access Consciousness een methodiek die zich richt op mogelijkheden en oplossingen in plaats van op het probleem. Op deze wijze biedt Innerlijke Kracht Training & Coaching veel mogelijkheden om te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Onze trainingslocatie is met de auto en OV goed bereikbaar. Een routebeschrijving is op meerdere plekken van onze website te vinden. Kijk ook even onder contact.

Innerlijke Kracht Training & Coaching is lid van de NTI NLP Gilde en daarmee verbonden aan de etische code en de geschillenprocedure van de NTI NLP Gilde. De gilderaad onderzoekt geschillen tussen leden van de NTI NLP Gilde en hun cliënten. Zowel het gildelid als de cliënten van Innerlijke Kracht Training & Coaching kan de gilderaad verzoeken om een onderzoek. 

Kennismaken?
Kom naar de informatieavond

Staat je vraag er niet tussen?
Stel hem hier.