Frequently Asked Questions
Frequently Asked Questions

Access Consciousness

Voor het volgen van de Access Bars Class én de Access Body Process Class is geen specifieke vooropleiding nodig.

Voorwaarde voor deelname aan de Access Energetic Facelift Class én de Foundation Class is een Access Bars Class.

Ja, onze trainers zijn Certified Facilitator Access Consciousness.

Jazeker, aan het einde van de Class ontvang je een certificaat en registratie bij Access Consciousness.

Bij Innerlijke Kracht Training & Coaching kun je de volgende Access Consciousness Classes en certificaten behalen;

  • Access Bars Class
  • Foundation Class
  • Access Body Proces Class
  • Access Energetic Facelift Class

Training op maat

De trainers van Innerlijke Kracht Training & Coaching hebben ervaring in verschillende vakgebieden, waaronder o.a. sales, onderwijs en facilitaire dienstverlening. Beide hebben verschillende functies bekleed waaronder ook de laag van het management en bestuur. Kortom, veel ervaring waardoor we makkelijk  meedenken op verschillende lagen van de organisatie om vervolgens een  goed en aanslutiend trainingsprogramma op maat te maken voor je team of organisatie. 

Tijdens een intakegesprek inventariseren we wat de kern van de vraag is? Vervolgens maken we een offerte waarin beschreven staat wat de specieke vragen en de te bereiken doelen zijn. Vervolgens wordt er een ‘go’ or ‘no go’ op de offerte gegeven en plannen we de trainingsdag(en) in. Aan het einde van het traject evalueren we het geheel en kijken we terug.

Hiervoor zijn meerdere opties mogelijk. Als opdrachtgever kun je zelf op zoek gaan naar een trainingslocatie of je kunt gebruik maken van onze trainingslocatie. Informeer naar de mogelijkheden om de training op onze trainingslocatie te doen. 

Algemeen

Ben je op zoek naar meer  informatie of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met één van onze trainers of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als je graag wilt deelnemen aan een training, maar je kunt je op dit moment nog niet definitief aanmelden dan kun je een optie nemen voor die training. De optie is tot 2 weken voordat de training begint geldig. Is de training al eerder vol, dan nemen we contact met je op en vragen we je om een beslissing te nemen.

Nee, dat hoeft niet. Aan het begin van een training krijg je een uitgebreide en complete map met inhoud met alle onderwerpen die gedurende de dag(en) zullen behandelen. Voor verdieping raden we je soms aan om boeken te lezen, dit is niet verplicht of nodig om de training te kunnen volgen.

Onze trainingslocatie is met de auto en OV goed bereikbaar. Een routebeschrijving is te vinden op de website bij ‘Contact’.

Innerlijke Kracht Training & Coaching is lid van de NTI NLP Gilde en daarmee verbonden aan de etische code en de geschillenprocedure van de NTI NLP Gilde. De gilderaad onderzoekt geschillen tussen leden van de NTI NLP Gilde en hun cliënten. Zowel het gildelid als de cliënten van Innerlijke Kracht Training & Coaching kan de gilderaad verzoeken om een onderzoek. 

Life Coaching

Een coachingstraject duurt gemiddeld tussen de 6 à 8 sessies van 60 tot 90 min. In het begin van het coachingstraject zitten er tussen de sessies zo’n 1 a 2 weken. Naarmate het coachingstraject vordert neemt de tijd tussen de sessies toe. 

Een coachingstraject kan alleen slagen wanneer jij er volledig op kunt vertrouwen dat onze coach de inhoud van de gesprekken niet naar buiten brengt. Een uitzondering hierop vomen de zakelijke coachingstrajecten. Tijdens deze trajecten vinden er vooraf, tussentijds en na afloop gesprekken plaats met werkgever en de werknemer, waarbij de coach van Innerlijke Kracht Training & Coaching ook aanwezig is. Zie ook onze privacy reglement voor meer en uitgebreidere informatie.

Ja, dat kan én het heeft onze voorkeur om een coachingssessie face-to-face te doen. Tijdens onze coachingstrajecten maken we ook veelvuldig gebruik van het doen van oefeningen en dit werkt over het algemeen beter wanneer we ons samen in dezelfde ruimte bevinden. Heb je voorkeur voor skype- of zoomsessies? Bespreek de mogelijkeden met één van onze coaches.