Access Bars® Class
Zijn wie je bent!

Welke bijdrage kun jij voor jou en andermans leven kunt zijn? Leer in 1 dag hoe je dit dynamische proces met gemak aan anderen kunt geven en ervaar daarnaast welke voordelen het voor jou en jouw lichaam kan hebben. Wat is er nog meer mogelijk voor jou en anderen om je heen?

Meld je aan voor onze 1-daagse Access Bars Class en word Access Bars Practitioner?

Met dit certificaat kun je anderen faciliteren om lekkerder in hun vel te zitten én zich weer fit en vitaal te voelen. Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan!

More ease & joy please

Wat zijn de Bars?
Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc…  Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

Door het ‘runnen’ van de Bars wordt alle overbodige ballast, die andere mensen nog bij zich dragen, verwijdert zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan. Dit doe je door 32 drukpunten op je hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten.

Het bijzonder aan deze dag is dat je niet alleen leert hoe je een Bars Sessie kunt geven aan anderen, maar je gaat het tevens zelf ervaren!

Welke bijdrage kan deze dag zijn?
De Access Bars zijn ontwikkeld om een leven te creëren met gemak, vreugde en overvloed (glorie). Hoe zou je leven er over 5 jaar uitzien als je dit zou kiezen? Als alle oude ballast losgelaten is en je het leven kunt leven voorbij aan wat je nu voor mogelijk houdt. Wat zou er dan nog meer in je leven verschijnen?

Je kunt de Bars zowel zakelijk als privé gebruiken om anderen te faciliteren om datgene los te laten wat hen niet langer dient. Een Access Bars Sessie is geschikt voor kinderen en volwassenen om meer energie, ruimte en bewustzijn te creëren. Wat kies jij?

Iedereen kan het leren
Het mooie aan dit proces is dat het door iedereen te leren is. We nemen je in deze dag mee waar alle punten precies te vinden zijn en waar ze voor staan. Je zult gedurende de dag 2x de Bars ontvangen en 2x de Bars gaan geven, zodat je van meerdere kanten kunt ervaren hoe de Bars voor jou werken.

Officieel erkend certificaat
Aan het einde van de dag krijg je een officieel erkend Access Bars Practitoner certificaat waarmee je direct, betaald of onbetaald, mensen sessies kunt geven.

Inhoud
Tijdens deze 1-daagse training leer je de Bars te geven en de 32 drukpunten met gemak te vinden.

 • Je ontvangt het officiële Access Consciousness Bars manual
 • Je ontvangt een geplastificeerde kaart met daarop alle 32 drukpunten en hoe je ze kunt vinden
 • Je krijgt instructie en informatie waar de 32 drukpunten zitten en wat ze inhouden
 • Je krijgt een video te zien van de grondleggers/ontwikkelaars (Gary Douglas en Dain Heer) van Access Consciousness
 • Je geeft 2 keer een Access Bars behandeling
 • Je ontvangt 2 keer een Access Bars behandeling
 • Je kunt al je vragen stellen die je hebt over de Bars
 • Aan het einde van de dag ontvang je een officieel Access Bars Practitioner Certificaat en kun je zelf mensen gaan behandelen
 • Lid worden van een Access Bars Practitioner Facebook groep, waar je al je vragen kunt stellen en waar wij andere interessante tools met je zullen delen.
 • NAZORG – Na de class heb je de beschikking over Bert & Bianca als vraagbaak. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd (per mail en telefonisch) je vragen aan ons stellen.

Lunch
Tijdens deze dag ontvang je een heerlijke lunch.

Andere datum, andere locatie?
Een Access Bars Class is altijd op verzoek op een andere datum in te plannen en is ook op jouw locatie mogelijk. Neem contact met ons op en informeer wat er mogelijk is.

Access Bars Swapavonden
Eén keer per maand hebben we op onze trainingslocatie een Access Bars Swapavond. Iedereen die Bars Practitioner is kan aan deze avond deelnemen. Tijdens de avond wisselen we Bars uit met elkaar, is er gelegenheid om al je vragen te stellen. Wij zorgen dat alle tafels klaar staan en natuurlijk ook koffie, thee en lekkere versnaperingen. De avond kost slechts € 15,-.

Aanmelden? Wat kun je verwachten?

 1. Meld je aan via het aanmeldformulier bovenaan de pagina
 2. Je ontvangt automatisch een mail met verdere informatie over de workshop.
 3. Je wordt gebeld om je welkom te heten voor de workshop, waarbij mogelijke onduidelijkheden opgehelderd kunnen worden, zodat je met een gerust hart
 4. Aan de workshop deel te nemen.
 5. Bevestig je deelname door je betaling in orde te maken.
 6. Je ontvangt je factuur.
 7. Je stoel is definitief gereserveerd!

> Zorg dat je onze mails ontvangt! Na aanmelding en ontvang je direct een automatische mail met informatie. Na betaling ontvang je automatisch je factuur van jouw betaling! Zorg dat je info@innerlijkekracht.nl in jouw veilige lijst hebt staan.

> Voor GMAIL gebruikers: check na aanmelding en betaling aub direct je SPAM/ongewenste e-mail box! Als je deze welkomst mail niet ontvangen hebt, neem dan aub. meteen contact op via: info@innerlijkekracht.nl

Mocht je nog andere vragen hebben dan kun je altijd even contact met ons opnemen.