Hulp-bij-desktop

Hulp bij…
Leven vanuit je kracht!

Herkennen, erkennen én leren luisteren naar de signalen van je lichaam. Of het nu gaat om weinig zelfvertrouwen, overbelasting, stress, burn-out, depressiviteit of hoogsensitiviteit. Innerlijke Kracht Training & Coaching biedt begeleiding voor meer rust en balans.

Je hebt het zelf te doen… en je hoeft het niet alleen te doen!

Soms zijn er periodes in je leven dat het lekker is om wat hulp te hebben bij een specifieke situatie waar je je op dat moment in begeeft. Dat het zwaar of wellicht zelfs even teveel voor je is… Iedereen krijgt zijn of haar portie in het leven en sommigen krijgen een portie die wat lastiger te behappen is. Gelukkig zijn er vormen om op professionele manier zulke situaties de mond te bieden en hier bovenop te komen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Innerlijke Kracht Training & Coaching is gespecialiseerd in en biedt hulp bij…:

Er is veel mogelijk
Binnen Innerlijke Kracht Training & Coaching is veel mogelijk. Er zijn vele en diverse redenen om training & coaching te volgen. De één wil graag lekkerder in zijn vel zitten, handiger communiceren of slimmer om leren gaan met de dagelijkse stress. Een ander wil graag leren hoe je meer uit het leven kunt halen en hoe je doelen werkelijk met gemak kunt bereiken? En weer een ander wil graag alle stress die opgebouwd is in lichaam en geest eenvoudig kunnen ontladen door bijvoorbeeld een Access Bars Sessie. Het kan allemaal!

Waar wil jij aan werken?
Wellicht ben je al bekend of nog onbekend met de kracht van NLP Access Consciousness om problemen op te kunnen lossen en ben je benieuwd naar hoe deze methodieken jouw kunnen helpen in de situatie waarin jij je nu begeeft en waar je stappen in wilt maken? Wat in ieder geval voor iedereen geldt is dit: Met NLP en Access Consciousness  in je leven is er veel meer mogelijk dan je denkt.

Kom kennismaken
Benieuwd naar hoe we te werk gaan en wat we voor je kunnen betekenen? Kom kennismaken en maak een afspraak voor een  gratis kennismakingsgesprek, zodat je één van de trainers en coaches zelf kunt ontmoeten en ervaren of het klikt. Of kom naar één van onze Gratis NLP Informatieavond en ervaar welke bijdrage deze methodiek voor jou en je leven kan zijn.

Vragen?
Mocht je nog specifieke vragen hebben, dan kun je ons natuurlijk altijd bellenof mailen.

Agenda

Trainingen & Classes 
Create Your life Training
Create More In 1 Day
De Kracht Van Hoogsensitiviteit
Access Bars Class

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Trainers & Coaches
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Gratis Create Info Avond HeaderGratis intakegesprekGratis intakegesprek

Persoonlijk & Professioneel ontwikkelen

Met de high-end tools, technieken en methodieken van Innerlijke Kracht Training & Coaching om te komen tot…

Communicatie

We gebruiken taal om uit te drukken hoe iets voor ons is. Het schept een beeld van onze binnenwereld, van hoe het voor jou op dat moment is. Wat als je taal kunt gebruiken om meer ruimte te creëren? In plaats van bijvoorbeeld ‘het is zoals het is’ naar ‘wat is er nog meer mogelijk’. Hoe krachtig is jouw communicatie?

Bewustzijn

De basis van bewustzijn is dat er geen goed of fout is, alleen keuze. Bewustzijn omvat verder het vermogen om, in elk moment van je leven present  te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om werkelijk alles in je leven te ontvangen én niets af te wijzen, vanuit het vertrouwen dat het universum altijd achter je staat.

Mindset

Mindset is je gedachtepatroon, je overtuigingen. Het bepaalt hoe je tegen het leven en jezelf aankijkt én hoe je vanuit die blik reageert op de wereld om je heen. Je mindset bepaalt je resultaat, in hoeverre je dingen vast zet of denkt in mogelijkheden. Mensen met een groeimindset staan open voor verandering en ontwikkeling!

Innerlijke Kracht Training & Coaching

Is gespecialiseerd in…

Access Consciousness

Creëren van bewustzijn

Create More FB

Create

Is now the time?

9deqamE2-2

Privé Sessies

Verlichting voor lichaam & geest

Innerlijke Kracht Training & Coaching biedt hulp bij

Professionele ondersteuning en begeleiding bij…

Burn out FB

Burn-out

Shine like a diamond

Zelfvertrouwen FB

Zelfvertrouwen

Yes you can!

Hoogsensitiviteit

Hoe gewaar ben jij?

Depressie FB

Depressie

Choice creates

Stress FB

Stress

Just breathe

Vrijblijvend kennismaken?

Maak op jouw manier vrijblijvend kennis met de trainers, coaches, trainingslocatie en de methodieken…

Mobiel-Gratis-Create-Info-Avond-Header
Gratis intakegesprek

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Teamontwikkeling
  Trainingstraject met een groep of team waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen en het vergroten van van eigenaarschap, motivatie en leiderschap.

 • Communicatie & Samenwerking
  Trainingstraject gericht op het verbeteren van de teamprestaties door te werken aan effectieve communicatie en succesvolle samenwerking.

 • Veerkrachtig Leiderschap
  Leiderschapsprogramma voor leidinggevenden voor het verder ontwikkelen van je  leiderschapskwaliteiten  en het effectiever behalen van je teamdoelstellingen.

 • Professionele Cultuur
  Trainingstraject voor het creëren van een open cultuur waar alle bespreekbaar is en medewerkers elkaar opbouwende feedback geven.

 • Professionele Coaching
  Persoonlijk en/of professionele ontwikkeling door middel van coachingstrajecten voor medewerkers, leidinggevenden, teams en/of organisaties.

 • Critical Friend
  Sparrinspartners voor directies, managementteams en leidinggevenden waarbij er met een scherpe blik gekeken wordt naar welke blinde vlekken  er zijn en wat er verbetert kan worden.

Motto: “Het beste van onszelf geven om het beste in jou naar boven te halen”

Trainers & Coaches

 • Man
 • Bedrijfsleven
 • To-the-point
 • Extravert
 • Laissez fair
 • Humor
 • Vrouw
 • Onderwijs
 • Genuanceerd
 • Introvert
 • Planmatig
 • …nog meer humor