Agenda

Sessies & Classes 
Privé Sessies
Access Consciousness
Business done different

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Hulp bij…

Helemaal jezelf zijn!

Herkennen, erkennen én leren luisteren naar de signalen van je lichaam. Of het nu gaat om weinig zelfvertrouwen, overbelasting, stress, burn-out, depressiviteit of hoogsensitiviteit. Innerlijke Kracht Training & Coaching biedt diverse mogelijkheden aan om jouw te begeleiden.

Je hebt het zelf te doen… en je hoeft het niet alleen te doen!

Soms zijn er periodes in je leven dat het lekker is om wat hulp te hebben bij een specifieke situatie waar je je op dat moment in begeeft. Dat het zwaar of wellicht zelfs even teveel voor je is… Iedereen krijgt zijn of haar portie in het leven en sommigen krijgen een portie die wat lastiger te behappen is. Gelukkig zijn er vormen om op professionele manier zulke situaties de mond te bieden en hier bovenop te komen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Innerlijke Kracht Training & Coaching is gespecialiseerd in én biedt hulp bij…:

Agenda

Sessies & Classes 
Privé sessies
Access Consciousness
Business done differen

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Er is veel mogelijk

Binnen Innerlijke Kracht Training & Coaching is veel mogelijk. Er zijn vele en diverse redenen om training & coaching te volgen. De één wil graag lekkerder in zijn vel zitten, handiger communiceren of slimmer om leren gaan met de dagelijkse stress. Een ander wil graag leren hoe je meer uit het leven kunt halen en hoe je doelen werkelijk met gemak kunt bereiken? En weer een ander wil graag alle stress die opgebouwd is in lichaam en geest eenvoudig kunnen ontladen door bijvoorbeeld een Access Bars Sessie. Het kan allemaal!

Waar wil jij aan werken?

Wellicht ben je al bekend of nog onbekend met de kracht van Access Consciousness om problemen op te kunnen lossen en ben je benieuwd naar hoe deze methodiek jouw kan helpen in de situatie waarin jij je nu begeeft en waar je stappen in wilt maken? Wat in ieder geval voor iedereen geldt is dit, met Access Consciousness  in je leven is er veel meer mogelijk dan je denkt.

Kom kennismaken

Benieuwd naar hoe we te werk gaan en wat we voor je kunnen betekenen? Kom kennismaken en maak een afspraak voor een  gratis kennismakingsgesprek, zodat je één van de trainers en coaches zelf kunt ontmoeten en ervaren of het klikt.

Vragen?

Mocht je nog specifieke vragen hebben, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

“Je kunt het alleen én

je hoeft het niet alleen te doen”

Meer in je eigen kracht staan?

Life Coaching

Upgrade your Life!

De kracht van hoogsensitiviteit

Hoe gewaar ben jij?!

Bouwen aan je zelf-vertrouwen

Yes you can!

Be your Own
kind of Beautiful