Kom-Kennismaken-Header

Kom Kennismaken
Kiezen voor verandering

Laagdrempelig kennismaken

Kom een langs en maak vrijblijvend kennis met ons instituut, de methodieken waar we mee werken en met de trainers/coaches Bert & Bianca. Een mooie manier om zelf te ervaren wat de methodieken inhouden, wat je er zelf mee kunt én wellicht een uitgelezen kans om je vragen aan ons te stellen.

Er is heel veel mogelijk 
Mensen volgen om diverse redenen training & coaching. De één wil graag lekkerder in zijn vel zitten, eenvoudiger communiceren of handiger om leren gaan met de dagelijkse stress. Een ander wil graag leren hoe je meer uit het leven kunt halen en hoe je doelen werkelijk met gemak kunt bereiken?

Waar wil jij aan werken?
Wellicht ben je onbekend met NLP en Access Consciousness en benieuwd naar hoe deze methodieken je gaan helpen in waar jij mee aan de slag wilt? Hoe dan precies? Dat is voor ieder persoon anders? Wat in ieder geval voor iedereen geldt is dit: Met NLP en Access Consciousness  in je leven is er nog veel meer mogelijk dan je denkt. Dit ga je snel genoeg merken wanneer je vrijblijvend bij ons komt kennismaken.

Meer weten over NLP? Lees hier maar eens verder
Maar weten over Accesss Consciousness? Dat kun je hier lezen
Benieuwd naar de zakelijk mogelijkheden? Kijk hiervoor op onze zakelijke pagina

Persoonlijk & Professioneel ontwikkelen

Met de high-end tools, technieken en methodieken van Innerlijke Kracht Training & Coaching om te komen tot…

Effectieve communicatie

Communicatie speelt een grote rol in ons dagelijks leven. Of het nu in privé is of zakelijk is, met jezelf of anderen. Miscommunicatie en aannames liggen dagelijks op de loer. Daarmee wordt het belang van het duidelijk overbrengen van je boodschap steeds meer gezien en gevoeld. Hoe effectief breng jij je boodschap over?

Bewustzijn

De basis van bewustzijn is dat er geen goed of fout is, alleen keuze. Bewustzijn omvat verder het vermogen om, in elk moment van je leven present  te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om werkelijk alles in je leven te ontvangen én niets af te wijzen, vanuit het vertrouwen dat het universum altijd achter je staat.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Het houdt in dat je de regie neemt over je werk, carrière professionele ontwikkeling en leven. Je kent je eigen kwaliteiten en valkuilen en je weet hoe je hier het beste mee om kunt gaan om tot de beste resultaten te komen. Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen?

Innerlijke Kracht Training & Coaching

Is gespecialiseerd in…

Access Consciousness

Vragen, keuze, mogelijkheden & bijdrage

Create More FB

Create

Is now the time?

Privé Sessies

Verlichting voor lichaam en geest!

Vrijblijvend kennismaken?

Maak op jouw manier vrijblijvend kennis met de trainers, coaches, trainingslocatie en de methodieken…

Gratis Create Info Avond Header
Gratis Access Intro Class Header

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Teamontwikkeling
  Trainingstraject met een groep of team waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen en het vergroten van van eigenaarschap, motivatie en leiderschap.

 • Communicatie & Samenwerking
  Trainingstraject gericht op het verbeteren van de teamprestaties door te werken aan effectieve communicatie en succesvolle samenwerking.

 • Veerkrachtig Leiderschap
  Leiderschapsprogramma voor leidinggevenden voor het verder ontwikkelen van je  leiderschapskwaliteiten  en het effectiever behalen van je teamdoelstellingen.

 • Professionele Cultuur
  Trainingstraject voor het creëren van een open cultuur waar alle bespreekbaar is en medewerkers elkaar opbouwende feedback geven.

 • Professionele Coaching
  Persoonlijk en/of professionele ontwikkeling door middel van coachingstrajecten voor medewerkers, leidinggevenden, teams en/of organisaties.

 • Critical Friend
  Sparrinspartners voor directies, managementteams en leidinggevenden waarbij er met een scherpe blik gekeken wordt naar welke blinde vlekken  er zijn en wat er verbetert kan worden.

Innerlijke Kracht Training & Coaching biedt hulp bij

Professionele ondersteuning en begeleiding bij…

Burn out FB

Burn-out

Shine like a diamond

Zelfvertrouwen FB

Zelfvertrouwen

Yes you can!

Hoogsensitiviteit

Hoe gewaar ben jij?

Depressie FB

Depressie

Choice creates

Stress FB

Stress

Just breathe

Motto: “Het beste van onszelf geven om het beste in jou naar boven te halen”

Trainers & Coaches

 • Man
 • Bedrijfsleven
 • To-the-point
 • Extravert
 • Laissez fair
 • Humor
 • Vrouw
 • Onderwijs
 • Genuanceerd
 • Introvert
 • Planmatig
 • …nog meer humor