Vernieuwd trainingsaanbod én korting!

Sinds de lancering van onze website en ons bedrijf op 28 juni jl. is er veel gebeurd. We hebben veel positieve feedback gekregen over hoe de website eruit ziet. Wat ons wel opviel was dat we nagenoeg geen feedback (positief en negatief) kregen op de teksten van onze website.
Het lot heeft ons hier een handje in geholpen. Op een feestje ontmoeten we Iris, een tekstschrijfster, die aanbiedt om eens professioneel naar onze teksten te kijken en ons hier feedback op te geven. Dit geeft veel inspiratie en nieuwe ideeën borrelden op. We kijken niet alleen naar onze teksten en opbouw van de website, maar ook naar ons trainingsaanbod. We besluiten het anders te gaan doen. En na een aantal weken hard werken met verschillende fantastische mensen zijn we super trots op het gezamenlijk resultaat. We horen graag wat jij van onze vernieuwde website vindt!

Inspirerende Introductiekorting
We hebben iets te vieren en dat doen we graag met jou! Vandaar dat we de komende periode mooie introductiekortingen weggeven.

Actieperiode
Van 1 september 2017 t/m 31 december 2017 loopt onze actieperiode. Tijdens deze periode kun jij gebruik maken van onze inspirerende introductie korting.

Korting particuliere trainingen
• Bij alle ontdek-, versterk- en verdiep je Innerlijke Kracht trainingen is de 2de persoon GRATIS
• Voor alle trainingen die vallen onder Innerlijke Kracht! …en nu vérder! geldt een korting van € 200,-.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons trainingsaanbod en wil je meer informatie? Kijk dan bij ons trainingsaanbod.

Korting zakelijke trainingen
• Voor alle zakelijke op-maat trajecten geldt een korting van 20%
• Gratis gebruik van onze trainingslocatie in Bergschenhoek (meer dan175 m2 aan trainingsruimte + alle faciliteiten)

Wil je weten wat onze op-maat trajecten jou en je team kunnen opleveren? Kijk dan bij ons zakelijk aanbod.

Een speciaal dank je wel voor…
Naast dat we iets te vieren hebben, zijn we vooral ook heel dankbaar.
Zoals je al leest hebben we het geluk gehad dat de juiste mensen op ons pad zijn gekomen. Deze mensen willen we in het bijzonder in het zonnetje zetten én vanuit ons hart bedanken voor hun inzet, inspiratie, meedenken, feedback, kennis en kunde.

Roelof Wagenaar, sommige mensen heb je van te voren te bedanken. We voelen de impact van je nieuwe handpan nu al en zijn benieuwd welke positieve invloed jouw klanken op onze klanten gaat hebben. Daarom alvast een dank je wel voor je krachtige en kwetsbare creativiteit.

Tim van Koningsbruggen, voor al je geduld met ons tijdens dit hele proces. Jij hebt het proces van dichtbij meegemaakt. Onze blijdschap als iets goed ging, maar ook onze frustratie als iets tegenzat. Zo mooi om te zien hoe jij hiermee om bent gegaan. Dank je wel voor je interesse, feedback, luisterend oor, de kopjes thee, glaasjes water en zo nu en dan een lekkere maaltijd. Het hield ons op de been. We houden van je!

Ria Noya, dank je wel voor je spontane reactie toen je vertelde dat je trots was als we een foto van jou zouden plaatsen op onze site. Het zijn er zelfs twee geworden;-)

Yvonne ten Bruggencate, van The best of me – Fotografie. Zij heeft alle persoonlijke foto’s van ons gemaakt. Bijzonder mooi hoe je onze humor, verbinding, liefde en kracht op de foto hebt vastgelegd. Je bent een vakvrouw.

Jellie Wagenaar-Wiersma, voor het openstellen van je fotocollectie ten behoeve van onze website. Veel natuurfoto’s komen uit jouw collectie. Wat zichtbaar is, is jouw passie voor fotografie. Mocht je de foto’s, net als wij, ook zo mooi vinden volg Jellie dan op instagram: http://instagram.com/jellieww

Chantal Spaan, van Atelier CES voor het van toegevoegde waarde zijn in het creatieve proces binnen Innerlijke Kracht. Het super netjes afwerken van ons logo en huisstijl én al het grafische werk voor onze website. Iedere keer kwam je weer met verrassende nieuwe ideeën.

Iris Bouwman, onze tekstschrijfster die ons op scherp heeft gezet, gemotiveerd en geïnspireerd heeft om met andere ogen te kijken. Je hebt onze teksten geredigeerd en je kwam met nieuwe ideeën om het trainingsaanbod overzichtelijker te maken. Daarnaast kwam ook nog met goede tips om de website ‘net iets anders’ in te gaan richten ;-). Dank je wel voor je input, het heeft ons nog meer laten nadenken over wie Innerlijke Kracht is en hoe we onze boodschap en missie nog weidser kunnen gaan uitdragen.

And last but definitely not least – Mediasoep, onze websitebouwers en ontwikkelaar. Alle mannen die een bijdrage hebben geleverd aan onze website, bedankt! In het bijzonder willen we Bert Boersma bedanken. Een bijzonder dank je wel heb je méér dan verdiend. Je meedenkende vermogen, je kritische blik, je kennis en kunde en je pragmatisch handelen, het heeft allemaal bijgedragen aan hoe mooi de website er nu uit ziet. En dan hebben we het nog niet eens over alle extra uurtjes die jullie erin hebt gestopt om onze website op tijd in de lucht te krijgen. We kijken uit naar de verdere samenwerking in Active Online;-)

Innerlijke Kracht volgen?
Wil je op de hoogte gehouden worden wat er allemaal reilt en zeilt binnen Innerlijke Kracht? Meld je dan aan voor onze tips/nieuwsbrief, te vinden onderaan onze website en/of like onze facebookpagina: https://www.facebook.com/innerlijkekracht/

We zien je binnenkort graag in levende lijve ☺

Hartelijke groet,

Bert & Bianca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *