NLP
Haal alles uit je leven!

NLP geeft inzicht in onbewuste breinprocessen én biedt nieuwe en andere keuzemogelijkheden, zodat je resultaten kunt behalen die je wellicht nu nog niet voor mogelijk houdt.

 • Blijvende verandering

 • Effectieve communicatie

 • Professionele ontwikkeling

Wat is NLP?

De letters NLP staan voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is een methodiek die je inzicht geeft in hoe je door middel van je zintuigen de wereld om je heen waarneemt en interpreteert (Neuro), op welke manier jij hier door middel van taal betekenis aangeeft (Linguïstisch) én hoe je deze ervaringen opslaat (Programmeren). Kortom NLP geeft overzicht, inzicht en structuur in houding, gedrag en communicatie. Het maakt je bewust van onbewuste processen en bewustwording is de eerste stap op weg naar verandering.

NLP is gebaseerd op de strategie van succesvolle mensen. Hoe doen zij de dingen die ze doen? Door het analyseren van verschillende succesformules zijn praktische modellen en structuren ontstaan die door iedereen eenvoudig te leren en toe te passen zijn. Want als je doet wat succesvolle mensen doen, kun je zelf ook succesvol worden!

Wat kun je leren met NLP?

NLP gaat over bewustwording en verandering. Want als je doet wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen! Vaak genoeg willen we andere dingen in ons leven en toch komen we op de één of andere manier steeds op hetzelfde of een soortgelijk resultaat uit. Hoe komt dan nu? Veel processen gebeuren op onbewust niveau door middel van vaste patronen en processen. Wat zou het je opleveren als je hierin verandering kunt aanbrengen? Dat je oude patronen kunt vervangen, neutraliseren en vervangen voor meer positieve patronen die je daadwerkelijk helpen om datgene te bereiken wat je echt wilt.

Dit kan met NLP. NLP geeft je inzicht in jouw manier van communiceren, je gedachtepatronen en gedrag én welk effect dit heeft op jou en anderen. Vanuit deze bewustwording kun je nieuwe keuzes maken, je strategie veranderen, beperkende overtuigingen loslaten, een vermogende stemming creëren én jouw doelen eenvoudiger bereiken. NLP gaat over het creëren van meer keuzemogelijkheden, waardoor er meer ruimte en vrijheid kan ontstaan om datgene te doen wat je werkelijk wilt!

Wanneer kun je NLP gebruiken?
Het mooie aan NLP is dat je het in alle contexten van je leven kunt inzetten. Overal waar mensen zijn kun je NLP toepassen en gebruiken, zoals werk, relaties, vrienden, familie, sport, collega’s etc. in weke situatie dan ook.

Voor wie is NLP geschikt?
Voor iedereen die zich persoonlijk en/of professioneel wil ontwikkelen in zijn of haar (werk-) leven, omdat je merkt dat het tijd is voor verandering, dingen minder soepel verlopen of dat je toe bent aan de volgende stap! Of je NLP nu wilt toepassen voor jezelf of als coach, HR-manager of leidinggevende. NLP biedt praktische modellen en structuren voor blijvende verandering.

NLP door Innerlijke kracht

Tijdens onze trainingen zorgen we voor een juiste balans tussen;

 • Inspanning & Ontspanning
 • Leren & Ervaren
 • Samen & Alleen
 • Hoofd & Lijf

Ons aanbod

Trainingen & Workshops
Access Bars Swapavond: di 28 jan 2020
Access Bars® Class: zat 1 febr 2020
Gratis Access® Intro Class: woe avond 29 jan 2020
Create your life in 1 day: zat 22 feb 2020 (info volgt zsm)
De kracht van hoogsensitiviteit: zon 29 maa 2020 (info volgt zsm)
C.R.E.A.T.E.: vrij 17 apr 2020 (Info volgt zsm)

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Trainers & Coaches
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Gratis NLP informatieavondGratis kennismakingsgesprekGratis intakegesprek

Persoonlijk & Professioneel ontwikkelen

Met de high-end tools, technieken en methodieken van Innerlijke Kracht Training & Coaching om te komen tot…

Effectieve communicatie

Communicatie speelt een grote rol in ons dagelijks leven. Of het nu in privé is of zakelijk is, met jezelf of anderen. Miscommunicatie en aannames liggen dagelijks op de loer. Daarmee wordt het belang van het duidelijk overbrengen van je boodschap steeds meer gezien en gevoeld. Hoe effectief breng jij je boodschap over?

Bewustzijn

De basis van bewustzijn is dat er geen goed of fout is, alleen keuze. Bewustzijn omvat verder het vermogen om, in elk moment van je leven present  te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om werkelijk alles in je leven te ontvangen én niets af te wijzen, vanuit het vertrouwen dat het universum altijd achter je staat.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Het houdt in dat je de regie neemt over je werk, carrière professionele ontwikkeling en leven. Je kent je eigen kwaliteiten en valkuilen en je weet hoe je hier het beste mee om kunt gaan om tot de beste resultaten te komen. Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen?

Ons NLP aanbod

Doelgerichte communicatie- en verandermethodiek

NLP in 1 dag

Ervaar in 1 dag waar NLP voor staat en welke bijdrage dit voor jouw kan zijn?

NLP 3-daagse

Leer hoe je meer vanuit je kwaliteiten en verlangens kunt gaan leven?

NLP practitioner

Voor het steviger in je schoenen staan en het bereiken van je doelen

Coaching

Direct individueel en doelgericht aan de slag met jouw hulpvraag?

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Access Consciousness™
Voor het leven dat je altijd al wilde!

 • Meer rust en ruimte in je hoofd

 • Meer zelfvertrouwen

 • Minder stress

 • Meer flow en plezier

Access Consciousness

Vrijblijvend kennismaken?

Maak op jouw manier vrijblijvend kennis met de trainers, coaches, trainingslocatie en de methodieken…

Gratis NLP informatieavond
Gratis kennismakingsgesprek

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Teamontwikkeling
  Trainingstraject met een groep of team waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen en het vergroten van van eigenaarschap, motivatie en leiderschap.

 • Communicatie & Samenwerking
  Trainingstraject gericht op het verbeteren van de teamprestaties door te werken aan effectieve communicatie en succesvolle samenwerking.

 • Veerkrachtig Leiderschap
  Leiderschapsprogramma voor leidinggevenden voor het verder ontwikkelen van je  leiderschapskwaliteiten  en het effectiever behalen van je teamdoelstellingen.

 • Professionele Cultuur
  Trainingstraject voor het creëren van een open cultuur waar alle bespreekbaar is en medewerkers elkaar opbouwende feedback geven.

 • Professionele Coaching
  Persoonlijk en/of professionele ontwikkeling door middel van coachingstrajecten voor medewerkers, leidinggevenden, teams en/of organisaties.

 • Critical Friend
  Sparrinspartners voor directies, managementteams en leidinggevenden waarbij er met een scherpe blik gekeken wordt naar welke blinde vlekken  er zijn en wat er verbetert kan worden.

Innerlijke Kracht Training & Coaching biedt hulp bij

Professionele ondersteuning en begeleiding bij…

Zelfvertrouwen

Voor het steviger in je schoenen staan en een leven vanuit vertrouwen

Burn-out

Voor het aangeven van je grenzen en een leven vol hernieuwde energie

Depressie

Om weer te kunnen genieten van de kleine dingen in het leven

Hoogsensitiviteit

Leer en ontdek hoe je hoogsensitiviteit (HSP) als talent kun inzetten

Stress

Leer anders met stress omgaan en creëer het leven dat je altijd al wilde

Motto: “Het beste van onszelf geven om het beste in jou naar boven te halen”

Trainers & Coaches

 • Man
 • Bedrijfsleven
 • To-the-point
 • Extravert
 • Laissez fair
 • Humor
 • Vrouw
 • Onderwijs
 • Genuanceerd
 • Introvert
 • Planmatig
 • …nog meer humor