NLP
Haal alles uit je leven!

NLP geeft inzicht in onbewuste breinprocessen én biedt nieuwe en andere keuzemogelijkheden, zodat je resultaten kunt behalen die je wellicht nu nog niet voor mogelijk houdt.

 • Blijvende verandering

 • Effectieve communicatie

 • Professionele ontwikkeling

Bezoek gratis informatieavond

Is het tijd voor verandering?

Wil je meer weten over NLP, onze cursussen en opleidingen? Stel hier je vraag,  we denken graag met je mee!

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat is NLP?

De letters NLP staan voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is een methodiek die je inzicht geeft in hoe je door middel van je zintuigen de wereld om je heen waarneemt en interpreteert (Neuro), op welke manier jij hier door middel van taal betekenis aangeeft (Linguïstisch) én hoe je deze ervaringen opslaat (Programmeren). Kortom NLP geeft overzicht, inzicht en structuur in houding, gedrag en communicatie. Het maakt je bewust van onbewuste processen en bewustwording is de eerste stap op weg naar verandering.

NLP is gebaseerd op de strategie van succesvolle mensen. Hoe doen zij de dingen die ze doen? Door het analyseren van verschillende succesformules zijn praktische modellen en structuren ontstaan die door iedereen eenvoudig te leren en toe te passen zijn. Want als je doet wat succesvolle mensen doen, kun je zelf ook succesvol worden!

Wat kun je leren met NLP?

NLP gaat over bewustwording en verandering. Want als je doet wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen! Vaak genoeg willen we andere dingen in ons leven en toch komen we op de één of andere manier steeds op hetzelfde of een soortgelijk resultaat uit. Hoe komt dan nu? Veel processen gebeuren op onbewust niveau door middel van vaste patronen en processen. Wat zou het je opleveren als je hierin verandering kunt aanbrengen? Dat je oude patronen kunt vervangen, neutraliseren en vervangen voor meer positieve patronen die je daadwerkelijk helpen om datgene te bereiken wat je echt wilt.

Dit kan met NLP. NLP geeft je inzicht in jouw manier van communiceren, je gedachtepatronen en gedrag én welk effect dit heeft op jou en anderen. Vanuit deze bewustwording kun je nieuwe keuzes maken, je strategie veranderen, beperkende overtuigingen loslaten, een vermogende stemming creëren én jouw doelen eenvoudiger bereiken. NLP gaat over het creëren van meer keuzemogelijkheden, waardoor er meer ruimte en vrijheid kan ontstaan om datgene te doen wat je werkelijk wilt!

Wanneer kun je NLP gebruiken?
Het mooie aan NLP is dat je het in alle contexten van je leven kunt inzetten. Overal waar mensen zijn kun je NLP toepassen en gebruiken, zoals werk, relaties, vrienden, familie, sport, collega’s etc. in weke situatie dan ook.

Voor wie is NLP geschikt?
Voor iedereen die zich persoonlijk en/of professioneel wil ontwikkelen in zijn of haar (werk-) leven, omdat je merkt dat het tijd is voor verandering, dingen minder soepel verlopen of dat je toe bent aan de volgende stap! Of je NLP nu wilt toepassen voor jezelf of als coach, HR-manager of leidinggevende. NLP biedt praktische modellen en structuren voor blijvende verandering.

NLP door Innerlijke kracht

Tijdens onze trainingen zorgen we voor een juiste balans tussen;

 • Inspanning & Ontspanning
 • Leren & Ervaren
 • Samen & Alleen
 • Hoofd & Lijf

Gratis informatieavond
Ben je geïnteresseerd en wil je graag nader kennismaken, dan ben je van harte welkom op onze gratis informatieavond. Tijdens deze avond vertellen we je meer over de mogelijkheden van NLP en hoe je dit kunt toepassen in jouw leven. De koffie en thee staat klaar en mocht je iemand willen meenemen? Iedereen is welkom…

Gratis kennismakingsgesprek
Wil je graag nader kennismaken met één van de trainers en vind je een 1-op-1 gesprek fijner? Of ben je nieuwsgierig naar wat NLP jou specifiek kan brengen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ons aanbod

Trainingen
Gratis Informatieavond: di 12 febr 2019
Access Bars Training: woe 20 febr 2019
Access Bars Swapavond: do 7 mrt 2019
NLP in 1 dag: za 9 mrt 2019
Gratis Informatieavond: di 12 mrt 2019
Access Bars Training: zo 17 mrt 2019
Access Bars Swapavond: do 4 apr 2019
NLP in 1 dag: za 13 apr 2019
Gratis Informatieavond: di 16 apr 2019
Access Bars Training: za 20 apr 2019
NLP Practitioner Opleiding: start do 9 mei 2019

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Trainers
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Bezoek de gratis NLP informatieavond

Ons NLP aanbod

Doelgerichte communicatie- en verandermethodiek

NLP in 1 dag

Ervaar in 1 dag waar NLP voor staat en welke bijdrage dit voor jouw kan zijn?

Bekijk trainingsdata

NLP in 3 dagen

Leer hoe je meer vanuit je kwaliteiten en verlangens kunt gaan leven?

Bekijk trainingsdata

NLP practitioner

Voor het steviger in je schoenen staan en het bereiken van je doelen

Bekijk trainingsdata

Coaching

Direct individueel en doelgericht aan de slag met jouw hulpvraag?

Bekijk trainingsdata

Meer weten over NLP? Lees erover op ons blog!

Wat is NLP?

Lees meer

NLP wat kun je ermee?

Lees meer

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.