NLP 3-daagse
Leven vanuit je kracht!

Tijdens deze 3-daagse NLP training leer en ervaar je de kracht van NLP voor jou en jouw leven. Of het nu je werk betreft, je relatie met je partner, kinderen, collega’s of vrienden. NLP is in alle contexten van je leven te gebruiken en toe te passen.

Meld je aan voor een NLP 3-daagse

Wil je kennismaken met NLP? Voor jezelf of als coach of leidinggevende? Meld je hier aan!

Indien van toepassing, kies een datum
dit veld niet invullen s.v.p.

Waarom NLP 3-daagse?

Merk je dat het tijd is voor verandering? Wil je nieuwe stappen zetten? Je verder ontwikkelen? Of NLP toepassen tijdens je coaching of als leidinggevende? Ontdek dan de basismodellen en structuren van NLP!

Tijdens de 3-daagse training nodigen we je uit om op onderzoek te gaan naar hoe je effectiever kunt communiceren en functioneren en hoe je een vermogende stemming kunt creëren. Je gaat ontdekken wat jouw kwaliteiten, capaciteiten en sturingsmechanismen zijn. Hoe je deze positief kunt beïnvloeden en krachtig kunt inzetten om datgene te bereiken wat je werkelijk wilt.

Wat kan ik verwachten?
Leven doe je door te doen. Zo is het ook met het leren van nieuwe dingen. Autorijden leer je ook niet door er naar te kijken, niet waar? Tijdens deze 3-daagse training wisselen we theorie af met ervaringsgerichte oefeningen. Je maakt kennis met een aantal basismodellen en structuren van NLP, waaronder;

 • NLP communicatiemodel
 • Neurologische niveaus
 • Rapport (contact)
 • Sturingsmechanismen (waarden)

Met deze modellen en structuren krijg je inzicht in hoe jij de dingen doet die je doet én hoe je hierin snel en eenvoudig verandering kunt aanbrengen!

Hoe doen we dat?
Dit doen we door een balans te creëren tussen:

 • Inspanning & Ontspanning
 • Leren & Ervaren
 • Samen & Alleen
 • Hoofd & Lijf

Aanmelden
Bovenaan de pagina vind je het aanmeldformulier. Door deze volledig in te vullen zorg je dat jouw plek gereserveerd is en ontvang je automatisch een bevestigingsmail met alle verdere informatie die je nodig hebt. Mocht je nog andere vragen hebben dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

Optie nemen
Als je graag wilt deelnemen aan een training, maar je kunt je op dit moment nog niet definitief aanmelden, dan kun je een optie nemen voor die training. De optie is tot 2 weken voordat de training begint geldig. Is de training al eerder vol, dan nemen we contact met je op en vragen we je om een beslissing te nemen.

Gratis informatieavond
Ben je geïnteresseerd en wil je graag nader kennismaken, dan ben je van harte welkom op onze gratis informatieavond. Tijdens deze avond vertellen we je meer over de mogelijkheden van NLP en hoe je dit kunt toepassen in jouw leven. De koffie en thee staat klaar en mocht je iemand willen meenemen? Iedereen is welkom…

Agenda

Trainingsdata
Vrijdag 5 t/m zondag 7 april 2019
Vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni 2019

Duur
3 dagen

Tijd
09:30-17:30 uur

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Investering in jezelf
€ 495,-
* Deze training is vrijgesteld van BTW

Trainers
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Bezoek de gratis NLP informatieavond

Voor iedereen die wil kennismaken met een aantal basismodellen en structuren van NLP. Je gaat praktisch aan de slag en zult ontdekken hoe je NLP kunt toepassen in jouw leven én hoe je de NLP technieken kunt gebruiken om anderen te begeleiden vanuit je werk als leidinggevende, HR-manager, trainer, coach, salesmanager, accountmanager, fysiotherapeut etc.

Tijdens de 3-daagse NLP training ga je kennismaken met een aantal basismodellen en structuren van NLP, waaronder;

 • NLP communicatiemodel
 • Neurologische niveaus
 • Rapport (contact maken)
 • Onbewuste sturingsmechanisme (waarden)

Er is geen vooropleiding vereist om deel te nemen aan deze NLP 3-daagse. Je hoeft ook niet eerst de 1-daagse workshop te hebben gevolgd. Je kunt direct kiezen voor deze 3-daagse training.

Maximaal 16 deelnemers.

Gratis parkeren, koffie/thee/water, lekkere versnaperingen,  elke dag een heerlijke lunch, het cursusmateriaal,  een certificaat van deelname én de mogelijkheid om het korting door te stromen naar de NLP Practitioner Training.

Na het afronden van deze 3-daagse training ontvang je een certificaat van deelname.

Ja, de trainers zijn internationaal gecertificeerde NLP trainers en hebben meerdere jaren kennis en ervaring met het geven van NLP trainingen.

Dit is zeker mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op. Je optie blijft geldig tot 2 weken voorafgaande aan de training.

Ja, dit is mogelijk. Je kunt in twee termijnen betalen. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken? Neem dan even contact met ons op.

Ja, deze training kan incompany worden gegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om een speciaal op maat trainingstraject in te richten voor jullie organisatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Op onze eigen locatie;

Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

Wat is er nog meer mogelijk met NLP?

NLP in 1 dag

Ervaar in 1 dag waar NLP voor staat en welke bijdrage dit voor jouw kan zijn?

Bekijk cursusdata

NLP Practitioner

Om steviger in je schoenen te staan en het bereiken van je doelen

Meer informatie

Coaching

Direct individueel en doelgericht aan de slag met jouw hulpvraag?

Meer informatie

Access Consciousness™
Voor het leven dat je altijd al wilde!

 • Meer rust en ruimte in je hoofd

 • Meer zelfvertrouwen

 • Minder stress

 • Meer flow en plezier

Meer informatie
Access Consciousness

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.