NLP in 1 dag
Gewoon doen!

Deze 1-daagse workshop is een proeverij langs de velden van NLP. Waarbij we alle drie de letters van NLP zullen aanraken, vastpakken, bekijken en proeven om te ervaren of dit naar meer smaakt?! Kom proeven en ervaar het zelf de kracht van NLP.

Interesse in NLP in 1 dag?

Loopt het op bepaalde vlakken in je leven wat stroef en merk je dat je toe bent aan verandering? Dan is de ‘NLP in 1 dag’ workshop een mooie eerste opstap! Meld je hieronder aan.

Indien van toepassing, kies een datum
dit veld niet invullen s.v.p.

Waarom NLP in 1 dag?

Nieuwsgierig naar wat NLP is? Wat je ermee kunt en wat het jou zou kunnen opleveren? Of denk je erover na om de NLP Practitioner te gaan volgen? Dan is dit een uitgelezen kans om eens van dichtbij te kijken of het NLP jasje je goed past.

Wat kan ik verwachten?
Gedurende de dag nemen we je mee in hoe je effectiever kunt communiceren en leer je tools die dit gemakkelijker maken, hoe je je grenzen kunt stellen, hoe je door uit je comfortzone te gaan je zelfvertrouwen een boost geeft, hoe je lekkerder in je vel kunt komen te zitten en hoe je door je taal te veranderen een ander effect zult krijgen. Kortom verander de uitkomst, begin bij jezelf!

Hoe doen we dat?
Dit doen we door een balans te creëren tussen;

 • Leren & Ervaren
 • Inspanning & Ontspanning
 • Samen & Alleen
 • Hoofd & Lijf

Aanmelden
Bovenaan de pagina vind je het aanmeldformulier. Door deze volledig in te vullen zorg je dat jouw plek gereserveerd is en ontvang je automatisch een bevestigingsmail met alle verdere informatie die je nodig hebt. Mocht je nog andere vragen hebben dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

Optie nemen
Als je graag wilt deelnemen aan een training, maar je kunt je op dit moment nog niet definitief aanmelden, dan kun je een optie nemen voor die training. De optie is tot 2 weken voordat de training begint geldig. Is de training al eerder vol, dan nemen we contact met je op en vragen we je om een beslissing te nemen.

Gratis informatieavond
Ben je geïnteresseerd en wil je graag nader kennismaken, dan ben je van harte welkom op onze gratis informatieavond. Tijdens deze avond vertellen we je meer over de mogelijkheden van NLP en hoe jij dit kunt toepassen in jouw leven. De koffie en thee staat klaar en mocht je iemand willen meenemen? Iedereen is welkom…

NLP in 1 dag

Trainingsdata
Zaterdag 9 maart 2019
Zaterdag 13 april 2019
Zaterdag 8 juni 2019

Tijd
09:30-17:30 uur

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Investering in jezelf
€ 75,-
* Deze training is vrijgesteld van BTW

Trainers
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Bezoek de gratis NLP informatieavond

Voor iedereen die wil kennismaken met NLP en ontdekken hoe je de modellen en structuren van NLP praktisch kunt toepassen in alle contexten van je leven, zoals werk, privé, relaties, kinderen, familie etc.

Tijdens de dag besteden we aandacht aan;

 • Wat is NLP?
 • Neuro-deel van NLP
 • Jouw persoonlijke doel
 • Linguïstische deel van NLP
 • Programmeren
 • Het doorlopen en ankeren van je doel

Het enige wat we je vragen is om vooraf alvast na te denken over datgene wat je graag zou willen veranderen in je leven. Jouw doel. Wellicht heeft het betrekking op je werk, relatie, communicatie, omgaan met geld…… Kortom alles is mogelijk.

Maximaal 16 deelnemers.

Gratis parkeren, koffie/thee/water,  lekkere versnaperingen, een heerlijke lunch, een certificaat én de mogelijkheid om met korting door te stromen naar onze NLP Practitioner Training.

Na het afronden van de 1-daagse workshop ontvang je een certificaat van deelname.

Ja, de trainers zijn internationaal gecertificeerde NLP trainers én hebben al meerdere jaren kennis en ervaring op het gebied van NLP.

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail van ons met nadere informatie. In deze mail tref je een betaallink aan. Nadat we je betaling hebben ontvangen is je plek definitief gereserveerd voor jou!

Ja, deze training kan incompany worden gegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om een specifiek op maat trainingstraject in te richten voor jullie organisatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Op onze eigen locatie;

Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

Wat is er nog meer mogelijk met NLP?

NLP 3-daagse

Leren hoe je meer vanuit je kwaliteiten en verlangens kunt gaan leven?

Meer informatie

NLP Practitioner

Om steviger in je schoenen te staan en het bereiken van je doelen

Meer informatie

Coaching

Direct individueel en doelgericht aan de slag met jouw hulpvraag?

Meer informatie

Access Consciousness™
Voor het leven dat je altijd al wilde!

 • Meer rust en ruimte in je hoofd

 • Meer zelfvertrouwen

 • Minder stress

 • Meer flow en plezier

Meer informatie
Access Consciousness

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.