NLP in 1 dag
Gewoon doen!

Deze 1-daagse workshop is een proeverij langs de velden van NLP. Waarbij we alle drie de letters van NLP zullen aanraken, vastpakken, bekijken en proeven om te ervaren of dit naar meer smaakt?! Kom proeven en ervaar het zelf de kracht van NLP.

Interesse in een workshop NLP in 1 dag?

Loopt het op bepaalde vlakken in je leven wat stroef en merk je dat je toe bent aan verandering? Dan is de ‘NLP in 1 dag” workshop een mooie eerste opstap! Meld je hieronder aan.

Waarom NLP in 1 dag?

Nieuwsgierig naar wat NLP is? Wat je ermee kunt en wat het jou zou kunnen opleveren? Of denk je erover na om de NLP Practitioner te gaan volgen? Dan is dit een uitgelezen kans om eens van dichtbij te kijken of het NLP jasje je goed past.

Tijdens een NLP in 1 dag workshop leer en ervaar je de kracht van NLP voor jou en jouw leven. Je gaat ontdekken hoe effectieve communicatie en functioneren er voor jouw uit kan gaan zien om een leven te leven vanuit je kracht.

Hoe doen we dat?
Dit doen we door een balans te creëren tussen;
• Leren & Ervaren
• Inspanning & Ontspanning
• Samen & Alleen
• Hoofd & Lijf

Wat kan ik verwachten?
Gedurende de dag nemen we je mee in hoe je effectiever kunt communiceren en leer je tools die dit gemakkelijker maken, hoe je je grenzen kunt stellen, hoe je door uit je comfortzone te gaan je zelfvertrouwen een boost geeft, hoe je lekkerder in je vel kunt komen te zitten en hoe je door je taal te veranderen een ander effect zult krijgen. Kortom verander de uitkomst, begin bij jezelf!

Aanmelden? Wat kun je verwachten?

 1. Meld je aan via het aanmeldformulier bovenaan de pagina
 2. Je ontvangt automatisch een mail met verdere informatie over de workshop.
 3. Je wordt gebeld om je welkom te heten voor de workshop, waarbij mogelijke onduidelijkheden opgehelderd kunnen worden, zodat je met een gerust hart
 4. Aan de workshop deel te nemen.
 5. Bevestig je deelname door je betaling in orde te maken.
 6. Je ontvangt je factuur.
 7. Je stoel is definitief gereserveerd!

> Zorg dat je onze mails ontvangt! Na aanmelding en ontvang je direct een automatische mail met informatie. Na betaling ontvang je automatisch je factuur van jouw betaling! Zorg dat je info@innerlijkekracht.nl in jouw veilige lijst hebt staan.

> Voor GMAIL gebruikers: check na aanmelding en betaling aub direct je SPAM/ongewenste e-mail box! Als je deze welkomst mail niet ontvangen hebt, neem dan aub. meteen contact op via: info@innerlijkekracht.nl

Mocht je nog andere vragen hebben dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

Gratis informatieavond
Ben je geïnteresseerd en wil je graag nader kennismaken, dan ben je van harte welkom op onze gratis informatieavond. Tijdens deze avond vertellen we je meer over de mogelijkheden van NLP en hoe jij dit kunt toepassen in jouw leven. De koffie en thee staat klaar en mocht je iemand willen meenemen? Iedereen is welkom…

NLP in 1 dag

Trainingsdata
Zaterdag 11 januari
Meer data volgen binnenkort

Duur
1 dag

Tijd
09:30-17:30 uur

Aantal deelnemers
Max. 12

Investering in jezelf
€ 75,-
* Deze training is vrijgesteld van BTW

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Trainers
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Voor iedereen die wil kennismaken met NLP en ontdekken hoe je de modellen en structuren van NLP praktisch kunt toepassen in alle contexten van je leven, zoals werk, privé, relaties, kinderen, familie etc. En die bereidt zijn om over en van zichzelf te willen leren!

Tijdens de dag besteden we aandacht aan;

 • Wat is NLP?
 • Neuro-deel van NLP
 • Jouw persoonlijke doel
 • Linguïstische deel van NLP
 • Programmeren

Het enige wat we je vragen is om vooraf alvast na te denken over datgene wat je graag zou willen veranderen in je leven. Jouw doel. Wellicht heeft het betrekking op je werk, relatie, communicatie, omgaan met geld…… Kortom alles is mogelijk.

Maximaal 12 deelnemers.

Gratis parkeren, koffie/thee/water,  lekkere versnaperingen, een heerlijke lunch, een certificaat én de mogelijkheid om met korting door te stromen naar onze NLP Practitioner Training.

Jazeker! Na het afronden van de 1-daagse workshop NLP in 1 dag ontvang je een certificaat van deelname.

Ja, de trainers zijn internationaal gecertificeerde NLP trainers én hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van NLP.

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail van ons met nadere informatie. In deze mail tref je een betaallink aan. Nadat we je betaling hebben ontvangen is je plek definitief gereserveerd voor jou!

Ja, deze training kan incompany worden gegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om een specifiek op maat trainingstraject in te richten voor jullie organisatie. Informeer naar de mogelijkheden via info@innerlijkekracht.nl.

Op onze eigen trainingslocatie;

Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

Wat is er nog meer mogelijk met NLP?

NLP 3-daagse

Leren hoe je meer vanuit je kwaliteiten en verlangens kunt gaan leven?

NLP Training

Om steviger in je schoenen te staan en het bereiken van je doelen

Coaching

Direct individueel en doelgericht aan de slag met jouw hulpvraag?

Meer weten over NLP? Lees erover op ons blog!

Wat is NLP?

NLP wat kun je ermee?

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Motto: “Het beste van onszelf geven om het beste in jou naar boven te halen”

Trainers & Coaches

 • Man
 • Bedrijfsleven
 • To-the-point
 • Extravert
 • Laissez fair
 • Humor
 • Vrouw
 • Onderwijs
 • Genuanceerd
 • Introvert
 • Planmatig
 • …nog meer humor