NLP Training
Haal het beste uit je leven!

NLP gaat over het beste uit jezelf halen en grip krijgen op je communicatie en emoties. Hoe je je stemming positief kunt beïnvloeden en je minder stress en meer plezier in je leven kunt toelaten. Ook leert NLP je hoe je nog effectiever kunt werken en functioneren.

“Als je goed voor jezelf zorgt kun je meer voor anderen betekenen”

Interesse in een NLP Training?

Ben je op zoek naar verandering? Is het tijd voor de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling? Of wil je je verder bekwamen als coach of leidinggevende? Vergroot je bewustzijn!

Stress less, more fun

Kiezen voor de NLP Practitioner is kiezen voor makkelijker communiceren, meer grip op je emoties krijgen, eenvoudiger en diepgaander in contact zijn met jezelf en anderen én nieuwe en andere mogelijkheden creëren. Dit draagt bij aan het anders omgaan met stress, het ervaren van meer rust en ruimte, het opbouwen van meer zelfvertrouwen, lekkerder in je vel zitten en meer fun in je leven. Een life changing opleiding horen we ook wel terug!

Met NLP werk je aan effectieve communicatie en persoonlijk en professionele groei én dat in alle contexten van je leven; werk, privé, relaties, partner, gezondheid, kinderen, familie, vrienden, overal.

Inhoud van de opleiding
Onderdelen die o.a. tijdens de NLP Training behandeld kunnen worden:

 • NLP Communicatiemodel
 • Neurologische niveaus
 • Zintuigelijke scherpzinnigheid
 • Rapport (contact)
 • Taalpatronen
 • Oproepen van vermogende stemmingen
 • Strategieën
 • Veranderen van overtuigingen
 • Niet functionele emoties
 • En nog zoveel meer….

Het lichaam doet ook mee
 Al onze herinneringen, gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen en trauma’s liggen opgeslagen in ons lichaam. Vaak trachten we dit met ons hoofd op te lossen, echter ons lichaam doet ook mee. Vandaar dat we in de opleiding niet alleen aandacht besteden aan het hoofd, ook aan het lichaam. Oude herinneringen en ervaringen uit het verleden hebben invloed op hoe jij je nu voelt en gedraagt. Vandaar ook dat we je tijdens de opleiding weer en nog meer in contact brengen met je lichaam en alles wat daarin ligt opgeslagen, zodat er meer ruimte kan ontstaan.  

Zakelijk
Ben je voor je team of organisatie op zoek naar verandering dan bieden we je de mogelijkheid om via een op-maat traject een NLP Training gericht op je wens en vraag aan te bieden. Neem hiervoor contact op via info@innerlijkekracht.nl of telefonisch via 06-57991192 (Bert) of 06-42901576 (Bianca). Door middel van een korte telefonische intake kunnen we vaak al goed inschatten welke mogelijkheden er voor jou en je team zijn. Om vervolgens een keuze te maken voor een vrijblijvend intakegesprek waarbij we bij je op kantoor langskomen. Tijdens dit gesprek creëren we een helder beeld van de hulpvraag, waardoor we een trainingsadvies geven, waarin borgen van de geleerde stof een belangrijk onderdeel zal zijn. Uiteindelijk komen we tot een offerte. Mocht deze akkoord zijn dan zullen we het trainingsadvies omzetten tot een concrete training. 

Oefenbijeenkomsten
Tussen de trainingsblokken door zal je in een oefengroep aan de slag gaan met de aangereikte stof. Qua tijdsinvestering kun je rekening houden met ongeveer  één avond  tussen ieder blok in. 

Informatie
Bovenaan de pagina vind je een formulier. Door deze in te vullen kun je je interesse bij ons achterlaten of je vraag aan ons stellen. We nemen dan telefonisch contact met je op om je vragen te beantwoorden. 

NLP Training

Trainingsdata
Info via info@innerlijkekracht.nl

Duur
12 dagen 

Tijd
09:30-17:30 uur

Aantal deelnemers
Max. 12

Investering in jezelf
€ 1295,-
* Deze training is vrijgesteld van BTW.

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Trainers
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Gratis NLP informatieavond

De NLP Practitioner Opleiding is er voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en/of professionele ontwikkeling. Er zijn verschillende redenen waarom mensen voor deze opleiding kiezen;

 • effectiever communiceren
 • eenvoudiger contact maken
 • efficiënter werken
 • lekkerder in je vel zitten
 • grip krijgen op je emoties
 • etc.

NLP kan toegepast worden in alle contexten van je leven; werk, privé, relaties, kinderen, familie, overal. Het is een mooie investering voor jezelf of om anderen te begeleiden vanuit je werk als leidinggevende, HR-manager, trainer, coach, salesmanager, accountmanager, fysiotherapeut etc.

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat je allemaal in de opleiding kunt verwachten? Lees hier meer over.

Er is geen vooropleiding vereist om deel te nemen aan NLP Practitioner Opleiding. Het niveau van de opleiding is HBO werk- en denkniveau of hoger.

Maximaal 16 personen

Gratis parkeren, koffie/thee/water en elke dag een heerlijke lunch, een uitgebreide NLP Practitioner map, twee bijzondere avondprogramma’s, besloten Facebook groep, een officieel erkend NLP Practitioner certificaat, mogelijkheid tot doorstromen naar NLP Master Practitioner.

Na het afronden van de NLP Practitioner ontvang je een officieel erkend NLP Practitioner Certificaat. Met dit certificaat heb je toegang tot de vervolgopleiding Master Practitioner NLP. Tevens kun je je aansluiten bij één van de Nederlandse NLP Brancheverenigingen.

Ja, de trainers zijn internationaal gecertificeerde NLP trainers en daarmee ontvang jij ook een erkend NLP Practitioner certificaat.

Ja, dit is mogelijk. Neem hiervoor gerust even telefonisch contact met ons op.

Ja, dit is mogelijk. Neem hiervoor even telefonisch contact met ons op. Heb je vragen over de betalingswijze en termijnen, kijk dan vooral even in onze algemene voorwaarden. 

Ja, deze training kan incompany worden gegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om een op maat trainingstraject in te richten voor jullie organisatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Op onze eigen locatie; Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

Een zeer rijke en positieve ervaring

De opleiding heeft mij een completer mens gemaakt en hier pluk ik dagelijks pluk nog de vruchten van!…Bert en Bianca zijn 2 ervaren trainers en coaches die voor een dynamische en inspirerende sfeer zorgen die voor mij veel nieuwe inzichten en positiviteit met zich mee heeft gebracht. Dit smaakt naar meer…

Fleur Preseissen

Ik weet weer wie IK ben 🙂

Ik heb geleerd dat ik bepaal hoe ik mijn leven en de situaties beleef. Door mijn kijk open en verwachtingsvol te laten zijn, creëer ik zoveel meer mogelijkheden. Bedankt voor dit hele mooie proces. Ook al ga ik alleen verder en ik voel me krachtig en durf te leven.

Annemarie Ormel

Wat is er nog meer mogelijk met NLP?

NLP in 1 dag

Ervaar in 1 dag waar NLP voor staat en welke bijdrage dit voor jouw kan zijn?

NLP 3-daagse

Leren hoe je meer vanuit je kwaliteiten en verlangens kunt gaan leven?

Coaching

Direct individueel en doelgericht aan de slag met jouw hulpvraag?

Meer weten over NLP? Lees erover op ons blog!

Wat is NLP?

NLP wat kun je ermee?

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Motto: “Het beste van onszelf geven om het beste in jou naar boven te halen”

Trainers & Coaches

 • Man
 • Bedrijfsleven
 • To-the-point
 • Extravert
 • Laissez fair
 • Humor
 • Vrouw
 • Onderwijs
 • Genuanceerd
 • Introvert
 • Planmatig
 • …nog meer humor