2 Be in Business
2 Be in Business

Mogelijkheden

Classes & Sessies
Business Done Different
Access Business & Money
Put the Fun Back in Business
Business Coaching

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

2 Be in Business

The Joy of Being in Business!

Being in Business

Of je nu een baan hebt, een eigen bedrijf of zorgt voor jouw familie…… jij bent in business;-). Je business is je leven én je leven is je business. Kortom; jij weet hoe je een business moet leiden, maar wat als dit met meer gemak, plezier en vrijheid kan? Dat je minder hard hoeft te werken en meer ruimte kunt geven aan de energie van creatie.

Expand your Business

Gary Douglas de grondlegger van Access Consciousness biedt een aantal tools als je meer vrijheid en gemak wilt in het vergoten van je business;

1. Vragen stellen ~ The reality you create is based on the questions you ask 

Als het gaat om onze business gaan we vaak op zoek naar de goede of juiste keuze. De sleutel zit echter om in de vraag te zijn en niet in conclusies, besluiten of oordelen. Wanneer je besluit hoe het eruit moet zien en waar het naar toe gaat, elimineer je alle mogelijkheden die kunnen verschijnen.

Wat zou er kunnen ontstaan als je niet beslist of oordeelt dat business serieus, stressvol en hard werken is? Hoeveel meer gemak, vreugde, plezier en creativiteit zou er dan kunnen ontstaan!

What future will this choice create?

2. Plezier in Business ~ Money follows joy

En wil je werkelijk je business vergroten dan heb je te ontdekken wat jouw plezier oplevert? Hoe kan ik dat meer doen of zijn? Hoe zou je business eruit zien als alles wat je doet plezier zou opleveren?