Bert & Bianca desktop

Innerlijke Kracht Training & Coaching?

Innerlijke Kracht Training & Coaching is het instituut voor persoonlijke en professionele ontwikkeling om te komen tot effectieve communicatie, bewustzijn, succesvolle samenwerking én persoonlijk leiderschap.

Leven vanuit je kracht
Het is onze missie om individuen, teams en organisaties te ondersteunen in het ontdekken van hun specifieke kracht en hier naar te gaan werken en leven, zodat de wereld een mooiere plek wordt om te leven. Dit doen we door ondersteuning te bieden op het gebied van effectieve communicatie, bewustzijn, succesvolle samenwerking en persoonlijk leiderschap.

Innerlijke Kracht Training & Coaching biedt specifieke opleidingen, trainingen en workshops aan voor particulieren & professionals. Dit vanuit jarenlange kennis en ervaring in en met de volgende methodieken; Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken (OGW), Transactionele Analyse (TA), Systemisch Werk (SW) en Lichaamsgericht Werken (LGW).

Wat doen we?
Iedereen vind het vrij logisch om zich te richten op het leren van bijvoorbeeld een taal, administratie, autorijden, sport of social media. Hoe doen we dit met effectief communiceren? Dit is niet exact hetzelfde. Ook dit is een vaardigheid die je kunt leren en verder bekwamen. Als mens communiceren we de hele dag door, ze zeggen wel eens: “Als mens kunnen we niet niet communiceren.” We communiceren continue met onszelf en anderen. Het effect van je communicatie is afhankelijk van hoe vaardig je hierin bent. De effectiviteit van je communicatie is terug te zien in hoe jij jouw leven leidt of lijdt en hoe succesvol je samenwerking is met anderen.

Persoonlijk & professionele ontwikkeling
Hoe effectief je in je communicatie bent heeft te maken met hoe compleet je gereedschapskist uitgerust is? Weet welke tools er zijn (woorden, stem, lichaamstaal), hoe ze werken en hoe functioneel je ze  inzet? Dit klinkt vaak simpel. En wat zorgt er soms voor dat het toch niet zo eenvoudig is? Denk maar eens aan rustig voor een groep staan, minder emotioneel reageren, je grenzen aangeven of voor jezelf opkomen.

Blijvende verandering
We denken vaak dat veel van ons gedrag heel bewust gaat. Dit blijkt onjuist te zijn. Veel van ons gedrag doen we onbewust. Je kunt het zien als de harde schijf van een computer. Hier staan heel veel bestanden op waar je op den duur geen weet meer van hebt. Wanneer je hier zicht op krijgt kun je leren je automatisch piloot (zelfsturing) te beïnvloeden om tot succesvolle resultaten te komen. Dit is een sleutel die leidt tot blijvende gedragsverandering.

Regie over je leven nemen?
Door te werken aan persoonlijke & professionele ontwikkeling op het gebied van effectieve communicatie zorg je dat je de regie over je eigen leven terug kunt nemen. Met als positief neveneffect dat je meer uit jezelf en anderen kunt halen. Dit geldt voor alle mogelijke contexten, denk aan werk, relaties, gezin, vrienden, familie etc..

Breed perspectief
Op het gebied van persoonlijk & professionele ontwikkeling kun je meerdere wegen bewandelen. Innerlijke Kracht Training & Coaching werkt met meerdere methodieken en de basis voor succes wordt gelegd door te werken met NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele Analyse.

Kernwaarden
Kwaliteit, Effectiviteit, Resultaatgerichtheid,Integriteiten Persoonlijke aandacht zijn kernwaarden van waaruit we binnen Innerlijke Kracht Training & Coaching vertrekken.

Agenda

Trainingen & Classes 
Create Your life Training
Create More In 1 Day
De Kracht Van Hoogsensitiviteit
Access Bars Class

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Trainers & Coaches
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Gratis Create Info Avond HeaderGratis Access Intro Class HeaderGratis KennismakingsgesprekGratis intakegesprek

Direct op m’n gemak

Vanaf het eerste begin voel ik me op m’n gemak bij Bert & Bianca. Door hun open persoonlijkheden en onbegrensde kennis wil ik meer van hun weten, horen en ontdekken. Als je twijfelt bij hen een training te volgen… ontmoet ze… dan ervaar je het zelf. 

Nienke Mur

Ruimte voor nieuwe mogelijkheden

Bert stelt je op je gemak en neemt de tijd om te verkennen wat je wilt inbrengen. De barssessie voelde veilig en vertrouwd en nu dagen na de sessie voel ik veel meer innerlijke rust en is er ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Yvonne Beurmanjer

Bert Wagenaar

Je hebt altijd een keuze!

Één keuze kan je hele toekomst positief of negatief bepalen. Hoe zou m’n leven er nu uitzien als ik niet op m’n 18e het huis uit was gegaan? Een vraag die tot een jaar of 5 geleden regelmatig in mij omging. Had ik dan wel mijn HBO diploma gehaald? Was ik dan ook door een depressieve periode gegaan? Had ik dan ook onhandige keuzes gemaakt met geld? Elke keuze die je maakt geeft richting aan je toekomst. Ook al ben je niet blij met de uitwerking van een gemaakte keuze. Je hebt altijd nog de keuze hoe je hier mee om wilt gaan! The choice is yours …

Bianca Andeweg

Laat je hart je gids zijn!

Ondeugend en eigenwijs dat was ik vroeger én ben ik nu nog steeds. En nog zoveel meer dan dat;-). Net als velen heb ik in mijn leven de nodige uitdagingen op mijn pad gekregen. Dit was lang niet altijd even gemakkelijk om mee te dealen. Gelukkig waren er ook heel veel mooie kansen, waarvan sommige best spannend waren om te kiezen. Door mijn hart te volgen en dichtbij mijzelf te komen ben ik geworden wie ik nu ben. Open, spontaan, ondeugend, eigenwijs, een doorzetter en verbinder. En nog steeds laat ik mijn hart mijn gids zijn bij alle uitdagingen en kansen in mijn leven.

Innerlijke Kracht Training & Coaching

Is gespecialiseerd in…

Sessies FB

Sessies

Verlichting voor lichaam & geest

Create More FB

Create more

Is now the time?

Access Consciousness

Creëren van bewustzijn

Motto: “Het beste van onszelf geven om het beste in jou naar boven te halen”

Trainers & Coaches

 • Man
 • Bedrijfsleven
 • To-the-point
 • Extravert
 • Laissez fair
 • Humor
 • Vrouw
 • Onderwijs
 • Genuanceerd
 • Introvert
 • Planmatig
 • …nog meer humor

Vrijblijvend kennismaken?

Maak op jouw manier vrijblijvend kennis met de trainers, coaches, trainingslocatie en de methodieken…

Gratis Create Info Avond Header
Gratis Access Intro Class Header
Gratis intakegesprek
Gratis intakegesprek

Innerlijke Kracht Training & Coaching biedt hulp bij

Professionele ondersteuning en begeleiding bij…

Burn out FB

Burn-out

Shine like a diamond

Zelfvertrouwen FB

Zelfvertrouwen

Yes you can!

Hoogsensitiviteit

Hoe gewaar ben jij?

Depressie FB

Depressie

Choice creates

Stress FB

Stress

Just breathe