De pijlers

Dag in dag uit gaat ze naar de bron om water te halen. Uit de diepe put haalt ze het water omhoog en met een volle emmer keert ze om. Onderweg naar huis verliest ze veel water, het druppelt uit de gaten van haar emmer en soms stroomt het zelfs over de rand naar buiten. Eenmaal thuis is er nog maar een beetje water over. De vrouw gebruikt het water én de volgende dag gaat ze weer op weg om nieuw water te halen.
Ken je dat? Het gevoel van altijd maar bezig te zijn? Doorgaan, geen tijd te willen verliezen? Hard te werken omdat er altijd wel iets te doen is. Tot dat ene moment……. Je beseft dat je het zo niet meer wilt of misschien roept je lijf je letterlijk een halt toe. Je wilt het anders óf voelt zelfs dat het anders moet, maar hoe?

 

Helemaal jezelf zijn

De mens is zo krachtig in zijn Zijn. Wat als alles mogelijk is? Hoe zou je leven er dan uitzien? Hoe zou het zijn als het leven je niet meer overkomt maar je meer de regie hebt over jouw leven en de manier waarop je hiermee omgaat? Dat er plezier is, gemak, vreugde, balans, overvloed? Hoe kun jij het leven creëren dat je wilt?

Ontdek de drie pijlers om het leven te creëren dat jij wilt, waardoor je helemaal jezelf kunt zijn;
Effectieve communicatie, wat zeg je tegen jezelf en anderen? Welke vraag kun je stellen om meer ruimte en effectiviteit te creëren?
Bewustzijn, hoe kun je loskomen van vaste patronen, oude strategieën en vastgeroeste gedachten om letterlijk meer ruimte te creëren?
Professionele ontwikkeling, alleen door verandering ontstaat groei. Want als je doet wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gekregen.
 

Wat levert het je op?

Of het nu een besluit is voor jou persoonlijk of voor je team of organisatie? Het begint altijd met die ene vraag ben ik/zijn wij het waard om in onszelf te investeren? Wat als dit besluit het beste besluit ooit is, omdat er zoveel meer mogelijk is dan je nu denkt. Omdat elke verandering begint met die eerste stap. Omdat je voelt dat het tijd is voor verandering. Gewoon omdat jij/jullie het waard zijn.

Wat kan het jou/jullie opleveren?
• volledig in je kracht staan,
• meer ruimte voor nieuwe ideeën,
• meer flow en effectiviteit,
• uit het leven halen wat erin zit,
• jouw of elkaars kwaliteiten benutten,
• helemaal jezelf zijn!
 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan ons aanbod.