kDJBH-Ii

Privé Sessies

Verlichting voor lichaam en geest

Op welke manier bepalen jouw gedachten en gevoelens je leven? Alles wat je meemaakt wordt opgeslagen in je lichaam. Alle indrukken, gedachten, gevoelens en emoties. Dit kan zorgen voor verschillende blokkades;

 • fysiek niveau ~ je lichaam
 • emotioneel niveau ~ je gevoelens
 • mentaal niveau ~ je gedachten
 • sociaal niveau ~ je relaties
 • spiritueel niveau ~ je missie

Fysiek niveau

Het lichaam geeft fysieke signalen af dat het tijd is om zaken los te laten; slecht slapen, geringe eetlust, piekeren, hoofdpijn, tinnitus, hartkloppingen, spanning in de spieren, ziektes etc. Het bijzondere is dat het juist ook ons lichaam is dat de sleutel naar de oplossing is. Met behulp van een Access Bars Sessie en/of een Access Body Process Sessie kun je datgene loslaten wat niet langer helpend is voor jou. Het activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam én het creëert ruimte voor andere mogelijkheden.

Emotioneel niveau

Wat vertellen jouw gevoelens en emoties jou? Reageer je emotioneler, heb je een korter lontje, ben je sneller boos of geïrriteerd, zitten de tranen hoog, voel je je eenzaam en onbegrepen? Kortom lijk je maar geen grip op je emoties te krijgen? Gevoelens houden je tegen, het zorgt ervoor dat je blijft hangen en vast komt te zitten in een bepaalde situatie. Het stopt je gewaarzijn. Wat is er werkelijk aan de hand? Welke keuze heb ik hier? Access Bars en Access Coaching heffen emotionele blokkades op en overal waar jij jezelf hebt vastgezet. Het versterkt je gewaarzijn zodat je keuzes kunt maken voorbij aan wat je nu voelt en ervaart!

Mentaal niveau

Wat als je gedachten juist zorgen voor de beperking? We hechten vaak grote waarde aan ons brein als de bedenker van de oplossing voor onze problemen. Maar is dit ook werkelijk zo? Hoe vaak is het juist ons brein dat ervoor zorgt dat we in bepaalde gedachten blijven hangen? Het is ons brein dat verantwoordelijk is voor het blijven malen en piekeren, voor het eindeloos zoeken naar de waarom én voor de negatieve herhalende gedachtepatronen. Ons brein kan alleen verklaren wat het al weet. Het herhaalt reeds bestaande patronen, soms met een lichte twist erin. Coaching en/of Access Coaching helpt je bij het doorbeken van niet helpende gedachtepatronen. Het versterkt je weten, niet je denken!

Sociaal niveau

Merk je dat je vaak wil voldoen aan de verwachtingen van anderen? Dat je je terug trekt of kleiner maakt? Ga je vaak over je eigen grenzen heen? Voel je je onzeker in contact met anderen? In de interactie met anderen worden allerlei gedachten, gevoelens en emoties opgeroepen. Dit kan leiden tot instemming en afstemming óf verzet en reactie. Twee zijdes van een medaille. Doordat je veel instemt en afstemt op de verwachtingen van anderen neem je afscheid van delen van jezelf; jouw verlangens, wensen, dromen en keuzes. Dit kan uiteindelijk leiden tot verzet en reactie. Je kunt een ander niet veranderen alleen jezelf. Coaching helpt je om te onderzoeken waar je in de instemming en afstemming gaat én waar in verzet en reactie. Het doorbreken van deze patronen geeft je meer ruimte om helemaal jezelf te zijn in het contact met anderen en te durven kiezen wat goed is voor jou.

Spiritueel niveau

Vaak is er wel het besef dat je iets anders wilt in het leven. Dat er meer mogelijk is voor jou. Leef jij je ware potentie al? Nee, wat houdt je nog tegen? Vaak worden afleiders genoemd als geen geld, geen tijd, je gezin, behoefte aan zekerheid etc. Onze ervaring met blokkades op dit niveau gaat veel meer over ontvangen (receiving). Heb jij je ware potentie al erkend? Welke verandering kun je kiezen die je nog nooit voor mogelijk hebt gehouden?

Verschillende mogelijkheden:
Binnen Innerlijke Kracht Training & Coaching zijn er meerdere vormen van coaching & sessies mogelijk:

 • Access Bars Sessie
 • Access Body Proces Sessie
 • Access Coaching
 • Coaching

Methodieken
Binnen onze coaching maken we gebruik van meerdere methodieken. Over het algemeen zal het een combinatie zijn van NLP, Systemisch Werk (SW), Oplossingsgericht Werk (OGW), Transactionele Analyse (TA) en Access Consciousness.

We merken dat met name de combinatie van de verschillende methodieken ervoor zorgt dat mensen sneller tot inzicht komen en weer verder kunnen met de nieuwe stappen die ze gezet hebben.

Gratis kennismakingsgesprek
Ben je geïnteresseerd in een sessie, maar heb je je hulpvraag nog niet helder? Ben je nieuwsgierig naar welke mogelijkheid het beste bij jou en je hulpvraag past? Wil je graag nader kennismaken? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Sessies

Duur
60 á 75 min

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Coaches
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Access Body Process Sessie desktop

Een sessie is geschikt voor iedereen die blokkades ervaart op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en/of spiritueel niveau én op zoek is naar dynamische verandering.

Het uitgangspunt voor coaching of een sessie is keuze. Kiezen voor verandering!

Dat is afhankelijk van de sessie die je kiest;

 • Access Bars Sessie ~ duurt 75 minuten
 • Access Body Proces Sessie ~ duurt 60 minuten
 • Access Coaching ~ duurt 30 óf 60 minuten
 • Coaching ~ duurt 60 óf 90 minuten

In het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek zullen we aan de hand van jouw hulpvraag een inschatting maken van het aantal benodigde sessies. Je kunt kiezen voor losse sessies of voor een strippenkaart.

Ja, beide coaches zijn gecertificeerd in de verschillende methodieken die zij toepassen;

 • certified facilitator Access Consciousness
 • internationaal gecertificeerd NLP trainers
 • coach en trainer Transactionele Analyse
 • oplossingsgericht werk
 • systeemopstellers

Na iedere sessie ontvang je van ons een factuur. Wil je meer weten over onze betalingsvoorwaarden? Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de vertrouwelijkheid van onze sessie. Alles wat we met elkaar bespreken is vertrouwelijk en zal niet  met anderen worden gedeeld.Tijdens een coachingsgesprek worden er soms aantekeningen gemaakt om iets te verduidelijken. Je kunt hiervan een kopie krijgen na afloop van ons gesprek. Jouw dossier wordt een jaar na de afronding van het traject vernietigd. Indien het coachingstraject door de werkgever wordt betaald zal er een tussen- en eindevaluatie plaatsvinden waarbij jij, je werkgever en de coach aanwezig zijn. Ook in dit geval zal er geen verslag worden gemaakt voor de werkgever. Hoe we omgaan met jouw gegevens en informatie kun je verder nalezen in ons privacy reglement.

Ja, we begeleiden al enkele jaren mensen met werkgerelateerde coachingsvragen. Je kunt hierbij denken aan loopbaanbegeleiding, leiderschapsontwikkeling, stress, burn-out preventie of begeleiding etc.

Op onze eigen locatie;

Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

Persoonlijk & Professioneel ontwikkelen

Met de high-end tools, technieken en methodieken van Innerlijke Kracht Training & Coaching om te komen tot…

Communicatie

We gebruiken taal om uit te drukken hoe iets voor ons is. Het schept een beeld van onze binnenwereld, van hoe het voor jou op dat moment is. Wat als je taal kunt gebruiken om meer ruimte te creëren? In plaats van bijvoorbeeld ‘het is zoals het is’ naar ‘wat is er nog meer mogelijk’. Hoe krachtig is jouw communicatie?

Bewustzijn

De basis van bewustzijn is dat er geen goed of fout is, alleen keuze. Bewustzijn omvat verder het vermogen om, in elk moment van je leven present  te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om werkelijk alles in je leven te ontvangen én niets af te wijzen, vanuit het vertrouwen dat het universum altijd achter je staat.

Mindset

Mindset is je gedachtepatroon, je overtuigingen. Het bepaalt hoe je tegen het leven en jezelf aankijkt én hoe je vanuit die blik reageert op de wereld om je heen. Je mindset bepaalt je resultaat, in hoeverre je dingen vast zet of denkt in mogelijkheden. Mensen met een groeimindset staan open voor verandering en ontwikkeling!

Welke andere mogelijkheden zijn er nog met sessies?

AccessCoaching

Access Coaching

Ontsluiten van je potentie!

Access Body Process Sessie

Transformatie met lichamen!

Access Bars™ Sessie

Zijn wie je bent!

Coaching

Kiezen voor meer van jou!

Vrijblijvend kennismaken?

Maak op jouw manier vrijblijvend kennis met de trainers, coaches, trainingslocatie en de methodieken…

Gratis Create Info Avond Header
Gratis Access Intro Class Header

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Teamontwikkeling
  Trainingstraject met een groep of team waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen en het vergroten van van eigenaarschap, motivatie en leiderschap.

 • Communicatie & Samenwerking
  Trainingstraject gericht op het verbeteren van de teamprestaties door te werken aan effectieve communicatie en succesvolle samenwerking.

 • Veerkrachtig Leiderschap
  Leiderschapsprogramma voor leidinggevenden voor het verder ontwikkelen van je  leiderschapskwaliteiten  en het effectiever behalen van je teamdoelstellingen.

 • Professionele Cultuur
  Trainingstraject voor het creëren van een open cultuur waar alle bespreekbaar is en medewerkers elkaar opbouwende feedback geven.

 • Professionele Coaching
  Persoonlijk en/of professionele ontwikkeling door middel van coachingstrajecten voor medewerkers, leidinggevenden, teams en/of organisaties.

 • Critical Friend
  Sparrinspartners voor directies, managementteams en leidinggevenden waarbij er met een scherpe blik gekeken wordt naar welke blinde vlekken  er zijn en wat er verbetert kan worden.

Innerlijke Kracht Training & Coaching biedt hulp bij

Professionele ondersteuning en begeleiding bij…

Burn out FB

Burn-out

Shine like a diamond

Zelfvertrouwen FB

Zelfvertrouwen

Yes you can!

Hoogsensitiviteit

Hoe gewaar ben jij?

Depressie FB

Depressie

Choice creates

Stress FB

Stress

Just breathe

Motto: “Het beste van onszelf geven om het beste in jou naar boven te halen”

Trainers & Coaches

 • Man
 • Bedrijfsleven
 • To-the-point
 • Extravert
 • Laissez fair
 • Humor
 • Vrouw
 • Onderwijs
 • Genuanceerd
 • Introvert
 • Planmatig
 • …nog meer humor