Access-Bars-Sessie-Header

Access Bars™ Sessie

Duur
75 min

Investering in jezelf
€ 150,- incl. BTW

Strippenkaart
€ 300,- voor 3 sessies incl. BTW
€ 450,- voor 5 sessies incl. BTW

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Access Bars™ Sessie

Zijn wie je bent

Waarom Access Bars?

Ervaar je stress? Pieker je veel? Loop je over van dingen die je constant moet? Heb je weinig levenslust? Ervaar je angsten/panieken? Heb je fysieke kwaaltjes en lijkt hier maar geen verbetering in te komen? Dan hebben wij wellicht een mogelijkheid voor je…?! Wat zou een Access Bars Sessie voor jou en je lichaam kunnen betekenen?

Wat is Access Bars®?
Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc…  Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

Hoe werken de Bars®?
Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en je niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Wat levert het je op?
Wanneer je je harde schijf opschoont kun je je voorstellen dat er meer ruimte is voor alle andere programma’s die op je harde schijf draaien. Hierdoor ontstaat meer overzicht, ruimte en rust. De Bars worden ook wel als een detox voor lichaam en geest gezien.

Wat is er nog meer mogelijk?

De Bars® zijn een bijdrage bij…?

 • Stress
 • Angst- en paniekaanvallen
 • Depressie
 • Burn-out
 • Onzekerheid
 • Slapeloosheid
 • Concentratiegebrek
 • Examenstress
 • ADD/ADHD klachten
 • Zwangerschapsklachten
 • Epilepsie
 • Hersenbloeding
 • …….

Ook mensen met epilepsie, Parkinson en een pacemaker kunnen baat hebben bij het ontvangen van de Bars. Wat is er nog meer mogelijk met de Bars®? Informeer naar de mogelijkheden.

Wat gebeurt er tijdens en Access Bars® Sessie?
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties., dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug.

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars® Sessie met je hersengolven?
Wetenschappelijk hersenonderzoek  wijst uit dat de hersenen gedurende een Access Bars Sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om meer ruimte te creëren.

Neurowetenschapper en neuroloog Dr. Jeffrey L Fannin presenteert zijn onderzoek over de resultaten van Access Bars.

Ervaringen
Wat we veelvuldig terugkrijgen van mensen is dat ze meer rust en ruimte in lichaam en geest ervaren. Daarnaast is het een heel effectieve manier voor het verminderen van stress, depressie, angsten, piekeren, ad(h)d klachten, het bevordert de slaap én zorgt voor ontspanning in lichaam en geest, meer plezier en creëert meer mogelijkheden.

Wat kun je verwachten?
Voordat we beginnen met een sessie zullen we met je in gesprek gaan over wat je uit de sessie hoopt te halen? Daarbij vertellen we je wat je tijdens de sessie kunt verwachten en hoe de sessie eruit ziet. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie of thee.

Daarna gaan beginnen we met de sessie. Tijdens de sessie lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel. In wisselende combinaties zullen alle 32 drukpunten op je hoofd heel licht aangeraakt worden. Na ongeveer 90 minuten is de sessie voorbij.

Wanneer de sessie afgelopen is drinken we nog even een kopje koffie/thee/water en kun je nog iets delen over je ervaring, mocht je dat willen. Tevens geven we je nog wat tips en mogelijk wat tools mee die je kunnen helpen in de periode na de Access Bars Sessie.

Access Bars® Training
Ben je geïnteresseerd in Access Consciousness en ben je toe aan verandering voor jou en je leven? Dan is een Access Bars® Training  wellicht iets voor jou en jouw lichaam. Tijdens deze 1-daagse training leer je waar alle 32 drukpunten van dit energieke en dynamische proces zitten, wat ze betekenen en méér…  Aan het einde van de dag ben je Access Bars Practitioner en kun je betaald of onbetaald mensen een Access Bars® Sessie geven.

Access Bars™ Sessie

Duur
75 min

Investering in jezelf
€ 150,- incl. BTW

Strippenkaart
€ 300,- voor 3 sessies incl. BTW
€ 450,- voor 5 sessies incl. BTW

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Facilitators
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Gratis Access Intro Class Header

Een Access Bars Sessie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte, ontspanning, plezier, flow, energie etc. Kortom voor iedereen die vanuit totaal gemak wil leven.

Baby’s, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, iedereen kan voordeel hebben bij een behandeling.

Ieder lichaam reageert anders op een Access Bars Sessie. Sommige mensen vallen in slaap, anderen komen in een meditatieve staat terecht. Sommige mensen zien kleuren, vormen of horen geluiden. Weer anderen ervaren sensaties in hun lichaam; warm, koud, trillingen of schokken, een traan of een lach. Allemaal vormen van ontlading van het lichaam.

Je hoeft vooraf niet specifieks iets te doen of te laten. Tijdens de sessie lig je met kleren aan ontspannen onder een deken op een massagetafel.

Een verkorte Access Bars Sessie duurt 60 minuten. Een volledige sessie duurt 90 minuten.

Ja, de trainers zijn gecertificeerd en geregistreerd Access Bars Facilitators én Access Body Process Practitioners bij Access Consciousness.

Na afloop van de Access Bars Sessie ontvang je van ons een factuur. Mocht je meer informatie willen over onze betaling- en leveringsvoorwaarden bekijk deze dan hier.

Op onze eigen locatie;

Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

In enkele gevallen geven we ook een sessie aan huis. Houd er dan wel rekening mee dat er bijkomende kosten zullen zijn, reistijd en kilometervergoeding. Mocht je interesse hebben in een sessie aan huis? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Ruimte voor nieuwe mogelijkheden

Bert stelt je op z’n gemak en neemt de tijd om te verkennen wat je wilt inbrengen. De barssessie voelde veilig en vertrouwd en nu dagen na de sessie voel ik zoveel meer innerlijke rust. En daarnaast is er weer ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Yvonne Beurmanjer

Vrolijker en ontspannener

Alle 3 de keren dat ik bij Bianca ben geweest voelde het alsof ze alle tijd voor me had. Door de sessie voel ik me vrolijker en ontspannener. Verder heb ik hele bruikbare tips en tools gekregen, waardoor ik in contact met anderen, toch bij mezelf kan blijven.

Mirjam

Wat is er nog meer mogelijk met Access Consciousness™?

Access® Body Process Sessie

Transformatie met lichamen!

Access Bars™ Class

Energie, ruimte en bewustzijn!

AccessCoaching

Access® Coaching

Ontsluit je potentie!

Meer weten over Access? Lees erover op ons blog!

Wat is Access Bars?

Wanneer en voor wie?

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Motto: “Het beste van onszelf geven om het beste in jou naar boven te halen”

Trainers & Coaches

 • Man
 • Bedrijfsleven
 • To-the-point
 • Extravert
 • Laissez fair
 • Humor
 • Vrouw
 • Onderwijs
 • Genuanceerd
 • Introvert
 • Planmatig
 • …nog meer humor