Coaching

Duur
60 min

Investering in jezelf
€ 125,- per uur, incl BTW

Strippenkaart (60 min)
€ 250,- voor 3 sessies incl. BTW
€ 375,-  voor 5 sessies incl. BTW

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Coaches
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Coaching
Kiezen voor meer van jou!

Loskomen van oude patronen

Je bent je bewust van je eigen handelen en je weet precies waar je tegenaan loopt. Je hebt geprobeerd hier verandering in aan te brengen en toch lukt het maar niet of slechts tijdelijk. We zien dit vaak. Oude vastgeroeste patronen of onbewuste processen die ervoor zorgen dat je opnieuw je oude strategie toepast. Ook al weet je dat die niet langer effectief is. Maar hoe dan wel?

Coaching is erop gericht om jou in beweging te zetten. Dit doen we door je inzicht te geven in de effectiviteit van jouw strategie en hetgeen je stuurt (je onbewuste processen), waardoor nieuwe keuzes gemaakt kunnen worden en blijvende verandering kan ontstaan.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de coaching stellen we oplossingsgerichte vragen, spiegelen we je gedrag en maken we je bewust van onbewuste processen. Hierdoor krijg je inzicht in de vaste patronen en kun je die stap zetten die het best past bij jou en je hulpvraag.

Methodieken
Binnen onze coaching maken we gebruik van meerdere methodieken. Over het algemeen zal het een combinatie zijn van NLP, Systemisch Werk (SW), Oplossingsgericht Werk (OGW), Transactionele Analyse (TA) en Access Consciousness.

We merken dat met name de combinatie van de verschillende methodieken ervoor zorgt dat mensen sneller tot inzicht komen en weer verder kunnen met de nieuwe stappen die ze gezet hebben.

Voor wie is coaching geschikt?

Coaching is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer persoonlijke effectiviteit en op zoek is naar verandering. Wil jij…..,

 • Staan voor wie je bent?
 • Grenzen stellen?
 • Zelfvertrouwen opbouwen?
 • Rust en balans herstellen?
 • Relaties verbeteren?
 • Grip op je emoties krijgen?
 • Effectief omgaan met stress?
 • Invloed hebben op je stemming?
 • Controle loslaten?

Verschillende vormen van coaching
Binnen Innerlijke Kracht Training & Coaching zijn er meerdere vormen van coaching mogelijk:

Gratis kennismakingsgesprek
Ben je geïnteresseerd in coaching, maar heb je je hulpvraag nog niet helder? Ben je nieuwsgierig naar welke methodiek het beste bij jou en je hulpvraag past? Wil je graag nader kennismaken met je mogelijke coach? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Coaching

Duur
60 min

Investering in jezelf
€ 125,- per uur, incl BTW

Strippenkaart (60 min)
€ 250,- voor 3 sessies incl. BTW
€ 375,-  voor 5 sessies incl. BTW

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Coaches
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Kom Kennismaken Header

Coaching is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer persoonlijke effectiviteit en blijvende verandering. Of het nu een hulpvraag betreft op het gebied van je werk, relatie, communicatie, opbouwen van zelfvertrouwen, grenzen kunnen stellen etc. Kiezen voor coaching is kiezen voor nieuw en anders.

Eigenlijk is er maar één ding belangrijk, de bereidheid naar jezelf te kijken en in beweging te willen komen.

Dat is afhankelijk van de coachingssessie die je kiest. Een coachingssessie duurt over het algemeen 60 minuten. Kies je voor een andere vorm van coaching, waaronder een Access Bars Sessie dan ben je ongeveer twee uur bij ons.

In het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek zullen we aan de hand van jouw hulpvraag een inschatting maken van het aantal benodigde gesprekken. Mocht je jouw doelen eerder behalen dan komen de overige geplande gesprekken gewoon te vervallen.

Ja, beide coaches zijn gecertificeerd in de methodieken die zij toepassen tijdens de coaching én hebben al enkele jaren ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Na iedere coachingssessie ontvang je van ons een factuur. Wil je meer weten over onze betalingsvoorwaarden? Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de vertrouwelijkheid van onze gesprekken. Alles wat we met elkaar bespreken is vertrouwelijk en zal niet  met anderen worden gedeeld.Tijdens het gesprek worden er soms aantekeningen gemaakt om iets te verduidelijken. Je kunt hiervan een kopie krijgen na afloop van het gesprek. Jouw dossier wordt een jaar na de afronding van het traject vernietigd. Indien het coachingstraject door de werkgever wordt betaald zal er een tussen- en eindevaluatie plaatsvinden waarbij jij, je werkgever en de coach aanwezig zijn. Ook in dit geval zal er geen verslag worden gemaakt voor de werkgever. Hoe we omgaan met jouw gegevens en informatie kun je verder nalezen in ons privacy reglement.

Ja, we begeleiden al enkele jaren mensen met werkgerelateerde coachingsvragen. Je kunt hierbij denken aan loopbaanbegeleiding, leiderschapsontwikkeling, stress, burn-out preventie of begeleiding etc.

Op onze eigen locatie;

Innerlijke Kracht Training & Coaching, Wolga 5, 2491 BK Den Haag.

Persoonlijk & Professioneel ontwikkelen

Met de high-end tools, technieken en methodieken van Innerlijke Kracht Training & Coaching om te komen tot…

Communicatie

We gebruiken taal om uit te drukken hoe iets voor ons is. Het schept een beeld van onze binnenwereld, van hoe het voor jou op dat moment is. Wat als je taal kunt gebruiken om meer ruimte te creëren? In plaats van bijvoorbeeld ‘het is zoals het is’ naar ‘wat is er nog meer mogelijk’. Hoe krachtig is jouw communicatie?

Bewustzijn

De basis van bewustzijn is dat er geen goed of fout is, alleen keuze. Bewustzijn omvat verder het vermogen om, in elk moment van je leven present  te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om werkelijk alles in je leven te ontvangen én niets af te wijzen, vanuit het vertrouwen dat het universum altijd achter je staat.

Mindset

Mindset is je gedachtepatroon, je overtuigingen. Het bepaalt hoe je tegen het leven en jezelf aankijkt én hoe je vanuit die blik reageert op de wereld om je heen. Je mindset bepaalt je resultaat, in hoeverre je dingen vast zet of denkt in mogelijkheden. Mensen met een groeimindset staan open voor verandering en ontwikkeling!

Welke coachingsmogelijkheden zijn er?

De Kracht van Hoogsensitiviteit

Hoe gewaar ben jij?!

Access Coaching FB

Access® Coaching

Ontsluiten van je potentie!

Zelfvertrouwen FB

Bouwen aan je-zelf-vertrouwen

Yes, you can!

Vrijblijvend kennismaken?

Maak op jouw manier vrijblijvend kennis met de trainers, coaches, trainingslocatie en de methodieken…

Gratis Kennismakingsgesprek
Kom Kennismaken Header

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Teamontwikkeling
  Trainingstraject met een groep of team waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen en het vergroten van van eigenaarschap, motivatie en leiderschap.

 • Communicatie & Samenwerking
  Trainingstraject gericht op het verbeteren van de teamprestaties door te werken aan effectieve communicatie en succesvolle samenwerking.

 • Veerkrachtig Leiderschap
  Leiderschapsprogramma voor leidinggevenden voor het verder ontwikkelen van je  leiderschapskwaliteiten  en het effectiever behalen van je teamdoelstellingen.

 • Professionele Cultuur
  Trainingstraject voor het creëren van een open cultuur waar alle bespreekbaar is en medewerkers elkaar opbouwende feedback geven.

 • Professionele Coaching
  Persoonlijk en/of professionele ontwikkeling door middel van coachingstrajecten voor medewerkers, leidinggevenden, teams en/of organisaties.

 • Critical Friend
  Sparrinspartners voor directies, managementteams en leidinggevenden waarbij er met een scherpe blik gekeken wordt naar welke blinde vlekken  er zijn en wat er verbetert kan worden.

Innerlijke Kracht Training & Coaching biedt hulp bij

Professionele ondersteuning en begeleiding bij…

Burn out FB

Burn-out

Shine like a diamond

Zelfvertrouwen FB

Zelfvertrouwen

Yes you can!

Hoogsensitiviteit

Hoe gewaar ben jij?

Depressie FB

Depressie

Choice creates

Stress FB

Stress

Just breathe

Motto: “Het beste van onszelf geven om het beste in jou naar boven te halen”

Trainers & Coaches

 • Man
 • Bedrijfsleven
 • To-the-point
 • Extravert
 • Laissez fair
 • Humor
 • Vrouw
 • Onderwijs
 • Genuanceerd
 • Introvert
 • Planmatig
 • …nog meer humor