Innerlijke Kracht | Professionals
Voor optimale prestaties!

Innerlijke Kracht | Professionals is jouw partner voor het smeden van een team professionals. Dit doen we door te trainen en coachen op effectieve communicatie, succesvolle samenwerking en persoonlijk leiderschap om tot optimale teamprestaties te komen.

 • 20 jaar ervaring

 • Persoonlijk

 • To-the-point

 • Doeltreffend

 • Betrokken

Ebook: Binnenkort te downloaden

Waarom Innerlijke Kracht | Professionals?

Succes zit in je medewerkers
Succesvolle organisaties zijn permanent in ontwikkeling. Zij spelen in op de veranderende wereld én beseffen dat de sleutel tot succes ligt in de kracht en professionaliteit van de medewerkers. En ze zijn bereid hierin te investeren. Niet alleen als een team vastgelopen is, vooral ook voor groei en ontwikkeling.

Van medewerker naar professional
Wat is er voor nodig om van je medewerkers echte professionals te maken? Naast kennis en kunde over hun product of dienst, kent een professional zichzelf goed. Weet waar zijn of haar mogelijkheden, kwaliteiten en belemmeringen liggen, is in staat tot reflectie en voortdurend op zoek naar persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling.

Groei & Ontwikkeling
Of het nu gaat om het verbeteren van hun communicatie, het ‘lezen’ van non-verbaal gedrag, het motiveren van zichzelf en anderen, succesvol samenwerken met collega’s óf  het ontwikkelen van proactief leiderschap. Professionals gaan geen uitdaging uit de weg.

Gebruik maken van elkaars kwaliteiten
De kracht van goed leiderschap is kijken naar wat (wel) werkt. Hoe kun je nog meer uitgaan van de kwaliteiten en capaciteiten van alle medewerkers? Dat collega’s elkaar feedback geven en doen waar ze goed in zijn.  Steeds meer teams kiezen voor professionele trainingen of coaching om zo aandacht te besteden aan de onderlinge samenwerking, communicatie en het persoonlijk leiderschap van de medewerkers. Dit werkt motiverend, verbindend en geeft energie voor de medewerkers. Een mooie win-win situatie, waar effectiviteit  en resultaten elkaar in het midden ontmoeten voor optimale teamprestaties.

InCompany Trainingen & Op-Maat Trajecten
Gedurende onze InCompany trainingen én Op-Maat trajecten richten we ons onder andere op het ontdekken en ontwikkelen van ieders individuele kwaliteiten ten gunste van de teamprestaties, zodat iedereen (weer) met plezier naar het werk komt en een optimale bijdrage levert aan het geheel.

Professionele Coaching
Om te werken en te leven vanuit je kwaliteiten en krachten is professionele coaching een mooie vorm om snel in je kracht te staan. Je gaat kijken naar wat er wel is en wat jij kunt doen om je werk(leven) aangenamer te maken en om met meer gemak meer resultaat te bereiken.

Critical Friend
Naast de zakelijke trainingen en coachingstrajecten zijn wij voor diverse bedrijven en organisaties een Critical Friend. Situaties uit de dagelijkse praktijk zijn input voor deze gesprekken. Door hier vanuit verschillende invalshoeken kritisch naar te kijken ontstaan nieuwe inzichten, andere mogelijkheden voor verrassende en positieve resultaten.

Ons aanbod

Trainingen & Workshops
Gratis NLP Informatieavond: di 26 mrt 2019
Access Bars Swapavond: do 4 april 2019
NLP in 1 dag: za 13 apr 2019
Access Bars Workshop: zo 14 apr 2019
Access Bars Training: zo 20 apr 2019
NLP Practitioner Opleiding: start do 9 mei 2019
NLP 3-daagse: vrij 31 mei tm zo 2 jun 2019

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Trainers & Coaches
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Gratis intakegesprek

Professioneel ontwikkelen

Dé 3 pijlers om te komen tot optimale (team)prestaties door te werken aan…

Effectieve communicatie

Communicatie speelt een essentiële rol in het behalen van optimale resultaten binnen je team en organisatie. Miscommunicatie en aannames liggen dagelijks op de loer. Daarmee wordt het belang van het duidelijk overbrengen van je boodschap steeds meer gezien en gevoeld. Hoe effectief breng jij je boodschap over?

Succesvolle samenwerking

Talentontwikkeling inzetten als tool om te komen tot succesvolle samenwerking? Door de juiste persoon op de juiste plek in te zetten zullen jij en je team efficiënter de doelen behalen die nodig zijn om een volgende stap te maken. Wat direct ook weer een positieve impact heeft op de sfeer in het team en de resultaten.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Het houdt in dat je de regie neemt over je werk, carrière professionele ontwikkeling en leven. Je kent je eigen kwaliteiten en valkuilen en je weet hoe je hier het beste mee om kunt gaan om tot de beste resultaten te komen. Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen?

Professioneel ontwikkelen.. én meer!

Voor het smeden van een team professionals!

Professionele Training

Voor het verder professionaliseren van je team om tot optimale prestaties te komen

Meer informatie

Professionele Coaching

Voor het creëren en verder ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap

Meer informatie

Critical Friend

Voor onafhankelijk advies om te komen tot mogelijkheden die beter uitwerken

Meer informatie

Vrijblijvend kennismaken?

Maak op jouw manier vrijblijvend kennis met de trainers, coaches, trainingslocatie en de methodieken…

Gratis intakegesprek
Gratis NLP informatieavond

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.