Critical Friend
Sparren met professionals!

Naast het aanleren van vaardigheden zien we steeds vaker de persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van medewerkers centraal staan. We horen vaak zeggen, je neemt tenslotte jezelf mee naar je werk.

Andere ogen, bieden ander mogelijkheden

Soms kan het prettig zijn om als leidinggevende met iemand te kunnen sparren. Om vanuit nieuwe invalshoeken naar een bestaande situatie te kijken. Dit is niet altijd mogelijk binnen de eigen organisatie. Enerzijds vanuit het oogpunt van privacy gevoelige informatie en/of het besef dat alle medewerkers binnen de organisatie onderdeel uitmaken van het huidige systeem. Een nieuwe blik en kritische vragen kan zorgen voor nieuwe inzichten en invalshoeken.

Onze critical friends
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg zijn beide critical friend voor directies, managementteams, en leidinggevenden van teams en organisaties die op zoek zijn naar reflectiegesprekken, een sparringspartner en/of advies.

Beide hebben lange tijd leidinggevende functies vervult in verschillende branches, waaronder Telecom, Financiële dienstverlening, Sales, Facilitaire dienstverlening, Energie en Onderwijs. Ze zijn gespecialiseerd in persoonlijke effectiviteit, effectieve communicatie, succesvol samenwerking, persoonlijk leiderschap en resultaatgericht leidinggeven.

Ben je op zoek naar kennis en kunde, met een open mind én een kritische blik dan laten we je graag nieuwe en andere mogelijkheden ontdekken!

Welke vraagstukken kun je aan denken?
• inzicht krijgen in de kwaliteiten van de medewerkers;
• functionele analyse van de organisatie, wat werkt wel en waar liggen ontwikkelpunten;
• organisatieopstellingen, waardoor knelpunten en vaste patronen snel inzichtelijk worden;
• communicatieprocessen en –lijnen inzichtelijk maken en optimaliseren;
• bewust worden van de eigen leiderschapskwaliteiten en uitdagingen;
• nadenken over organisatieontwikkeling.

Vrijblijvend intakegesprek?

Benieuwd naar wat onze trainingen bijdragen aan de doelen van je organisatie? Bel nu 06-57991192 of laat hier je gegevens achter voor een vrijblijvend intakegesprek en we nemen contact op.

dit veld niet invullen s.v.p.

Waarom Critical Friend?

Als Critical Friend komen we naar jou toe om de doelen en uitdagingen van je team en/of organisatie in kaart te brengen en te kijken naar welke andere mogelijkheden er nog meer zijn, dan je zelf wellicht al had bedacht. Andere ogen levert vaak andere mogelijkheden op en houdt je scherp in tijden dat je zo op de automatische piloot aan het werk bent.

 • Professionele sparringspartner op niveau
 • Casuïstiek afgestemd op team/organisatie
 • Bepaal de locatie en tijdstip
 • Voorkomen van blinde vlekken en valkuilen
 • Ontstaan van nieuwe en andere mogelijkheden

Zakelijk en toch persoonlijk!

Met het gebruik van onze high-end tools, technieken en methodieken komen tot…

Effectieve communicatie

Communicatie speelt een essentiële rol in het behalen van optimale resultaten binnen je team en organisatie. Miscommunicatie en aannames liggen dagelijks op de loer. Daarmee wordt het belang van het duidelijk overbrengen van je boodschap steeds meer gezien en gevoeld. Hoe effectief breng jij je boodschap over?

Succesvolle samenwerking

Talentontwikkeling inzetten als tool om te komen tot succesvolle samenwerking? Door de juiste persoon op de juiste plek in te zetten zullen jij en je team efficiënter de doelen behalen die nodig zijn om een volgende stap te maken. Wat direct ook weer een positieve impact heeft op de sfeer in het team en de resultaten.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Het houdt in dat je de regie neemt over je werk, carrière professionele ontwikkeling en leven. Je kent je eigen kwaliteiten en valkuilen en je weet hoe je hier het beste mee om kunt gaan om tot de beste resultaten te komen. Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen?

Vrijblijvend intakegesprek aanvragen?

Realiseer nu blijvende verandering binnen een team of organisatie. Benieuwd hoe?

Bel nu 06-57991192 of laat hier je gegevens achter voor een vrijblijvend intakegesprek en we nemen contact op.

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat is er zakelijk nog meer mogelijk?

Andere mogelijkheden om tot optimale prestaties te komen

Professionele Training

Voor het verder professionaliseren van je team om tot optimale prestaties te komen

Meer informatie

Professionele Coaching

Voor het creëren en verder ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap én meer…

Meer informatie

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Persoonlijk en betrokken

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.