Professionele coaching
Voor persoonlijk leiderschap!

Naast het aanleren van vaardigheden zien we steeds vaker de persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van medewerkers centraal staan. We horen vaak zeggen, je neemt tenslotte jezelf mee naar je werk.

Professioneel groeien

“Coachen is het vrijmaken van iemands volledige potentieel om optimale prestaties te kunnen leveren”(John Whitemore).

Professionele coaching is investeren in medewerkers of jezelf én daarmee ook investeren in de organisatie. Onze Professionele Coaching is gericht op talentontwikkeling, Steeds vaker merken we dat het niet zo zeer gaat om waar iemand niet goed in is, maar veel meer om hetontsluiten van iemands volledige potentieel. Daarin ligt de sleutel tot succes verborgen. Een medewerker die zijn persoonlijke kracht kent én weet hoe die omgezet kan worden naar concrete acties, presteert op een hoger niveau.

Wat kun je verwachten?
Professionele coaching vanuit talentontwikkeling start bij het inzicht krijgen in verborgen vaardigheden, waarden en overtuigingen. Met behulp van oplossingsgerichte vragen brengen we je huidige en gewenste situatie in kaart én maken we je bewust van onbewuste processen die nu nog belemmerend voor je werken. Hierdoor kun je nieuwe keuzes maken, je kwaliteiten uitbouwen en versterken en je effectiviteit vergroten.

Of het nu gaat om leiderschapsontwikkeling, omgaan met stress, het opzetten van je eigen bedrijf óf  het ontdekken van je kwaliteiten. Professionele coaching is geschikt voor jou als je bereid bent om kritisch naar jezelf te kijken én het lef hebt om te kiezen voor nieuw en anders!

Methodieken
Binnen onze coaching maken we gebruik van meerdere methodieken. Over het algemeen zal het een combinatie zijn van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA), Lichaamsgericht Werken (LGW), Systemisch Werk (SW), Oplossingsgericht Werk (OGW) en MBTI persoonlijkheidsprofielen.

We merken dat met name de combinatie van de verschillende methodieken ervoor zorgt dat mensen sneller tot inzicht komen en de volgende stap kunnen maken.

Wanneer kun je denken aan Professionele Coaching?
Professionele coaching wordt met name ingezet wanneer iemand zich professioneel wil ontwikkelen. Wil jij of ben je geïnteresseerd in…..,

 • Leiderschapsontwikkeling
 • Executive coaching
 • Timemanagement
 • Loopbaanoriëntatie en/of begeleiding
 • Het versterken van je communicatieve vaardigheden
 • Meer balans tussen je werk -en privésituatie
 • Begeleiding bij ziekteverzuim en/of re-integratie
 • Ondersteuning bij het behalen van je doelen

Gratis kennismakingsgesprek
Ben je geïnteresseerd in coaching, maar heb je je hulpvraag nog niet helder? Ben je nieuwsgierig naar welke methodiek het beste bij jou en je hulpvraag past? Wil je graag nader kennismaken met je mogelijke coach? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend intakegesprek?

Benieuwd naar wat onze trainingen bijdragen aan de doelen van je organisatie? Bel nu 06-57991192 of laat hier je gegevens achter voor een vrijblijvend intakegesprek en we nemen contact op.

dit veld niet invullen s.v.p.

Professionele Coaching?

Soms zijn er momenten dat een je ergens tegen aanloopt. Je hebt hier al meerdere malen naar gekeken en toch lijkt het maar niet te veranderen. Dan kan het heel verstandig zijn om een professionele coach in te schakelen die hierbij ondersteunt.

Innerlijke Kracht Coaches zijn experts in het creëren van…?

 • Effectieve communicatie
 • Balans tussen werk en privé
 • Omgaan met andermans emoties
 • Veerkrachtig leiderschap
 • Succesvolle samenwerking
 • Blijvende resultaten
 • Optimale prestaties

Zakelijk en toch persoonlijk!

Met het gebruik van onze high-end tools, technieken en methodieken komen tot…

Effectieve communicatie

Communicatie speelt een essentiële rol in het behalen van optimale resultaten binnen je team en organisatie. Miscommunicatie en aannames liggen dagelijks op de loer. Daarmee wordt het belang van het duidelijk overbrengen van je boodschap steeds meer gezien en gevoeld. Hoe effectief breng jij je boodschap over?

Succesvolle samenwerking

Talentontwikkeling inzetten als tool om te komen tot succesvolle samenwerking? Door de juiste persoon op de juiste plek in te zetten zullen jij en je team efficiënter de doelen behalen die nodig zijn om een volgende stap te maken. Wat direct ook weer een positieve impact heeft op de sfeer in het team en de resultaten.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Het houdt in dat je de regie neemt over je werk, carrière professionele ontwikkeling en leven. Je kent je eigen kwaliteiten en valkuilen en je weet hoe je hier het beste mee om kunt gaan om tot de beste resultaten te komen. Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen?

Vrijblijvend intakegesprek aanvragen?

Realiseer nu blijvende verandering binnen een team of organisatie. Benieuwd hoe?

Bel nu 06-57991192 of laat hier je gegevens achter voor een vrijblijvend intakegesprek en we nemen contact op.

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat is er zakelijk nog meer mogelijk?

Andere mogelijkheden om tot optimale prestaties te komen

Professionele Training

Voor het verder professionaliseren van je team om tot optimale prestaties te komen

Meer informatie

Critical Friend

Voor onafhankelijk advies om te komen tot mogelijkheden die beter uitwerken

Meer informatie

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Persoonlijk en betrokken

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.