Professionele Trainingen
Van medewerkers tot professionals!

Naast het aanleren van vaardigheden zien we steeds vaker de persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van medewerkers centraal staan. We horen vaak zeggen, je neemt tenslotte jezelf mee naar je werk.

Creëren van professionals

Organisaties hechten steeds meer waarde aan medewerkers die zichzelf echt kennen. Die inzicht hebben in hun mogelijkheden en kwaliteiten én die hun valkuilen en belemmeringen kennen. Dit vraagt van hen inzicht op een heel andere laag namelijk die van de persoonlijke waarden, overtuigingen en identiteit (zelfbeeld). Dit stuurt namelijk je reacties en gedrag.

Of iemand dus in staat is om feedback te geven of ontvangen, te reflecteren op zichzelf óf bijvoorbeeld proactief te zijn heeft alles te maken met hetgeen er is ‘vastgezet’ op die diepere laag. Breng je hierin verandering aan dan zal dit blijvend effect hebben op iemands gedrag en handelen.

Wil je effectiever leren communiceren, succesvoller samenwerken en meer leiderschap creëren in je team of organisatie? 

Nieuwsgierig geworden hoe wij die laag bereiken?

Vrijblijvend intakegesprek?

Benieuwd naar wat onze trainingen bijdragen aan de doelen van je organisatie? Bel nu 06-57991192 of laat hier je gegevens achter voor een vrijblijvend intakegesprek en we nemen contact op.

dit veld niet invullen s.v.p.

Innerlijke Kracht InCompany Trainingen

Standaard trainingen voor het eenvoudig behalen van je doelen

Effectieve communicatie
(2-daagse training)

Tijdens deze training besteden we aandacht aan communicatiemodellen en –processen (o.a. Neuro Linguistisch Programmeren én Transactionele Analyse), de voorwaarden voor communicatie, de taal van communicatie én natuurlijk de persoonlijke communicatiestijl.

Meer informatie

Succesvolle samenwerking
(2-daagse training)

Optimaal functioneren teams kennen en benutten elkaars kwaliteiten én gaan uit van de kracht van de verschillen. Gedurende deze training wordt inzicht gegeven in de persoonlijke profielen van de individuele medewerkers (MBTI-profielen) én het teamprofiel als basis voor openheid, verbinding en vertrouwen.

Meer informatie

Persoonlijk leiderschap
(2-daagse training)

In deze training gaat het over het  ontwikkelen, versterken en toepassen van de eigen mogelijkheden en kwaliteiten én het ontwikkelen van vaardigheden om met persoonlijke belemmeringen om te gaan. Krijg inzicht in je persoonlijke waarden, drijfveren en leiderschapsstijl. Leer alles over feedback geven en ontvangen én groepsvormingsprocessen en groepsdynamica.

Meer informatie

Professionele Trainingen?

Alle trainingen kunnen InCompany en Op-Maat worden gegeven. Volg samen met je team en collega’s een standaard training (InCompany) óf kies voor een training of traject specifiek afgestemd op doelen en uitdagingen binnen de organisatie (Op-Maat).

Wat kun je in ieder geval van ons verwachten?

 • Laat je begeleiden door experts
 • Theorie en casussen afgestemd op eigen organisatie
 • Teamontwikkeling; samen leren en groeien
 • Vanaf  5 personen is InCompany voordeliger!
 • Bepaal zelf datum en locatie

Welk type training is het meest geschikt?

InCompany? Op-Maat?

InCompany Trainingen

De InCompany Trainingen die wij aanbieden zijn standaard trainingen om een gedegen fundament te leggen in jouw team of organisatie wanneer het gaat over effectieve communicatie, succesvol samenwerken en persoonlijk leiderschap. De trainingen vinden op een door jouw gekozen locatie plaats en daarnaast bieden deze trainingen ook de mogelijkheid om meerdere medewerkers, een heel team of meerdere teamsaai te bieden. Dit zorgt dat je in korte tijd dezelfde taal gaat spreken met elkaar.

 • Standaard training

 • Relevante theorie, casussen en opdrachten

 • Praktisch en toepasbaar

Op-Maat Trainingen

Een op-maat training is een speciaal ontwikkelde training die volledig afgestemd wordt op de leerwensen en leerdoelen van het specifieke team en organisatie. Of het nu gaat over het vastlopen van een team, het verbeteren van interne en/of externe communicatie, het efficiënter samenwerken of het verbeteren van zelfstandigheid, wij stellen voor jou team en/of organisatie een persoonlijk trainingsaanbod op maat samen om iedereen in zijn kracht te zetten, zodat je doelen eenvoudig en met plezier worden behaald.

 • Volledig op maat gemaakte trainingen

 • Op jullie praktijk afgestemde theorie, casussen en opdrachten

 • Praktisch, toepasbaar voor jouw team of organisatie

Zakelijk… én toch persoonlijk!

Met het gebruik van onze high-end tools, technieken en methodieken komen tot…

Effectieve communicatie

Communicatie speelt een essentiële rol in het behalen van optimale resultaten binnen je team en organisatie. Miscommunicatie en aannames liggen dagelijks op de loer. Daarmee wordt het belang van het duidelijk overbrengen van je boodschap steeds meer gezien en gevoeld. Hoe effectief breng jij je boodschap over?

Succesvolle samenwerking

Talentontwikkeling inzetten als tool om te komen tot succesvolle samenwerking? Door de juiste persoon op de juiste plek in te zetten zullen jij en je team efficiënter de doelen behalen die nodig zijn om een volgende stap te maken. Wat direct ook weer een positieve impact heeft op de sfeer in het team en de resultaten.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Het houdt in dat je de regie neemt over je werk, carrière professionele ontwikkeling en leven. Je kent je eigen kwaliteiten en valkuilen en je weet hoe je hier het beste mee om kunt gaan om tot de beste resultaten te komen. Wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen?

Vrijblijvend intakegesprek aanvragen?

Realiseer nu blijvende verandering binnen een team of organisatie. Benieuwd hoe?

Bel nu 06-57991192 of laat hier je gegevens achter voor een vrijblijvend intakegesprek en we nemen contact op.

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat is er zakelijk nog meer mogelijk?

Andere mogelijkheden om tot optimale prestaties te komen

Professionele Coaching

Voor het creëren en verder ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap én meer…

Meer informatie

Critical Friend

Voor onafhankelijk advies om te komen tot mogelijkheden die beter uitwerken

Meer informatie

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Persoonlijk en betrokken

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.