NLP v22019-01-23T12:20:47+00:00

NLP
Voor grip op je leven!

NLP geeft inzicht in onbewuste breinprocessen én biedt nieuwe en andere keuzemogelijkheden, zodat je resultaten kunt behalen die je wellicht nu nog niet voor mogelijk houdt.

 • Blijvende verandering

 • Effectieve communicatie

 • Professionele ontwikkeling

Bezoek gratis informatieavond

Is het tijd voor verandering?

Wil je meer weten over NLP, onze cursussen en opleidingen? Stel hier je vraag,  we denken graag met je mee!

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat is NLP?

De letters NLP staan voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is een methodiek die je inzicht geeft in hoe je door middel van je zintuigen de wereld om je heen waarneemt en interpreteert (Neuro), op welke manier jij hier door middel van taal betekenis aangeeft (Linguïstisch) én hoe je deze ervaringen opslaat (Programmeren). Kortom NLP geeft overzicht, inzicht en structuur in houding, gedrag en communicatie. Het maakt je bewust van onbewuste processen en bewustwording is de eerste stap op weg naar verandering.

NLP is gebaseerd op de strategie van succesvolle mensen. Hoe doen zij de dingen die ze doen? Door het analyseren van verschillende succesformules zijn praktische modellen en structuren ontstaan die door iedereen eenvoudig te leren en toe te passen zijn. Want als je doet wat succesvolle mensen doen, kun je zelf ook succesvol worden!

Wat kun je leren met NLP?

NLP gaat over de werking van het brein, de functies van het onbewuste, de kracht van taal, onbewuste sturingsmechanismen en de functionaliteit van emoties. Het geeft je inzicht in jouw manier van communiceren, je denkpatronen en gedachten én welk effect dat heeft op anderen. Je krijgt inzicht in hoe overtuigingen je kunnen helpen en hoe deze je ook kunnen tegenhouden. Je ontdekt hoe je negatieve patronen kunt doorbeken, neutraliseren en vervangen door meer positieve patronen. Het geeft je inzicht in jouw strategieën en waarom jij de dingen doet zoals je ze doet en hoe je dit kunt veranderen. En NLP gaat over stemmingmakerij, hoe jij een meer vermogende stemming kunt creëren.

NLP gaat over het creëren van meer keuzemogelijkheden, waardoor er meer ruimte en vrijheid kan ontstaan om datgene te doen wat je werkelijk wilt!

Wanneer kun je NLP gebruiken?
Het mooie aan NLP is dat je het in alle contexten van je leven kunt inzetten. Overal waar mensen zijn kun je NLP toepassen en gebruiken, zoals werk, relaties, vrienden, familie, sport, collega’s etc… in weke situatie dan ook.

Voor wie is NLP geschikt?
Voor iedereen die zich persoonlijk en/of professioneel wil ontwikkelen in zijn of haar (werk-) leven, omdat je merkt dat het tijd is voor verandering, dingen minder soepel verlopen of dat je toe bent aan de volgende stap! Of je NLP nu wilt toepassen voor jezelf of als coach, HR-manager of leidinggevende. NLP biedt praktische modellen en structuren voor blijvende verandering.

NLP door Innerlijke kracht

Tijdens onze trainingen zorgen we voor een juiste balans tussen…:

 • Luisteren & Doen
 • Leren & Ervaren
 • Inspanning & Ontspanning
 • Samen & Alleen
 • Hoofd & Lijf

Gratis informatieavond
Ben je geïnteresseerd en wil je graag nader kennismaken, dan ben je van harte welkom op onze gratis informatieavond. Tijdens deze avond vertellen we je meer over de mogelijkheden van NLP en hoe je dit kunt toepassen in jouw leven. De koffie en thee staat klaar en mocht je iemand willen meenemen? Iedereen is welkom…

Gratis kennismakingsgesprek
Wil je graag nader kennismaken met één van de trainers en vind je een 1-op-1 gesprek fijner? Of ben je nieuwsgierig naar wat NLP jou specifiek kan brengen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Trainingsoverzicht

Trainingen
NLP in 1 dag: za 26 jan 2019
Gratis Informatieavond: di 12 febr 2019
Access Bars Training: woe 20 febr 2019
Access Bars Swapavond: do 7 mrt 2019
NLP in 1 dag: za 9 mrt 2019
Gratis Informatieavond: di 12 mrt 2019
Access Bars Training: zo 17 mrt 2019
Access Bars Swapavond: do 4 apr 2019
NLP in 1 dag: za 13 apr 2019
Gratis Informatieavond: di 16 apr 2019
Access Bars Training: za 20 apr 2019
NLP Practitioner Opleiding: start do 9 mei 2019

Locatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Trainers
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Bezoek de gratis NLP informatieavond

Kennismaken? Bezoek de gratis informatieavond

Neem een kijkje op onze trainingslocatie in Den Haag, maak kennis met onze trainers en laat je informeren over de methodieken waar Innerlijke Kracht Training & Coaching mee werkt!

 • Persoonlijk
 • Ongedwongen

 • Vrijblijvend
Bekijk data

Ons NLP aanbod

Doelgerichte communicatie- en verandermethodiek

NLP in 1 dag

Ervaar in 1 dag waar NLP voor staat en welke bijdrage dit voor jouw kan zijn?

Bekijk trainingsdata

NLP in 3 dagen

Leer hoe je meer vanuit je kwaliteiten en verlangens kunt gaan leven?

Bekijk trainingsdata

NLP practitioner

Voor het steviger in je schoenen staan en het bereiken van je doelen

Bekijk trainingsdata

Coaching

Direct individueel en doelgericht aan de slag met jouw hulpvraag?

Bekijk trainingsdata

Meer weten over NLP? Lees erover op ons blog!

Wat is NLP?

Lees meer

NLP wat kun je ermee?

Lees meer

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Kennismaken & Inventariseren

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken en samen kijken welke training of coaching het beste bij je past? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op onze gratis informatieavond.

2. Training & Coaching

We begeleiden je in je persoonlijke en professionele groei & ontwikkeling. Voor welke opleidingsmogelijkheid je ook kiest of het nou voor jezelf, je team of je organisatie is, wij faciliteren je graag verder.

Vrijblijvend kennismaken?

3. Evalueren & Borgen

Ook wij ontwikkelen ons graag verder en staan voor kwaliteit. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en nodigen je na afloop van een traject graag uit om een evaluatieformulier in te vullen.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Trainers & opleiding
  Onze trainers hebben ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Tevens zijn zij internationaal gecertificeerd voor de trainingen die zij aanbieden.

 • Kwaliteit
  Om de kwaliteit van onze trainers en ons instituut hoog te houden, volgen ook wij jaarlijks nascholings- en/of verdiepingscursussen. Uitgaande van kwaliteit zijn we ook benieuwd hoe jij onze trainingen hebt ervaren. Dit horen we graag door middel van het invullen van het evaluatieformulier.

 • Specialismen
  Onze trainers zijn gespecialiseerd in training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. In het bijzonder in NLP, Access Consciousness, Oplossingsgericht Werken en Transactionele analyse.

 • Gilde
  Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van het NTI-NLP Gilde. We handelen en onderschrijven de ethische code van de Gilde. Tevens zullen klachten en/of geschillen onafhankelijk afgehandeld worden door de Gilderaad op basis van de geschillenregeling.

Over ons
Onze ervaren trainers & coaches staan voor;

 • Opbouwen zelfvertrouwen

 • Ontspannen daadkracht

 • Snel tot de kern

 • Leven vanuit vrijheid

 • Professionele ontwikkeling

Bel Bert
Bel Bianca

Meer weten?

Laat het ons even weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

dit veld niet invullen s.v.p.