Veelgestelde vragen

Ja, maar ik ken jullie helemaal niet? Kan ik jullie eerst iets beter leren kennen? Kijken of er een klik is?

Natuurlijk. We begrijpen dat je een training of coachingsessie voor jouw persoonlijke ontwikkeling niet direct boekt bij mensen die je nog niet zo goed kent. Dus we begrijpen dat je ons eerst beter wilt leren kennen. In het filmpje op de website stellen we ons aan je voor. Natuurlijk is er ook altijd een mogelijkheid om nader kennis te maken via Skype of telefoon, op een moment dat het jou uitkomt. Of bezoek één van onze toekomstige webinars.

Als ik contact opneem, zit ik dan ergens aan vast?

Nee, helemaal niet. Alles is vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Het is aftasten en daar hebben we alle begrip voor. We willen dat als jij voor ons kiest je vanuit vertrouwen met ons aan de slag gaat.

Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen en welke training aansluit op wat ik wil leren?

Dat begrijpen we. Wij hebben hier een heel handige tool voor. Onze trainingswijzer biedt hiervoor uitkomst. Hier wordt aangegeven aan welke van onze vijf pijlers van welzijn een training voldoet. Hier zijn ook herkenbare icoontjes aan gekoppeld met kleuren, zodat het makkelijk herkenbaar is.
Wil je weten hoe het ervoor staat met jouw innerlijke kracht op dit moment, binnenkort staat er op deze site een Innerlijke Kracht test, zo ontdek je snel welke pijlers krachtig zijn en welke meer verzwakt. Wil je daarnaast graag persoonlijk advies van ons, neem dan gerust even contact met ons op. Dan helpen we je uit te zoeken welke training het best bij jou past.

Sommige trainingen zouden ook goed zijn voor mijn collega’s. Geven jullie ook zakelijk trainingen?

Jazeker! Op onze pagina aanbod, tref je ook ons zakelijke aanbod aan. Er zijn diverse mogelijkheden voor op-maat-trajecten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies. Twijfel je nog of Innerlijke Kracht bij jou past? Maak vrijblijvend kennis.
Ja, dat wil ik! Mail dan naar info@innerlijkekracht.nl

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Innerlijke Kracht, maar ik weet niet hoe ik dit kan doen?

Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, word je maandelijks op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen binnen Innerlijke Kracht en natuurlijk ook onze mooie kortingsacties. Daarnaast ontvang je ook wekelijks een tip om je innerlijke kracht te versterken.
Ja, graag! Onderaan de site kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Dit kan. Neem even contact met ons dan bespreken we de mogelijkheden.