zakelijkheader

Innerlijke Kracht | Zakelijk
Voor optimale prestaties!

Innerlijke Kracht | Zakelijk  Jouw partner voor het smeden van een team professionals. Dit doen we door te trainen en coachen op effectieve communicatie, succesvolle samenwerking en persoonlijk leiderschap om tot optimale teamprestaties te komen.

Waarom Innerlijke Kracht | Zakelijk?

Succes zit in je medewerkers
Succesvolle organisaties zijn permanent in ontwikkeling. Zij spelen in op de veranderende wereld én beseffen dat de sleutel tot succes ligt in de kracht en professionaliteit van de medewerkers. En ze zijn bereid hierin te investeren. Niet alleen als een team vastgelopen is, vooral ook voor groei en ontwikkeling.

Van expert naar professional
Wat is er voor nodig om van je medewerkers echte professionals te maken? Naast kennis en kunde over hun product of dienst, kent een professional zichzelf goed. Weet waar zijn of haar mogelijkheden, kwaliteiten en belemmeringen liggen, is in staat tot reflectie en voortdurend op zoek naar persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling.

Groei & Ontwikkeling
Of het nu gaat om het verbeteren van hun communicatie, het ‘lezen’ van non-verbaal gedrag, het motiveren van zichzelf en anderen, succesvol samenwerken met collega’s óf  het ontwikkelen van proactief leiderschap. Professionals gaan geen uitdaging uit de weg.

Gebruik maken van elkaars kwaliteiten
De kracht van goed leiderschap is kijken naar wat (wel) werkt. Hoe kun je nog meer uitgaan van de kwaliteiten en capaciteiten van alle medewerkers? Dat collega’s elkaar feedback geven en doen waar ze goed in zijn.  Steeds meer teams kiezen voor professionele trainingen of coaching om zo aandacht te besteden aan de onderlinge samenwerking, communicatie en het persoonlijk leiderschap van de medewerkers. Dit werkt motiverend, verbindend en geeft energie voor de medewerkers. Een mooie win-win situatie, waar effectiviteit  en resultaten elkaar in het midden ontmoeten voor optimale teamprestaties.

InCompany Trainingen & Op-Maat Trajecten
Gedurende onze InCompany trainingen én Op-Maat trajecten richten we ons onder andere op het ontdekken en ontwikkelen van ieders individuele kwaliteiten ten gunste van de teamprestaties, zodat iedereen (weer) met plezier naar het werk komt en een optimale bijdrage levert aan het geheel.

Professionele Coaching
Om te werken en te leven vanuit je kwaliteiten en krachten is professionele coaching een mooie vorm om snel in je kracht te staan. Je gaat kijken naar wat er wel is en wat jij kunt doen om je werk(leven) aangenamer te maken en om met meer gemak meer resultaat te bereiken.

Critical Friend
Naast de zakelijke trainingen en coachingstrajecten zijn wij voor diverse bedrijven en organisaties een Critical Friend. Situaties uit de dagelijkse praktijk zijn input voor deze gesprekken. Door hier vanuit verschillende invalshoeken kritisch naar te kijken ontstaan nieuwe inzichten, andere mogelijkheden voor verrassende en positieve resultaten.

Agenda

Trainingen & Classes 
Create Your life Training
Create More In 1 Day
De Kracht Van Hoogsensitiviteit
Access Bars Class

Trainingslocatie
Innerlijke Kracht Training & Coaching
Wolga 5 (1e verdieping) 
2491 BK Den Haag

Trainers & Coaches
Bert Wagenaar & Bianca Andeweg

Gratis intakegesprek

Professioneel ontwikkelen

Dé 3 pijlers om te komen tot optimale (team)prestaties door te werken aan…

Effectieve communicatie

Communicatie speelt een essentiële rol in het behalen van optimale resultaten binnen je team en organisatie. Miscommunicatie en aannames liggen dagelijks op de loer. Het effect van je communicatie is 1 op 1 terug te zien in de resultaten van je team en organisatie. Wil je betere resultaten? Leer hoe je je boodschap effectief overbrengt.

Succesvolle samenwerking

Hoe succesvol je samenwerkt is te herleiden aan hoe goed je jezelf kent. Wil je je team beter laten samenwerken? Door tijd te nemen om elkaar beter te leren kennen, komt er meer begrip voor elkaar. Dit heeft een positieve impact op de sfeer in het team, de onderlinge samenwerking en het eenvoudig behalen van betere teamresultaten.

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om jezelf te leiden en richting te geven. Door zicht te krijgen op je leiderschapsstijl en welke blokkades je nog tegenhouden, zal je een betere leider voor je team zijn. Door daarnaast te kijken naar de verschillende rollen in je team en hoe je hiermee om kunt gaan, zet je je team volledig in hun kracht.

Professioneel ontwikkelen.. én meer!

Voor het smeden van een team professionals!

Zakelijke Trainingen

InCompany en Op-Maat Trainingen om je team verder te professionaliseren

Zakelijke Coaching

Voor het creëren en verder ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap

Critical Friend

Voor onafhankelijk advies om te komen tot mogelijkheden die beter uitwerken

Vrijblijvend kennismaken?

Maak op jouw manier vrijblijvend kennis met de trainers, coaches, trainingslocatie en de methodieken…

Gratis intakegesprek
Gratis NLP informatieavond

Het beste van onszelf geven, om het beste in jou naar boven te halen.

Een heldere, open to-the-point aanpak geworteld in gedegen kennis en vakmanschap

Heldere werkwijze

Persoonlijk en to-the-point

1. Intake & Analyse

Kennismaking met de trainers, want een klik vinden we belangrijk! We inventariseren de leerwensen, creëren inzicht in de problematiek, bespreken de doelstellingen en op basis hiervan maken we een kostenberaming.

2. Voorbereiding & Uitvoering

We koppelen individuele leerbehoeftes van deelnemers aan team doelstellingen en maken het opleidingstraject definitief. Tijdens het traject maken we gebruik van de meest doeltreffende high end tools en technieken.

3. Toepassen & Borgen

De meest essentiële stap in het traject. We helpen je team en het management bij het implementeren en toepassen van de nieuwe kennis en inzichten. Tijdens het traject  zorgen we voor continue begeleiding en coaching.

Kennis & vakmanschap

Betrokken en doeltreffend

 • Teamontwikkeling
  Trainingstraject met een groep of team waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen en het vergroten van van eigenaarschap, motivatie en leiderschap.

 • Communicatie & Samenwerking
  Trainingstraject gericht op het verbeteren van de teamprestaties door te werken aan effectieve communicatie en succesvolle samenwerking.

 • Veerkrachtig Leiderschap
  Leiderschapsprogramma voor leidinggevenden voor het verder ontwikkelen van je  leiderschapskwaliteiten  en het effectiever behalen van je teamdoelstellingen.

 • Professionele Cultuur
  Trainingstraject voor het creëren van een open cultuur waar alle bespreekbaar is en medewerkers elkaar opbouwende feedback geven.

 • Professionele Coaching
  Persoonlijk en/of professionele ontwikkeling door middel van coachingstrajecten voor medewerkers, leidinggevenden, teams en/of organisaties.

 • Critical Friend
  Sparrinspartners voor directies, managementteams en leidinggevenden waarbij er met een scherpe blik gekeken wordt naar welke blinde vlekken  er zijn en wat er verbetert kan worden.

Motto: “Het beste van onszelf geven om het beste in jou naar boven te halen”

Trainers & Coaches

 • Man
 • Bedrijfsleven
 • To-the-point
 • Extravert
 • Laissez fair
 • Humor
 • Vrouw
 • Onderwijs
 • Genuanceerd
 • Introvert
 • Planmatig
 • …nog meer humor